سلام... دوستان زبان فارسی برای کومودو 6 اماده نشده هنوز؟ چقدر ممکنه طول داشته باشه تا آماده بشه؟
سلام... دوستان زبان فارسی برای کومودو 6 اماده نشده هنوز؟ چقدر ممکنه طول داشته باشه تا آماده بشه؟
آقا 2تا سوال دارم،یکی اینکه فرق HIPS با Behavior Blocker چیه؟مگه جفتشون برای محافظت در مورد برنامه های ناشناخته که میخوان اجرا بشن نیست؟
دوم اینکه من چیکار کنم که فایل فلش پلیر که تو پوشه system32 تو فولدر Macromedia قرار داره Auto Sand box نشه؟آخه تا با فایرفاکس یه سایت فلش دار رو باز میکنم یهو فایرفاکس هنگ میکنه فکر کنم بخاطر جلوگیری از اجرای فلش پلیر هست، رفتم تو قسمت Log دیدم سند باکس فایل فلش پلیر رو Limitid میکنه،لطفا یکی توضیح بده چجوری این فایل رو تو لیست سفید سندباکس قرار بدم که کاری باهاش نداشته باشه
Last edited by fb.gente; 24-12-2012 at 00:21.
سلام بچه ها من ورژن 5.12 رو دارم به نظرتون به 6 ارتقا بدم
.
.
لطفا لینک دانلود ورژن 6 با لینک آپدیت آفلاین رو هم قرار بدین برای ویندوز 7 64 bit
اگه کسی جواب بده ممنون میشم
آقا من با CLT فایروال کومودو رو تست کردم و متاسفانه نمره 200 بهم داد، ممنون میشم یکی کمک کنه تنظیمات فایروال رو ارتقا بدم تا نمره بهتری بگیرم، من نمیدونم کجا رو باید دستکاری کنم تا نمره بهتری بگیرم
لیست تست های مردود شده هم به این شکل هست:
4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath
6. Invasion: RawDisk
8. Invasion: FileDrop
10. Injection: SetWinEventHook
11. Injection: SetWindowsHookEx
13. Injection: Services
15. Injection: KnownDlls
21. InfoSend: DNS Test
24. Impersonation: DDE
25. Impersonation: Coat
28. Hijacking: Userinit
30. Hijacking: SupersedeServiceDll
31. Hijacking: StartupPrograms
33. Hijacking: AppinitDlls
سلام دوستان یه کمک می خواستم
من کل تاپیک کومودو و اویرارو خوندم همه میگن که نسخه رایگان اویرا با فایر وال کومودو هم سازگاره هم امنیت خوبی ایجاد میکنه و اینکه برای سازگاریشون کار خاصی نیاز نیست بکنیم . و منم نصب کردم
ولی تو قسمت action centere windows پیغام داده که به دلیل نصب 2 برنامه defense + comodo and avira که هر 2 spyware هستن احتمال تداخل هست البته windows defender هم تو لیست اون قسمت هست که off هستش
میشه در این مورد راهنمایی کنین و بگین که موردی هست که من باید انجام بدم
با تشکر![]()
سلامآقا من با CLT فایروال کومودو رو تست کردم و متاسفانه نمره 200 بهم داد، ممنون میشم یکی کمک کنه تنظیمات فایروال رو ارتقا بدم تا نمره بهتری بگیرم، من نمیدونم کجا رو باید دستکاری کنم تا نمره بهتری بگیرم
تنظیماتتون رو روی پرو اکتیو بذارید (روی آیکون کومودو کنار ساعت رایت کلیک کنیدو از زبانه CONFIGURATION ) بعد حتما ریستارت کنید.
پست زیر رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aylar6888; 24-12-2012 at 01:57.
من تازه به کمودو پیستم و از اول نسخه 6 استفاده کردم برام خوبه ولی میگن محیط نسخه 6 با 5 خیلی فرق کرده برای همین شاید واسه شما خوب نباشه چون جاهای تنظیمات و... عوض شده
Last edited by pedram_01; 24-12-2012 at 02:14.
اقا این کمودو جدیدا جایی توی تست ها شرکت نکرده ببینیم قدرتش چجوریه؟
COMODO Internet Security 2013
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
COMODO Antivirus 2013
COMODO Firewall 2013کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
COMODO Internet Security PRO 2013
COMODO Internet Security Complete 2013کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی تو پستی که بهش اشاره کردین بخونم چیز زیادی در مورد تنظیمات فایروال (و نه +D) گفته نشده و فقط به یکی دو مورد کلی اشاره کرده که من قبلا رعایت کرده بودمش، اگه میشه لطف کنید یه منبع برای تنظیمات کامل فایروال معرفی کنید، من یه چندتا از تنظیمات رو دستکاری کردم و خوشبختانه امتیاز به 310 رسید،یعنی 3 تا تست مردود شده، کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این 3 تا تست هم رفع مشکل کنم که امتیاز کامل رو بتونم بگیرم؟کدوم تنظیمات رو باید تغییر بدم؟
اینم 3تا تستی که مردود شد:
10. Injection: SetWinEventHook
11. Injection: SetWindowsHookEx
24. Impersonation: DDE
Last edited by fb.gente; 24-12-2012 at 03:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)