میگم میشه کاری کرد اون فایل هایی که بازی خودش دانلود می کنه ما خودمون از یه جایی گیر بیاریم دانلود کنیم ؟
چون الان زدم داره 922 مگ دانلود می کنه اینم 2 روز فک کنم طول بکشه![]()
میگم میشه کاری کرد اون فایل هایی که بازی خودش دانلود می کنه ما خودمون از یه جایی گیر بیاریم دانلود کنیم ؟
چون الان زدم داره 922 مگ دانلود می کنه اینم 2 روز فک کنم طول بکشه![]()
سرعت دانلودش خوبه! سرور هاش قویه
اما بعضی مالی ها بر روی بعضی مالی ها کار نمیکنهامکان ریسکش بالاس
کسی نبود؟
اعلاالدین pt روش کارش چجوریه؟ دوستانی که خریدن ممکنه یه توضیحی بدن؟
نحوه خرید
نحوه خرید برای شهرستانها : ابتدا کل مبلغ را به شماره حساب ذیل واریز کرده و برای ثبت سفارش کالا میتوانید از طریق ایمل و شماره تماسهای قید شده اقدام نماید.
نحوه خرید برای تهران : ابتدا 5% مبلغ را به شماره حساب ذیل واریز کرده و برای ثبت سفارش کالا میتوانید از طریق ایمل و شماره تماسهای قید شده اقدام نماید (تحویل و دریافت مابقی مبلغ کالا توسط پرسنل فروشکاه در محل مورد نظر شما صورت می گیرد )
توجه : قبل از خرید تماس بگیرید و از موجود بودن کالا مورد نظرو به روز بودن قیمت آن مطلع شوید
دوست عزیز این گیم ها رو دارم تست شده(قبلا رو اس3 الانم رو نوت هر دو هم جی پی یوی مالی 400 ام پی دارن)
بازار کساده چقدر برات ارزش داره؟18.1 گیگ هست فکر کنم بخوای دانلود کنی هم پیر می شی هم به ازای هر گیگ باید 5 هزار تومن پیاده شی آخر سر هم ممکنه اجرا بشه ممکنه نشه .. تمامی بازیها بک آپ تیتانیوم داره و آفلاین اجرا میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقتش زیاد بازی نمی کنم فقط چند تا بازی با کیفیت می خوام روش بریزم حوصلمون سر رفت بازی کنیم
تو این لیست هم شاید حداکثر 3 تاش رو نصب کنمReal racing 2 , fifa 12 , modern combat 3
سرور ها خیلی قوی هستن ، اگر اینترنت شبانه داری تو 2 یا حداکثر 3 شب دانلود میشه
ولی عوضش خیالت راحته که مشکلی نداری..
برو تو فروم اندروئید دات آی آر بخش بازیهای تست شده رو اس3 هم لینک دانلود سالم هست هم تست شده هم روش نصب داره من اکثرشون رو از اونجا گرفتم مشکلی تو نصب داشتی تو پروفایلم بپرس
پیدا نکردم لطف می کنی لینک بدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)