تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 301 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خیلی دلم گرفت اینو داشتم میخوندم . ...

روز جمعه ای از اینترنت استفاده می کنی و اخبار روز دنیا را می خوانی و به یکباره با نامه خداحافظی فرهاد رو به رو می شوی! همانی که هنوز برایم مشخص نیست چرا بزرگترین اشتباه دوران فوتبالش را مرتکب شد و در اوج محبوبیت استقلال را رها کرد و دست راست مظلومی را قطع!

روزی که مقاله ای با عنوان “خداحافظ هفت مقدس” را نوشتم به هیچ عنوان باور نمی کردم که به فاصله ی کمتر از یک سال باز هم باید در رابطه با خداحافظی مجیدی احساساتم تکانی به خود دهد و به این اصل بیشتر پایبند شوم که فوتبال یعنی فوتبال! نه چیزی کمتر و نه چیزی بیشتر! در فوتبال نباید عاشق شوی و نباید بگذاری عاشقت شوند! اگر این اصل را رعایت نکنی یا کریمی می شوی یا مجیدی!

در فصل جاری وقتی ضعف گلزنی تیم را می دیدم به یاد فرهاد می افتادم و پس از اندکی تامل با خود زمزمه می کردم که فرهاد نیم فصل استقلال را رها کرد و رفت، پس لایق پوشیدن پیراهن استقلال نیست. به خود می گفتم فرهاد تیم را در اوج رها کرد و باعث شد مردی بر روی نیمکت تیمم بنشیند که حرف مردم برایش مهم است اما به حرفشان گوش نمی دهد! به خود بارها گفته ام که فرهاد باعث شد امیری بر روی نیمکت استقلال بنشیند که کوه منتش بر شانه های من سنگینی می کند. فریاد <> را که از استادیوم می شنیدم به خود می گفتم ساکت بشید هواداران بی رگ! شما نمی فهمید همان فرهاد مجیدی روزگار استقلال را سیاه کرد و باعث شد سپاهان و تراکتور بالاتر از ما در رده های اول و دوم قرار بگیرند! وقتی به استادیوم رفتم و دیدم فرهاد شویق می شود به خود گفتم از فرهاد متنفرم زیرا او با رفتنش باعث شد قلعه نویی به استقلال برگردد و بر استقلال منت بگذارد.

فرهاد هرچه که بود یک خاصیت خیلی خوب داشت. بخاطر هنرنماییش بر سر کسی منت نمی گذاشت. او مثل آقایانی که که در نبودشان آرزوی ذلت استقلال را داشتند نبود!
    فرهاد مجیدی خیلی فرهاد بود. کاپیتان خیلی آبی بود و این آبی خیلی مقدس بود. آری! رویایی بود به نام بازگشت کاپیتان فرهاد مجیدی به استقلال. هر روز روزنامه ها و سایت ها را زیر و رو می کردی که خبری از بازگشتش بخوانی اما دیگر حالا باید امیدوار باشی که به عنوان مربی به تیمت بیاید.

با اینکه دیگر فریاد << آهای فرهاد مجیدی>> جوابی به همراه نخواهد داشت اما این خداحافظی یک نکته ی مثبت و مهم داشت. مدتی قبل مجیدی با خداحافظی اش از تیم ملی باعث راهیابی جوانان به ترکیب اصلی تیم ملی شد و حالا هم با خداحافظی از فوتبال، آبی بر روی آتش خشم هوادارانی شد که بعد از عدم نتیجه گیری در هفته های اخیر و بازی دادن به حنیف عمران زاده در خط حمله تیم استقلال، او را صدا می زدند. فرهاد با خداحافظی حکم یک دلی سکوها را امضا کرده و دیگر این هواداران هستند که باید دید رگ غیرتشان از خداحافظی هفت مقدس به جوش می آید و فریادهایشان را چندبرابر می کنند و یا پیام مجیدی را درک می کنند.

سعی ندارم مقاله ای طولانی تحویل چشمان شما دهم زیرا که نوشدارو بعد از مرگ سهراب برای هیچ کس سودی نخواهد داشت.
    استقلال هست و زندگی باید کرد اما شاید شما هم مثل این حقیر انگیزه ای کم برای هواداری و نوشتن پیدا کرده اید زیرا که گویا بی ارزش ترین انسان ها در فوتبال هواداران هستند و بی ارزش ترین مقالات صاحبانی فوتبال نویس دارد.این کم ارزشی را آقایانی معلوم کرده اند که یک شبه هوادار را بهترین هوادار ایران می نامند و به یکباره هم او را مصداق خس و خاشاک!خیلی شیرین در فوتبال دست و پا می زنیم و هر فردی تنها به فکر خودش است و نه به فکر استقلال و هوادارانش!

کلام آخرم با استقلال؛
    تو را به جای تمام فوتبالی که دوست نداریم، دوست می داریم.

2. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماجدی:زندی از استقلال رفت/تا نیم فصل بازیکن نمی گیریم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرپرست تیم استقلال از جدایی قطعی فریدون زندی از جمع آبی پوشان خبر داد. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،میرشاد ماجدی با اشاره به اینکه زندی از آغاز فصل مورد توجه باشگاههای قطری قرار داشت عنوان کرد:زندی پس از بازی مقابل صنعت نفت و بعد از توافق با مسولان باشگاه ،راهی قطر شد و به عضویت یکی از باشگاههای این کشور درآمد. وی درپاسخ به این پرسش که آیا قرار است بازیکنی جایگزین زندی شود گفت:فعلا تا نیم فصل استقلال با همین بازیکنان به کارش ادامه خواهد داد و پس از آن با نظر کادر فنی اقدامات لازم را انجام می دهیم.

4. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

تو خورشیدی ولی غروب نداری

آهای فرهاد مجیدی

تو دریایی ولی ساحل نداری

آهای فرهاد مجیدی

تو تک ستاره ی فوتبال مایی

آهای فرهاد مجیدی

تو کابوس تموم ......

آهای فرهاد مجیدی

تویی که محبوب ما تاجیایی

آهای فرهاد مجیدی

تو دریایی ولی فانوس نداری

آهای فرهاد مجیدی

تو تنها باوفای آبی هایی

آهای فرهاد مجیدی

تو ستاره سهیل آسیایی

آهای فرهاد مجیدی

گلای تو امید قهرمانی

آهای فرهاد مجیدی

تویی که سرور این ....

آهای فرهاد مجیدی

================================================== =============================

میخوام این لیگ نباشه

اگه فرهاد نباشه

میخوام فوتبال نباشه

اگه فرهاد نباشه

میخوام دنیا نباشه

اگه فرهاد نباشه

نباشه هر کی میخواد

داداش فرهاد نباشه

Last edited by MohammadT15; 29-09-2012 at 10:33.

6. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ماجدی:زندی از استقلال رفت/تا نیم فصل بازیکن نمی گیریم
    اقا فتح ا.. ماشالله قرارداش هم ترکمنچایی هر دلش خواست میره اونم از پارسال که فرهاد رفت که علت اصلی از دست رفت قهرمانی بود اینم از امسال که زندی رفت

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: تازه‌به دوران‌رسيده‌ها به مجيدي مشورت دادند

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال گفت: من و فرهاد سالهاي سال در کنار هم کار کرديم و من به عنوان کسي که با او ارتباط نزديکي داشتم مي‌گويم که تصميمش براي خداحافظي از فوتبال اشتباه بوده است، متاسفانه عده‌اي خواسته يا ناخواسته براي اينکه جو را عليه ما کنند و به استقلال ضربه زنند به او مشورت غلط دادند. به اعتقاد من فرهاد مي‌توانست نيم فصل به استقلال بازگردد يا حتي مي‌توانست سال بعد با پيراهن استقلال از فوتبال خداحافظي کند.

وي افزود: من همواره به فرهاد علاقه داشتم و هر کاري از دستم برمي‌آمده براي او انجام داده‌ام. فکر مي‌کنم او مي‌توانست به فوتبالش ادامه دهد اما به هر حال او تصميمش را گرفته و من به اين تصميم احترام مي‌گذارم. اين را هم مي‌دانم که فوتبال بي‌رحم است، امثال ناصر حجازي‌، جواد زرينچه، مجيد نامجومطلق و بسياري از بازيکنان بزرگ به خاطر همين بي‌رحم بودن فوتبال خداحافظي کردند. با اين حال اگر تصميم مجيدي جدي باشد فکر مي‌کنم بهترين راه براي او گذراندن دوره‌هاي مربيگري باشد. من هم سعي مي‌کنم هر کاري از دستم برمي‌آيد براي مجيدي انجام دهم و حتي براي بازي خداحافظي او تيم خوبي را به تهران بياورم. از طرف ديگر اميدوارم فرهاد مجيدي اجازه ندهد کساني که تازه به دوران رسيده‌اند به او مشورت نادرست بدهند.

فتح‌الله‌زاده درباره جدايي فريدون زندي از استقلال هم گفت: در باشگاه ما فرآيند به اينگونه است که اگر بازيکني از باشگاهي پيشنهاد داشته باشد تنها با موافقت کادر فني اجازه جدايي‌اش را صادر مي‌کنيم. وقتي قلعه‌نويي گفت که زندي مي‌تواند از استقلال جدا شود با جدايي‌اش موافقت کرديم. من براي زندي آرزوي موفقيت دارم. او بازيکن زحمت‌کش، باادب و توانايي بود و علاقه داشتيم که او را حفظ کنيم اما وقتي اصرار کرد با درخواستش موافقت کرديم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا در شأن فوتبال ماست بازيکني که در تيم بزرگي چون استقلال بازي مي‌کرده، سراز دسته دوم قطر دربياورد، گفت: وقتي زندي گفت که چنين پيشنهادي دارد ما به او اين نکته را گوشزد کرديم که براي شما خوب نيست که در دسته دو قطر بازي کنيد اما وقتي با اصرار او مواجه شديم و ديديم که حواسش کمتر به استقلال است به ناچار به پافشاري‌اش جواب مثبت داديم.

مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال که گفته مي‌شود پول بزرگي از انتقال زندي نصيب استقلال شده و حتي برخي رسانه‌ها به طنز زندي را اسپانسر جديد استقلال ناميده‌اند، گفت: متاسفانه اين مسائل حرف‌هاي بي‌ارزشي است که زده مي‌شود. استقلال نخستين تيمي است که سه اسپانسر دارد و ما نيازي به اسپانسري زندي نداريم. حقمان را از اين انتقال مي‌گيريم اما اين پول‌ها جواب هزينه‌هاي استقلال را نمي‌دهد.

منبع :
    http://www.varzesh3.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

امير قلعه‌نويي: مي‌خواستم مجيدي در زمان من خداحافظي کند

به گزارش مهر، امير قلعه نويي در حاشيه تمرين عصر امروز شنبه تيم فوتبال استقلال ضمن بيان اين مطلب به آخرين وضعيت اين تيم اشاره کرد و گفت: بعد از بازي با پرسپوليس اعلام کردم که استقلال گزينه اول قهرماني است و الان هم بر همان حرفي که زده‌ام استوارم و استقلال را يکي از شانس‌هاي اصلي قهرماني مي‌دانم.

وي با بيان اينکه اگر اين تيم بازي عقب افتاده اش را ببرد 19 امتيازي خواهد شد و در يک قدمي صدر قرار خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: ما روند رو به رشدي داشته ايم و خوشبختانه بازيکنان هم مثل يک سرباز فداکار براي استقلال بازي کرده اند اما متاسفانه مشکلات مالي بازيکنان ما را آزار مي دهد.

سرمربي تيم فوتبال استقلال افزود: بازيکنان ما 13 هفته است که بدون دريافت حتي يک ريال از باشگاه با تمام توان در مسابقات شرکت مي کنند. من امروز با آقاي فتح الله زاده جلسه داشتم تا به اين وضعيت رسيدگي کنيم. مي دانم که ايشان هم يک تنه در حال رايزني براي جذب اسپانسر و تامين هزينه هاي باشگاه است. با اين حال اميدوارم حداقل براي نيم فصل دوم مشکل مالي نداشته باشيم.

امير قلعه نويي در مورد خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال نيز گفت: ايشان براي باشگاه استقلال زحمات زيادي کشيده است. با اين حال به خاطر داشته باشيد زماني که جوانتر بود در زمان برانکو هم به تيم ملي دعوت نمي شد اما من مجيدي را دعوت کردم و ابتداي اين فصل هم از آقاي فتح الله زاده خواستم به وي بگويد اگر مي خواهد براي استقلال بازي کند به محل تمرينات بيايد.

وي افزود: خود من ابتداي فصل پيشنهاد دادم اگر مجيدي قصد دارد از فوتبال خداحافظي کند بيايد در استقلال بازي کند. بازيکنان ديگري هم در زمان من از فوتبال خداحافظي کرده اند. دوستم داشتم مجيدي هم در زمان من از دنياي فوتبال خداحافظي کند اما اين اتفاق نيفتاد. با اين حال اين آمادگي را داريم که براي فرهاد مجيدي بازي خداحافظي بگذاريم. همانطور که باشگاه بايد براي بازيکنان بزرگ ديگر اين تيم بازي خداحافظي بگذارد.

منبع : http://www.varzesh3.com

11. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خداحافظ کاپیتان محبوب من

کلیپی بسیار زیبا که برای خداحافظیه فرهاد مجیدی درست کردن بچه ها دمشون گرم

واقعا زیبا شده به همه ی دوستان توصیه میکنم دانلود کنن یعنی محبوبترین کاپیتان آسیا ارزش 28 مگابایت رو نداره؟واقعا با این کلیپ بغض گلوی منو گرفت !

لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خدا پشت و پناهت کاپیتان

13. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حاجي همين الان از شبكه ي دو در برنامه ي ورزش از نگاه دو اومد روي خط و گفت تمام سعيمو ميكنم كه مانع خداحافظي فرهــــــــــــاد بشم!
    گفت فرهاد خودش خداحافظي كرده ولي قبول كردنش از طرف ما امكان پذير نيست, بايد حتما تو تيم باشه تا خداحافظيش معنايي داشته باشه و بازم من باهاش در اين رابطه صحبت ميكنم كه فعلا به عنوان بازيكن بمونه!
    اگر فرهاد از اين تصميمش دست بكشه شك نكنيد كه نيم فصل تو استقلاله...

منبع : فتح الله زاده شبکه 2

15. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدرك مربيگري مجيدي آماده مي شود

فرهاد مجيدي قصد مربيگري دارد اين بازيكن كه قصد ندارد به فوتبال بازي كردن ادامه دهد در كشور انگليس دوران مربيگري را سپري كرد اين در حالي است كه وي مدرك مربيگري اش را دريافت مي‌كند.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران مجيدي پس از طي كردن دوره مربيگري در انتظار دريافت كارت مربيگري اش است مجيدي قصد دارد به مربيگري اش ادامه دهد و كار خود را آغاز كند اين بازيكن پس از دريافت مدركش اقدامات جدي را در اين خصوص انجام مي‌دهد.

17. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •