تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 308 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آدریانوی بی مغز
    مرسی به نظرم برای استراحت بازیکنان اصلی باید به کار بره!

فراموش نکنید سانچز تکنیک جا گذاشتن دو بازیکن (شاید مدافع نه) رو راحت داره. بخصوص وقتی فضا داشته باشه. یعنی جز چند بازی در سال که حریف واقعا قدرتمند و بسته ای داریم بقیه رو میتونه موثر باشه. فقط نمی دونم چرا به این روز (دایو و اعتراض) افتاده. البته همین دیشب مثل اینکه سایه ویا رو دیده بود بهتر کار کرد.

2. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام...

بازی رو که نصفه دیدم ولی از این برد مقابل والنسیا خوشحالم....

مسی هم زیاد سر حال نبود...

در کل دروغ چرا از بارسای تیتو یکم میترسم ولی اینم بگم هنوز اول فصله و نباید زود نتیجه گیری کرد...

بازی خوبی از بارسا شاهد نبودیم...

+

تو رو خدا اینقد بوسکتس و الکسیس رو بزرگ نکنین....

ژاوی چه نیازی به بوسکتس داره؟!!!

درسته ژاوی رو زیاد تغذیه میکنه ولی سانگ به نظر من خیلی از بوسکتس سر تره...

الکسیس هم هیچ حرفی در موردش ندارم چون بشدت رو مخه...

در کل از اینده این فصل یکم میترسم امیدوار بودم یه مهاجم توپ یا یه مدافع شش دونگ بیاریم ولی نشد...

+

گزارش تصویری: بارسا از چنگ والنسیا گریخت

بعد از تساوی در سانتیاگو برنابئو، والنسیا می توانست بارسا را هم در نوکمپ متوقف کند اما ضربه دیدنی آدریانو، شاگردان ویلانووا را 9 امتیازی کرد.

سایت گل- سه هفته و 9 امتیاز؛ شاگردان تیتو شب گذشته موفق شدند والنسیا، تیمی که در هفته ابتدایی رئال را متوقف کرد، شکست دهند و فاصله 5 امتیازی شان را رئال را حفظ کنند. به سنت همیشگی، در ابتدای این دیدار اینیستا جایزه بهترین بازیکن اروپا را به هواداران تیمش نشان داد تا بعد از مدت ها بازیکنی به غیر از مسی یک جایزه انفرادی را برای هواداران کاتالانی به ارمغان بیاورد.
    در این دیدار فابرگاس چند موقعیت گلزنی خوب را از دست داد و مسی هم شب چندان خوبی را سپری نکرد اما تک گل آدریانو برای کسب سه امتیاز کافی بود.

+

گزارش روز:دلیل نیمکت نشینی سسک در ال کلاسیکو، انتقاداز پپ بود

روزنامه ال کنفدینسیال از دلیل نیمکت نشینی سسک در ال کلاسیکو پرده برداشت...

سایت گل- این روزها سسک فابرگاس، بازیکن اسپانیایی باشگاه بارسلونا روزهای ورزشی خوبی را پشت سر نمی گذارد. در حالی که سسک خودش را یکی از مهره های مهم و تاثیرگذار تیم ملی اسپانیا می داند و در رقابت های یورو 2012 هم یک بار دیگر توانایی هایش را به نمایش گذاشت، حالا در بارسلونا مجال چندانی برای اثبات قابیت هایش نمی بیند. او معمولا در ترکیب اصلی تیم کاتالان جایی ندارد و در دو بازی رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا هم شاهد نیمکت نشینی سسک بودیم.

کاپیتان سابق باشگاه آرسنال، فصل جدید را با شرایطی شبیه به شرایط روزهای پایانی فصل گذشته آغاز کرد؛ از روی نیمکت ذخیره ها و غایب در برخوردهای مهم تیمش. سسک، مانند تمام بازیکنان دیگر بارسا یکی از مهره های تاثیرگذار تیم است و درانتظار آن است تا در بازیهای مهم در ترکیب اصلی قرار بگیرد. نیمکت نشینی های مداوم سسک، باعث شده تا حتی سایر هم تیمی های او هم از شرایط موجود تعجب کنند . چرا که حتی کریستین تئیو که در بازار نقل و انتقالات تابستانی به توصیه سران باشگاه بارسلونا به دنبال تیم دیگری برای خودش بود و حتی شماره پیراهنی به او اختصاص نیافته بود، در طول اردوی پیش فصل و فصل جدید بیشتر از سسک بازی کرده و این اتفاق چندان به مذاق سایر آبی اناری ها خوش نمی آید.

نکته عجیب اینجاست که این بازیکن اسپانیایی از روی کار آمدن تیتو ویلانووا، مربی جدید بارسلونا و دستیار سابق پپ گواردیولا به شدت استقبال کرده بود و از این انتخاب به شدت هیجان زده شده بود. سسک در کنار پیکه و مسی در تیم های پایه ای بارسا، زیر نظر تیتو کار کرده بودند ولی با این وجود و حتی شناخت کافی تیتو از سسک باعث نشد که او در بازی با رئال مادرید، روی این بازیکن جوان حساب خاصی باز کند.

حالا دلیل این بی اعتمادی و این رفتار سرد چیست؟ طبق گزارش منتشره در روزنامه ال کنفدینسیال، مربی جدید باشگاه کاتالان از صحبت های اخیر سسک در مورد گواردیولا و زیر سوال بردن تصمیمات پپ در یک گفتگوی رسانه ای اصلا خوشش نیامده و همین موضوع دلیل آن است که سسک از تیم اصلی دور مانده و از نیمکت ذیخره ها جدا نمی شود.

البته نیمکت نشینی سسک از چشم هیچ کسی پنهان نمانده و توجه خیلی ها را بر انگیخته؛ دست کم در لیگ برتر که خیلی ها اوضاع سسک را با دقت زیر نظر دارند. تا چند روز پیش صحبت از آرسنال به گوش می رسید ولی قطعا سران سیتی هم ذره بینشان را از روی نوکمپ برنداشته اند. آنها بعد از انتقال نایجل دی یونگ به میلان، بدشان نمی آیند که سسک را به ورزشگاه اتحاد ببرند. البته حالا که بازار نقل وانتقالات تابستانی به پایان رسیده ولی در صورتی که بی مهری تیتو نسبت به سسک ادامه داشته باشد، بعید نیست که این ستاره بی سر و صدا و کم حاشیه کاتالان مجبور به جدایی از این تیم شود.

هرچند که سسک در بازی دیشب بارسا مقابل والنسیا برای تیم کاتالان به میدان رفت تا این دلخوری تا حدودی کمرنگ شود.
    Last edited by MMM52; 03-09-2012 at 15:51.

4. 6 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام...

بازی رو که نصفه دیدم ولی از این برد مقابل والنسیا خوشحالم....

مسی هم زیاد سر حال نبود...

در کل دروغ چرا از بارسای تیتو یکم میترسم ولی اینم بگم هنوز اول فصله و نباید زود نتیجه گیری کرد...

بازی خوبی از بارسا شاهد نبودیم...

+

تو رو خدا اینقد بوسکتس و الکسیس رو بزرگ نکنین....

ژاوی چه نیازی به بوسکتس داره؟!!!

درسته ژاوی رو زیاد تغذیه میکنه ولی سانگ به نظر من خیلی از بوسکتس سر تره...

الکسیس هم هیچ حرفی در موردش ندارم چون بشدت رو مخه...

در کل از اینده این فصل یکم میترسم امیدوار بودم یه مهاجم توپ یا یه مدافع شش دونگ بیاریم ولی نشد...

سلام بعد از 1 سال :ی

یعنی بعضی وقتها پستهایی میبینیم که با اینکه اصلا تمایلی به پست گذاشتن نداریم ولی مجبوریم واکنش نشون بدیم ^^
    فقط کافی بود امیر سامو اینجا بود و فن فیتیله پیچ رو اجرا میکرد :ی
    من اول در توصیف بوسکتس متن سامو میزارم بعد با شما تا هر جا باشه بحث میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا از سامو بگذریم برسیم به پپ گواردیولا که وقتی ازش سوال میپرسند بهترین هافبک جهان کیه فقط میگه بوسکتس ! اگر تو همین 3-4 سال تمام بازیهای بارسا رو دیده باشین بعد رفتن و ذخیره شدن یایا فوتبال سریع بارسا شکل گرفت و هر وقت بوسکتس اماده بوده و رو اوج بود بهترین بازیهای بارسا رو شاهد بودیم یعنی تاثیر گذاریش از بیشتر بازیکنامون بیشتره .
    الانم خدارو شکر یک ذخیره خوب براش اوردن تا بتونیم بهش استراحت بدیم تا مثل پارسال خستگی رو توش نبینیم .

در کل نمیدونم چند سال سن دارید و چند وقته بازیهای بارسا رو میبینید ولی تو این 31 سالی که خدا به بنده سن داده از وقتی که فوتبال جدی نگاه کردم تا الان هافبک به خوبی و باهوشی بوسکتس ندیدم .

6. 8 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

کاملا مخالفم...!!!!!

همین...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بعد از 1 سال
    خوش اومدی پیمان جان

برسیم به پپ گواردیولا که وقتی ازش سوال میپرسند بهترین هافبک جهان کیه فقط میگه بوسکتس !
    من دقیقا این مصاحبشو دارم اگر فرصت شد کات میکنم اینجا قرار میدم
    روی شماتیوپ هم هست
    دقیقا در مقابل این سوال بدون هیچ مکثی فقط جواب میده بوسکتس البته بعد از این روی هوش بالاش هم تاکید میکنه
    کسی این جواب رو میده که شاگردایی نظیر ژاویستا داره
    فراموش نکنیم که بوسکتس در سن پایینی تونست یکی از باکیفیت ترین هافبکهای مدافع دنیا یعنی توره رو از لیست بارسا خارج کنه

به نظر من بارسا مثل یه ساعت میمونه
    سه تا عقربه ای که شما میبینید ژاوی اینیستا و مسی هستن اما موتور این ساعت کسی نیست جز مغز بوسکتس

به همین خاطره که من وقتی دیدم بعد از مدتها بدون بوسکتس و به لطف بازی خوب سانگ سبک خودمون رو حفظ کردیم خوشحال شدم

با این حال معتقدم کیفیت سانگ در بخش دفاعی بهتره البته فکر میکنم برای این نظر من هم قضاوت هنوز کمی زود باشه
    Last edited by گرافيكار; 03-09-2012 at 22:23.

9. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

اینو میگم و دیگه تمام:

اولا من اون کامنتو کامل خوندم نشانه های کامل اغراق درش بارز و مشخصه...

هر کی مدیر شد و یا نمیدونم تعداد پستاش بیشتر شد دلیل نداره حرفش درست باشه گواردیولا هم بخاطر حمایت از بازیکنش این حرفو زده چرا جای دیگه بحثی ازش نیست...

اگه از ژاوی و اینیستا بهتره پس چرا مورد توجه نیست چرا هیچ جایزه ای نبرده؟!

بازیکنی که مورد توجه نیست یعنی در حد این سه تا نیست همین...

اصلا مقایسه ی بوسکتس با مسی بشدت خنده داره...

طرف یه حرکت ازش دیده انقد تعریف میکنه پس در مورد مسی باید ده ها کتاب نوشت...

نمیگم از بازیکن حمایت نکنیم ولی تو رو خدا اغراق هم نکنیم...

مغز بارسا بوسکتسه؟!

جالبه والله...

اصلا توقع ندارم تشکر بشه ازم چون ساز مخالف زدم میشم تافته جدا بافته...
    Last edited by MMM52; 03-09-2012 at 17:50.

11. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا یه صلوات بفرستید مسئله ختم به خیر شه...
    خوب هرکس یه نظری داره,این مشاجره و دعوا کردن نداره که....

====

برای عوض کردن جو...»»»

مسی و قرارداد تجاری جدید

تو باشگاه جدیدت موفق باشی آفلای جان...

13. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

بوسکتس بازیکن خوبیه ، تو سیستم بارسا بازیکنایی با قدرت حمل بالا کارائی دارند، بوسکتس هم جنگندست هم قدش بلنده و هم تو شرایط پرس شدید خوب توپ و رد میکنه با چرخش های عالی، باید ببینیم سونگ موقعی که دو سه بازیکن میان رو توپش چطور توپ و رد میکنه
    رو بوسکتس نمیشه عیب گذاشت،بازیکنای دیگه ای هستن که میتونن نقد بشن

15. 5 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینو میگم و دیگه تمام:

اولا من اون کامنتو کامل خوندم نشانه های کامل اغراق درش بارز و مشخصه...

هر کی مدیر شد و یا نمیدونم تعداد پستاش بیشتر شد دلیل نداره حرفش درست باشه گواردیولا هم بخاطر حمایت از بازیکنش این حرفو زده چرا جای دیگه بحثی ازش نیست...

اگه از ژاوی و اینیستا بهتره پس چرا مورد توجه نیست چرا هیچ جایزه ای نبرده؟!

بازیکنی که مورد توجه نیست یعنی در حد این سه تا نیست همین...

اصلا مقایسه ی بوسکتس با مسی بشدت خنده داره...

طرف یه حرکت ازش دیده انقد تعریف میکنه پس در مورد مسی باید ده ها کتاب نوشت...

نمیگم از بازیکن حمایت نکنیم ولی تو رو خدا اغراق هم نکنیم...

مغز بارسا بوسکتسه؟!

جالبه والله...

اصلا توقع ندارم تشکر بشه ازم چون ساز مخالف زدم میشم تافته جدا بافته...
    دوست من کلا از نظر شما فرقی نداره گواردیولا یا ما این حرف رو زده باشیم چون در هور صورت ما اشتباه میکنیم
    گواردیولا آدم کوچیکی نیست که به همین سادگی و به بهانه حمایت از بازیکنش در مقابل این سوال که بهترین هافبک کیه بگه بوسکتس
    اصلا اون سوال چه ربطی به بوسکتس داره که بخواد ازش حمایت کنه
    میتونست بگه ژاوی یا هر کسی دیگه

در مورد اینکه چرا کسی بهش توجه نداره
    همین اینیستا و ژاوی هم با این همه بازی فوق العاده تازه در این سن دارن دیده میشن

واقعیت تلخ اینه که فقط گلزنها دیده میشن

میتونم ده ها مثال برای شما بزنم که بوسکتس چه تاثیری روی تیم داره
    اما فکر میکنم برای اینکه تفاوت بوسکتس رو با بازیکنای دیگه حتی ژاویستا متوجه بشید این بهترین مثال باشه

در الکلاسیکوی دو سال پیش که در نیمه نهایی در دیدار رفت در برنابئو انجام شد و با برد دو بر صفر بارسا تموم شد
    روی گل دوم به حرکت بوسکتس دقت کنید
    توپ رو میگیره با سر همیشه بالاش به طور کامل اطرافش رو میبینه و در کمال تعجب توپ رو به جای اینکه پاس بده زیر پاش نگه میداره تا مسی بیاد و ببرتش
    همین قدر تصور کنید که بوسکتس به جای این کار اون توپ رو مثل اکثر هافبکهای بارسا پاس میداد دیگه اون گل زیبا شکل نمیگرفت

در هر صورت نظر شما هم قابل احترامه

17. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سانگ: ویلانوا به من آرامش و اعتماد به نفس داد

”قبل از بازی مربی با من صحبت کرد و چیزهایی را که از من می‌خواست به من گفت. صحبت‌های او مرا آرام کرد و به من کمک کرد اعتماد به نفس پیدا کنم.“

این صحبت‌های الکس سانگ، هافبک کامرونی بارسلوناست که در مقابل والنسیا برای اولین بار در ترکیب بارسلونا قرار گرفت و عملکرد او مورد ستایش هم‌تیمی‌های وی و طرفداران بارسلونا بود.

”من می‌دانستم که در اینجا مهم است که تک ضرب یا دوضرب بازی کرد. ولی بعضی مواقع ساده‌تر است که توپ را حمل کنم و مالکیت آن را حفظ کنم.“

هافبک سابق آرسنال از جو نیوکمپ شگفت‌زده شد و گفت این جو از جو هواداران آرسنال در ورزشگاه این تیم پرشورتر است.

منبع: طرفداری

=================================

تصویری از کریستیانو مسی »

=======================
    یه پس زمینه قشنگ از اینیستا...»

Last edited by M E S S I; 04-09-2012 at 12:49.

19. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •