در رام قبلی مشکی بود ولی در رام جدید جیلی بین سفید هستند
کلا رابط کاربری دستخوش تغییرات زیادی بوده
در رام قبلی مشکی بود ولی در رام جدید جیلی بین سفید هستند
کلا رابط کاربری دستخوش تغییرات زیادی بوده
چقدر بددر رام قبلی مشکی بود ولی در رام جدید جیلی بین سفید هستندمشکی قشنگ تر بود که
GOSMS بریز رنگشو سفید مایل به بنفش بکن !!!یا هر رنگی که دوست داری
البته من این گوشی رو ندارمولی خب خود گوشی تمش مشکی باشه یه چیز دیگس تا اینکه با نرم افزار بخوایم رنگیش کنیم
خوب این که کار خوبیه.
مشکی توی صفحه نمایشگر های سونی زیاد به دل نمیشینه. ولی سفیدش واقعا خوبه!
فکر کنید از دور میبینید مشکیه،میاید جلو میشه خاکستری،این یخورده تو ذوق میزنه
نه دیگه اینجورم که شما میگی نیست که مشکی رو خاکستری نشون میده
در این عکس هر کی صفحه نمایش T ببینه فکر میکنه مشکیو خیلی بد نشون میده
در صورتی که در این قسمت که منو تنظیمات هست این رنگ حاصل رنگ مشکی نیست بلکه همون نزدیکه به رنگ مدادی و خاکستری هست
ولی در منو تنظیمات TX رنگ بکار رفته برای نمایش این قسمت مشکی هست
اتفاقا T رنگ های روشنو یه مقدار ضعیف نشون میده یعنی خیلی روشن نشون میده و در زاویه های زیاد کاملا محسوسه
ولی در نمایش فیلم های فول اچ دی و عکس های اچ دی کیفیت فوق العاده ای داره و به نظرم من نمایش بهتری نسبت به گوشی های تاپ دیگه داره
ولی TX در زاویه هم دید خیلی خوبی داره ،فقط نمیدونم چرا سونی برای گوشی نسخه بین المللیش از همون صفحه نمایش های TX استفاده نکرده ؟!
نمیگم صفحه نمایشش بده که
ولی اصلا مشکی نیست! این مشکل تمامی LCD ها هست و حالا هرچی Bravia Engine و امثالهم بدن ،باز هم مشکی کامل نیست.شما از نزدیک نگاه کنی کاملا واضحه .
رنگ های متمایل به تیره در هیچ LCD کاملا همرنگ واقعیت نشون داده نمیشه
دوستان به نظرتون بالاخره ارز مبادله ای به موبایل تعلق میگیره
یعنی وضع قیمتای موبایل همینطوری میمونه یا ارزون میشن
میگم یه اشنایی دوری داریم داخل گمرک یعنی در این مورد اطلاعی میتونه داشته باشه که ازش سوال کنم
از این حرفا زیاده
بنظرت دارو مهم تره یا موبایل؟
اوضاع داغون تر این حرفاست...
البته میدونم توی این ماه خرداد ، به خاطر وقایع این ماه و ملت رو چیز کردن (همون جذب کردن) احتمالا یه کارایی کنن
البته یه چیزیم هست اینکه آدم عادت میکنه
مثلا مانیتور کامپیوتر خودم یه 20 اینچ led ( البته اینا که در واقع همون lcd هستن ) هست ولی مثلا رنگ مشکی که توش میبینم واقعا به نظرم مشکلی نداره
------------------------------------------------------------------------
تایید میشهالبته میدونم توی این ماه خرداد ، به خاطر وقایع این ماه و ملت رو چیز کردن (همون جذب کردن) احتمالا یه کارایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)