من که صبرم تموم شد ...![]()
من که صبرم تموم شد ...![]()
تصاویر جدید از بازی :
راک استار گفته بود کرده بود که حتی ما کف اقیانوس رو هم طراحی کردیم
ولی تصویری منتشر نکرده بود ، که در این چند تا شات تصویری از عمق دریا هم مشاهده میشود .
این بازی در سپتامبر 2013 برای PS3 و X360 منتشر میشود و برای اولین بار سایت VG247 پلتفرم PC را هم برای مقصد این بازی ذکر کرده است ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان نگفتن کف اقیانوس ،گفتن عمق دریا!
البته منبعشو هر چی میگردم پیدا نمیکنم ولی اینو یه جایی خونده بودم!![]()
عمق دریا؟!
"You can even explore the fully detailed ocean floor along the Los Santos coastline."
به نظرت معنی ocean floor چی میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای که گفتم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ...
من اینو الان میبینم!
نه من یه جا دیگه دیده بودم که نوشته بود شما میتونید به عمق دریا برید و عمق دریا به زیبایی طراحی شده!(کلمه ی Depth هنوزم یادمه!)
اینجا Ocean floor منظور اونجا های قابل دسترسی هستش فک کنم ! (همونطور که میدونید این بازی باید محدود باشه!)
اگه محدود نباشه باید بازی چند موتوره و چند بخشی باشه! و اِلا که ته اقیانوس که نمیشه!(اون عمق یعنی صرف نمیکنه!)
این به احتمال زیاد منظرش زمینه ی دریاست!![]()
چند هفته پیش یه مطلبی پخش شد تو وب سایت ها تحت عنوان شرکت کیت آپتون تو بازی GTA V
عکس هاش با هم مقایسه شدن شما میتونی این عکسا رو خودتون مقایسه کنید و به وسیله ی هیلتر شکن میتونید ببینیدشون!محتوای مخفی: عکس
سلام
بلاخره کی قراره بیاد؟
من که دیگه نمی تونم صبر کنم.
خیلی وقته تاریخ عرضه مشخص شده
که برابر با 26 شهریور هستش
دوستان متاسفانه خبری هماکنون بدستم رسید که حاکی از اینه که تصاویر منتشر شده ی اخیر برا کنسول هستن (PS3&XBOX360)!
به این تصاویر دقت کنید!
تو تصویر پایین اونقدر واضحه که میشه گلوله های رو هوا رو شمرد!
یا تو این تصویر میشه کل تشکیلات موتورو دید(بیشتر بود جعبه دندشم دیدده میشد!)
بابا یه نگاهی هم به دورو برتون بندازید ما PC دارا چی کار کنیم!(با این وضع دسته ی XBOX رو هم نمیشه خرید!)
این بازی قراره برای کنسول های ps3 و xbox 360 بشه که قدرت پردازشی و گرافیکی پایینی دارند همین الان اکثر بازی های جدید رو کنسول ها دارن با پایین ترین تنظیمات به صورت تیک دار جواب میدن حالا این بازی رو هم مجبورن یک جوری بسازن که کنسول ها جواب بدن شاید نسخه پی سی رو بهتر بسازن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)