کسانی هم که cpu دو یا سه هسته ای دارند و توی بازی کمی لگ دارند وقتی یه مسابقه شروع شد درست پس از سوت داور،بازی رو با کلیدهای ALT+ENTER از حالت full screen خارج کنند لگشون به احتمال زیاد کمی بهتر میشه....
کسانی هم که cpu دو یا سه هسته ای دارند و توی بازی کمی لگ دارند وقتی یه مسابقه شروع شد درست پس از سوت داور،بازی رو با کلیدهای ALT+ENTER از حالت full screen خارج کنند لگشون به احتمال زیاد کمی بهتر میشه....
باید تو برنامه x360ce شوک رو روشن بزاری و تنظیمات دسته رو انجام بدی
در x360ce گزینه DPad مربوط به شوک میشه . شوک رو روشن کن و این گزینه را به DPad1 تغییر بده
تو پنالتی اگر دروازه بان با شوکه راست شیرجه زد درسته
اونایی که 60 فریم ثابت دارند ولی لرزشهای خیلی ریز دارند که باعث میشه بازی نرم نباشه:
همه چیز تنظیماتی که در پنل گرافیکتون تاحالا تغییر دادید دیفالت کنید
1- فریم ریت رو با کانفیگ فیفا لاک نکنید
2- با FPS_Limiter_0.2 فریم رو روی 60 لاک کنید (من گذاشتم روی 62)
3- Set Priority رو هم مثل سابق بزارید روی high (این یکی به لرزشهای ریز کاری نداره برای رفع لگ های بزرگتره!)
نتیجه: بازی بسیار نرم میشه و سرعت هم واقعی میشه
Last edited by SevenCity; 20-10-2012 at 15:32.
این جور دسته ها (اگر دسته خراب باشه) قابل تعمیر نیستن دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من وقتی توی مستر هستم وقتی که داره روی تقویم جلو میره یه دفعه گیر میکنه و میاد بیرون.کسی میدونه چی کار باید کنم؟؟؟باید بگم که من مشکل رفتن توی بازی داشتم که با اپدیت گرافیک لب تابم 5110 درست کردمش
با سلام من وقتی بازی فیفا 13 رو اجرا می کنم و وقتی می خوام وارد مسابقه بشم از بازی میاد بیرون به صورت کامل و سریع لطفا راهنماییم کنید
تقریبا اکثر محصولات مهندسی(اگه نخواهیم بگیم همه) قابل تعمیر هستند. چه برسه به دسته بازی اما مسأله ارزش داشتنه!
اگه بحث کار کردن و یا نکردن کلید ها باشه که می شه یه کارهاییش کرد اما اگه بحث شناختن باشه اینها پکیج آیسی ش جوریه که نمی شه عوضش کرد! و تعمیرش ممکن اما غیرممکن!! هست! (یه جور تولید هست!)
دوستانی که دسته شوک دار دارند،ویبره دسته کار میکنه ؟؟؟
برای من شوک کار میکنه،اما ویبره کار نمیکنه.
دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم. باره اولی که بازی رو نصب کردم بدون مشکل و بدون گیر داشتن وسط بازی بازی اجرا میشد ولی الان که مجبور شدم بازی رو چند بار پاک کنم و دوباره نصب کنم از همون اول که داور سوت میزنه بازی دچاره گیره. تصویر هی گیر میکنه زیاد بازی روان نیست.یا به قول معروف لوگ داره. چیکار کنم باز بازی روان شه ؟ اینم عکسه تنظیماتمه که قبلا هم همین طوری بود ولی بازی خوب اجرا میشد
Last edited by zeos; 22-10-2012 at 14:46.
فریم ریت رو روی 60 لاک کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)