ممنون
چون اکثر وقت ها با موس کار میکنم زیاد مهم نیست روکش کیبورد روی تاچ پد بیاد
ممنون
چون اکثر وقت ها با موس کار میکنم زیاد مهم نیست روکش کیبورد روی تاچ پد بیاد
Last edited by wiy2011; 23-01-2013 at 16:32.
پردازنده:Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
سلام مبارک باشه
اول یه اصلاح بکنم بنده!
توی دیجی کالا زده 1333 در صورتیکه من خودم با برنامه aid چک کردم 1600 بود!!! هرچی هم بهشون گفتم بابا درستش کنید کسی عین خیالشم نبود
در ضمن یه چیز دیگه!اگه این روکش رو برداری بهتره ! چون فن لپ تاپ در قسمت های چپ جایی که کلید های qweهست ،هوا میکشه داخل ،نمیگم مشکلی به وجود میاره ولی بنظرم نباشه بهتره
بازم خوبه ما یه چیزی خریدیم و گرون شد!!!
بقول یکی از دوستان ایشاالله فنش برات بچرخه![]()
میشه لینک دانلود این نرم افزارو بدین لطفا؟
سلام من دیروز یه 4540 خریدم امروز میخام wifi رو فعال منم و به روترم وصل کنم نمیشه
درایور رو نصب کردم اما دکمه ی وایفای که سمت راست اسپیکره همیشه روشنه (با زدن دکمه خاموش نمیشه)
حین سرچ شبکه های جدید میگه
the windows wireless service is not running
![]()
سلام .
اونجا دو تا دکمه هست که سمت راستیه برای روشن کردن wifi هست و همیشه چراغش روشنه !
اگه نور چراغ زرد بود یعنی خاموش .
اگه نور چراغ سفید بود یعنی روشنه .
در ضمن بعد از زدن دکمه یه مقدار نسبت به لپ تاپهای دیگه بیشتر طول میکشه تا فعال بشه برای من که اینطوریه .
از دوستان کسی برچسب حروف فارسی برای کیبورد این لپ تاپ گرفته ؟ چه رنگیش بهتره ؟
یه سوال دیگه نمیشه حروف و علائم فابریکی کیبورد رو کلا بکنی بعد از این برچسبهای دو زبانه بچسبونی ؟
اخه حروف انگلیسی رو ی دکمه های کیبورد دقیقا وسطه اگه بر چسب هم بچسبونی فکر کنم حروف بیفته رو هم نظر شما چیه ؟
میشه لینک درایور های ویندوز 8 رو از سایت اچ پی بدید؟
ممنون![]()
سلام دوستان من زیر فینکر پرینت من یه صدایی میاد میخواستم بدونم عادیه یا مشکل از لپ تاپه
خیلی ضعیفه و باید گوشتون رو بزارید تا متوجه بشید ایا صدای هارد نیست
سلام من دیروز catalyst 13.1 رو از tech power up دانلود کردم الان هر چقدر نصب و حذف میکنم باز هم در قسمت uninstal a program ورژن 8 رو نشون میده
راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)