تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 79 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب یکم دیر شده اما من هم طلای سوریان رو تبریک می گم. این هم که خیلی منتظرش بودیم:

بازی اول که خیلی ترسوندمون اما بقیه بازیاش خوب بود. با وجود این که بازی اول نمی دونم چرا اما به نظرم بود خیلی راحت بارانداز شد در صورتی که مجاریه هر کاری کرد نتوست بارانداز یا سالتوباراندازش کنه. نکته خوبش هم این بود که سعی می کرد قبل از خاک بازی رو ببره.
    خلاصه خیلی شیرین بود تبریک

2. 4 کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرادی با زمان 1:48.23 دوم شد و رفت بالا
    البته هیچ امیدی به رشته های دومیدانی نیست
    خانم رجبی هم رتبه 22 از 31 رو بدست اورد و اوت شد

4. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم این طلا رو تبریک میگم
    چندتا نکته هم هست که خدممتون عرض میکنم:
    1. دیشب این طلا خیلی به دلم ننشست اخه رفتار بعد از برد حمید خیلی دلچسب نبود.تو دوره های قبل وقتی یه کشتی گیر مدال میگرفت چنان خوشحالی از خودش نشون میداد که بیا و ببین یعنی سجده شکر ،دور با پرچم ولی دیشب حمید خیلی مصنوعی کار میکرد انگار یه اجبار درون کارش بود .به زور (اون هم به واسطه راهنمایی و یادداوری محمد بنا)از تماشاگران ایرانی که الحق خوب تشویق میکردند،تشکر کرد.امروز اخبار 13:15 یه گزارش از تماشاگران ایرانی تو سالن کشتی دیشب نشون داد یه بابای 50 ساله دیگه داشت گریه میکرد از خوشحالی اشک منو هم دراورد،یکی از امریکا اومده بود فقط بازی کشتی رو ببینه و گفت که امروز میخواد بعد از سال ها برگرده ایران.بهرحال این مدال طلا رو درنهایت لیاقت به دست اورد.منم به خانوادش که فک کنم دیشب تو حرم عبدالظیم (درست نوشتم؟)بودن و به همه مردم ایران تبریک میگم.فک کنم دیشب همه خوشحال بودن.حالا مقایسه کنید خودمون با چین که شبی یه 10 تایی مدال میگیرن...

2.مسابقه قبل از فینال حمید سوریان که با حریف دانمارکی داشت،داورش یه خانمی بود.من ندیدم موقع معرفی فرد پیروز که ایا دست حمید رو بالا برد یا نه؟ولی اولش که داورها باید بدن کشتی گیر رو چک کنند بدن حمید رو چک نکرد.....

3.اما مهمترین بخش این پست من :من پست های قبلی دوستان رو نخوندم که اشاره کردن به این موضوع مهم یا نه:
    امروز تو وزن 84 کیلو کشتی فرنگی یه اتفاق خیلی مهم قراره که بیفته :اون هم حضور 2 کشتی گیر کاملا ایرانی....!!!!
    نماینده کشور ما که حبیب ا... اخلاقی هست .هیچ حرفی درش نیست اما نماینده کشور اذربایجان تو این وزن کسی نیست جز سامان طهماسبی.کسی که سه چهار ساله عضو تیم ملی اذرباجان شده.
    دوستانی که از طریق گیرنده های خاک بر سری !!! این مسابقات رو دنبال میکنن حرکات سامان رو رصد کنند ببینیم چیکار میکنه.
    مطمئنا حضور طهماسبی تو المپیک واسه ایران خیلی مهمه.و من این سوال برام پیش اومده که گیرا طهماسبی رسید به فینال و طلا گرفت :ایا با پرچم اذربایجان دور افتخار خواهد زد؟ایا الهام علی اف رئیس جمهور اذربایجان(که روابطش با ایران هم خیلی بده) که دیشب از فرط ناراحتی سالن رو ترک کرد،امشب از اینکه طلای کشورش رو یه ایرانی میگیره خوشحال خواهد بود؟
    بهرحال خداکنه امشب این دو ایرانی تو فینال به هم بخورن اقای اخلاقی نماینده کشورمون ببره.

6. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب طالبیان در کایاک از بین 7 نفر 6 ام شد . ظاهرا عملکرد رضایت بخش نبوده و مربی هم از رکوردش خیلی شاکیه !

در دو میدانی ، احسان حدادی همون پرتاب اول بالای 65 انداخت و اتوماتیک رفت فینال . به احسان امیدواریم .

لیلا رجبی هم 22 ام شد ! شاید جالب باشه بدونیدایشون اصالتی بلاروسی دارند و بعد از ازدواج با یک دومیدانی کار ایرانی ، ملیت ایرانی گرفته اند ! اسم قبلی ایشون هم تاتسیانا ایلیوشچانکا هست ! (چه اسم قشنگی )

و در اخر سجاد مرادی با دوم شدن در گروهش به نیمه نهایی رفت . می شه گفت خوش شانسی اورد . چرا که در گروهش شرکت کننده الجزایر که امید اول بود مصدوم شد و از ادامه راه بازموند . زمانی که کسب کرد هم 1 دقیقه و 48 ثانیه بود که با این زمان در گروهای دیگه نمی تونست صعود کنه ! در نیمه نهایی کار خیلی سختی داره .

منتظر کشتی ها هستیم ...

من پست های قبلی دوستان رو نخوندم که اشاره کردن به این موضوع مهم یا نه:
    امروز تو وزن 84 کیلو کشتی فرنگی یه اتفاق خیلی مهم قراره که بیفته :اون هم حضور 2 کشتی گیر کاملا ایرانی....!!!!
    نماینده کشور ما که حبیب ا... اخلاقی هست .هیچ حرفی درش نیست اما نماینده کشور اذربایجان تو این وزن کسی نیست جز سامان طهماسبی.کسی که سه چهار ساله عضو تیم ملی اذرباجان شده.
    دوستانی که از طریق گیرنده های خاک بر سری !!! این مسابقات رو دنبال میکنن حرکات سامان رو رصد کنند ببینیم چیکار میکنه.
    مطمئنا حضور طهماسبی تو المپیک واسه ایران خیلی مهمه.و من این سوال برام پیش اومده که گیرا طهماسبی رسید به فینال و طلا گرفت :ایا با پرچم اذربایجان دور افتخار خواهد زد؟ایا الهام علی اف رئیس جمهور اذربایجان(که روابطش با ایران هم خیلی بده) که دیشب از فرط ناراحتی سالن رو ترک کرد،امشب از اینکه طلای کشورش رو یه ایرانی میگیره خوشحال خواهد بود؟
    بهرحال خداکنه امشب این دو ایرانی تو فینال به هم بخورن اقای اخلاقی نماینده کشورمون ببره.
    اره . جالبه حضور طهماسبی در تیم اذربایجان . چند سال پیش به دلیل بی توجهی مسئولین و ظاهرا مشکلات مالی که داشت به تیم اذربایجان پیوست !
    اما خب سامان اون طرف جدوله و تا فینال به ما نمی خوره . رسیدن دو ایرانی به فینال کار خیلی سختیه . اگه نگم بعید ...

به نکته خوبی اشاره کردید : حضور رئیس جمهور اذربایجان که رابطه خوبی هم با ما نداره . احتمالا خانمش هم همراهشه . هر جا هستند با هم اند . امیدواریم مثل دیشب ، هر روز مجبور بشه سالن رو ترک کنه

8. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

چندتا نکته هم هست که خدممتون عرض میکنم:
    1. دیشب این طلا خیلی به دلم ننشست اخه رفتار بعد از برد حمید خیلی دلچسب نبود.تو دوره های قبل وقتی یه کشتی گیر مدال میگرفت چنان خوشحالی از خودش نشون میداد که بیا و ببین یعنی سجده شکر ،دور با پرچم ولی دیشب حمید خیلی مصنوعی کار میکرد انگار یه اجبار درون کارش بود .
    آقا بیخیال ، برای چی حاشیه درست میکنی برای یه قهرمان ؟ من نمیدونم چه خصلتی ما ایرانی ها داریم ، که از همه چی میخواییم ایراد بگیریم . شما اصل رو ول کردی چسبیدی به فرع ؟ اصل اون مدالی بود که گرفت و پرچم کشورمون رو به اهتزاز درآورد .
    هر کسی یه شخصیتی داره ، حمید هم شخصیتش با بقیه متفاوت هست شاید به خاطر همین خوشحالی ی که مد نظر شما بود رو نکرد .

2.مسابقه قبل از فینال حمید سوریان که با حریف دانمارکی داشت،داورش یه خانمی بود.من ندیدم موقع معرفی فرد پیروز که ایا دست حمید رو بالا برد یا نه؟ولی اولش که داورها باید بدن کشتی گیر رو چک کنند بدن حمید رو چک نکرد.....
    قبل فینال یه سوتی دادن ، اول رفتن رو تشک A در صورتی که باید رو تشک B بازی رو انجام میدادن ، بعد اینکه اومدن رو تشک A داور بدن اونهارو چک کرد و دست هم دادن ، بعد گفتن برنامه این بوده که برن رو تشک B کشتی بگیرن ، رفتن رو اون تشک ، دیگه داور بدن حمید رو چک نکرد ولی دانمارکیه رو چک کرد ( که شما از اینجا دیدی ) و فقط به یه دست دادن به حمید بسنده کرد .

آخر بازی هم دست حمید رو بالا برد ، و بعدش حمید داشت میپیچوند بره به مربی های دانمارک دست بده ، زنه گیر داد ، گفت باید به منم دست بدی ، ماهم آدمیما ، حمید سرشو انداخت پایین و دست داد ( تقریبا در قالب طنز بیان کردم )

منم به خانوادش که فک کنم دیشب تو حرم عبدالظیم (درست نوشتم؟)ب
    عبدالعظیم .

موفق باشید .

10. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نوع کشتی گرفتن باباجان زاده خطرناکه ! هول دادن که تاکتیک نمیشه !آدم فک می کنه موقع لزوم نمی تونه فن بزنه !

12. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام با تبريك مدال طلاي حميذ سوريان

حبيب اخلاقي متاسفانه كشتي خوبي نگرفت ونتونست تقسيم انرژي داشته باشه و در زمان سوم ديگه واقعا كم اورده بود
    البته نبايد از كمك هاي داور به كشتي گير كوبا در زمان دوم صرف نظر كرد ولي خود اخلاقي هم متاسفانه خوب نبود.
    باباجان زاده هم كه خوب شروع كرد البته در مقابل يك رقيب ساده اميد وارم در بازي بعدي بتونه از پس حريف سخت ارمني بر بياد.

14. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

طلای دیشب انتظار ها رو بالا برده البته کشتی ایران باید ازش انتظار داشت

اخلاقی واقعا نفس کم اورد ( در حد برد نبود ) باید واقعا طوری کشتی گرفت که حتی داور هم نتونه کاری بکنه . مدیریت زمانش مناسب نبود

باباجان زاده هم بازی ساده داشت نمیشه از الان گفت چه طور بود

امید نوروزی خوب کشتی گرفت

دو نماینده باقی مونده ایران در امروز واقعا کشتی های سختی پیش رو دارند

امید ما که به برده ولی امیدوارم اول از همه مردانه کشتی بگیرند و چیزی کم نزارن

- سامان طهماسبی کشتی گیر ایرانی تیم ازبایجان بازی اولشو باخت و به مرحله بعدی نرفت

16. 2 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

کلا تو اوزان سنگین وزن خیلی کم میشه فن زد ، هول دادن به قدرت بدنیه طرف برمیگرده ، که امیدوارم بشیر بتونه بهینه از انرژیش استفاده کنه .

تایم اول بازی حبیب الله رو که دیدم ، گفتم این تو تایم های بعدی کم میاره ، و همون هم شد .
    باید تو همون تایپ دوم رو خاک امتیاز میگرفت و برنده میشد . معلوم بود خیلی انگیزه داره ولی اسیر بی تجربگیش شد . بعید هم میدونم کوباییه بتونه تا فینال برسه و حبیب الله برای برنز بجنگه !!!

امید نوروزی هم که حرفه ای کشتی گرفت ، یه جورایی انگار سوریان دومه ، دمش گرم .

بازی ها ساعت 18 و 18:9 دیقه هست .

موفق باشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

نوع کشتی گرفتن باباجان زاده خطرناکه ! هول دادن که تاکتیک نمیشه !آدم فک می کنه موقع لزوم نمی تونه فن بزنه !
    به نظرم دوتا دلیل میتونه داشته باشه . اول اینکه حریفش چیزی برای رو کردن نداشت رو تشک و باباجان زاده نمیخواست خودشو خسته کنه . دوم هم اینکه تو سنگین وزن مخصوصا فرنگی جرای فن فوق العاده سخته و تو اکثر کشتی ها سعی میکنن هم دیگه رو بیشتر به بیرون دایره منحرف کنن و در موقعیت های مناسب اجرای فن کنن .

راستی فرنگی فقط همین چهار نماینده رو داشتیم؟

19. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •