بنظر خود فالکائو تمایل داره تو مادرید بمونه، رئال هم که میخوادش، پس احتمال اینکه بیاد چلسی خیلی کمه... من که چشمم آب نمیخوره
خدا از دهنت بشونه!
بنظر خود فالکائو تمایل داره تو مادرید بمونه، رئال هم که میخوادش، پس احتمال اینکه بیاد چلسی خیلی کمه... من که چشمم آب نمیخوره
خدا از دهنت بشونه!
میره هر جا پول بیشتر بدن... البته رئال هر چقدم پول بده به رئال نمیره.... کلا اتلتیکو رئال با هم مشکل دارن رئیس باشگاه گفته اصلا به رئال بازیکن نمیدیم...
بنيتس: تاثيري در اوجگيري تورس نداشتم
رافا بنيتس، سرمربي چلسي، بعد از گلزني هاي تورس در ديدار مقابل ساندرلند و نورژلاند، اعلام کرد هيچ تاثيري در تحول مهاجم اسپانيايي تيمش نداشته است.
تورس در 6 بازي پياپي نتوانسته بود براي آبي ها گلزني کند اما بعد از اينکه در ديدار با حريف دانمارکي در چنپيونزليگ، دو گل به ثمر رساند، در ديدار اين هفته تيمش در ليگ برتر برابر ساندرلند در نقش گلزن ظاهر شد.
بنيتس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به عنوان يک سرمربي، من به همه بازيکنان توصيه هايي مي کنم تا بتوانند در زمين عملکرد بهتري داشته باشند.
اين يکي از کارهاي سرمربي است. اما براي تورس و ساير بازيکنان، مهمترين مسئله اين است که چطور با ساير بازيکنان ارتباط برقرار کنند.
وقتي تورس در يک موقعيت خوب قرار مي گيرد و هم تيمي هايش موقعيت گلزني ايجاد مي کنند، او بهتر مي تواند در کار تيمي مشارکت کند. سرمربي مي تواند با بازيکنان ارتباط برقرار کند اما وقتي بازيکني در فرم خوبي قرار دارد، بيش از همه به دليل تاثير هم تيمي هايش است."
آبي ها يکشنبه آينده در نيمه نهايي جام باشگاه هاي جهان مقابل مونتري مکزيک قرار خواهند گرفت و بنيتس اميدوار است بتواند براي بار دوم قهرماني در جام باشگاه هاي جهان را تجربه کند.
" خوشحالم که به ژاپن برمي گردم. جام باشگاه هاي جهان رقابت هاي بسيار مهمي است و ما مي خواهيم در آن به قهرماني برسيم. ما از حضور در اين رقابت ها تجربه زيادي به دست خواهيم آورد و مي خواهيم از اين شانس استفاده کنيم.
همه اعضاي باشگاه و من حس مشترکي داريم. وقتي شانسي براي قهرماني در يک جام داريم، بايد از آن استفاده کنيم و قهرمان شويم. ما براي قهرماني مي جنگيم. فرقي نمي کند در چمپيونزليگ باشد يا جام اتحاديه. ما اکنون يک شانس خوب داريم و تلاش مي کنيم تا قهرمان شويم."
ورزش3
نتیجه ی بازی قبل خیلی امیدوار کننده بود و میشه منتظر بازی های بهتری از چلسی هم بود که یکی از دلایلش حذف از CL بوده ...
واقعا همین که میگیم تورس در 4 روز 4 تا گل زده ، یک حس امیدواری خوبی به آدم میده ... ولی دلیل نمیشه به دنبال یک مهاجم توی نیم فصل نباشیم ..
توی نقل و انتقالات امیدوارم یک هافبک مرکزی بازی پخش کن بگیریم که نیاز اساسی تیم هست ... ویک جا خوندم که از فلینی اسم برده بودن که امسال در اورتون واقعا عالی کار کرده ...
به نظر من توی نیم فصل دوم حداقل در لیگ برتر امیتاز های خیلی بهتری بگیریم و حتی هنوز هم میتونیم به قهرمانی امیدوار باشیم .. این امر با قهرمانی در جام باشگاه های جهان و روحیه ای که از اون رقابت ها میتونن بازیکن ها بگیرن ، حتی قابل دسترس تر خواهد شد .
بنظر خود فالکائو تمایل داره تو مادرید بمونه، رئال هم که میخوادش، پس احتمال اینکه بیاد چلسی خیلی کمه... من که چشمم آب نمیخورهبیشتر چلسی و سیتی پیشنهاد جدی به اون دادن و اگه قرار باشه توی ژانویه به یه تیم بره صد در صد یکی از این دو تیمهمیره هر جا پول بیشتر بدن... البته رئال هر چقدم پول بده به رئال نمیره.... کلا اتلتیکو رئال با هم مشکل دارن رئیس باشگاه گفته اصلا به رئال بازیکن نمیدیم...
برای ژانویه اگه فالکائو یا کاوانی رو بتونیم بگیریم خیلی خوبه. درسته تورس بعضی وقتا خیلی خوب بوده و در سطح خودش بازی کرده ولی با این حال فراز و نشیب زیاد داشته. از طرفی اکثر تیم های بزرگ رو نگاه کنید حداقل دو تا مهاجم دارن که بشه روشون خیلی حساب کرد. مثلا رئال با وجود اینکه با یه مهاجم بازی می کنه در این سال ها ایگوئن و بنزما رو داشته و اکثرا به طور همزمان بازی نکردن و حتی در یه مقطع مثلا آدبایور هم توی اون بوده. یا همین طور منچستر با وجود اینکه 4 تا مهاجم نوک عالی داره بازم دنبال مهاجمه و ظاهرا قراره لواندوسکی رو بگیره! یا همین من سیتی که الان 4 تا مهاجم تاپ دنیا رو در اختیار داره و بازم به دنبال مهاجم جدیده!
اگه یکی از این مهاجم ها رو بگیریم شرایطمون خیلی خوب میشه و توی خط حمله میشه تنوع ایجاد کرد. یعنی مثلا ممکنه اون مهاجم همزمان با تورس بازی کنه یا یکی از اونا بازی کنه که این می تونه بستگی به شرایط بازی داشته باشه...
از طرفی هم فکر می کنم فالکائو و کاوانی یکمی بازیشون به دروگبا شبیه و به لیگ برتر هم کاملا بازیشون می خوره
آره شهاب احتمالش هست که فلینی رو بگیریمتوی نقل و انتقالات امیدوارم یک هافبک مرکزی بازی پخش کن بگیریم که نیاز اساسی تیم هست ... ویک جا خوندم که از فلینی اسم برده بودن که امسال در اورتون واقعا عالی کار کرده ...
به هافبک وسط به شدت نیاز داریم
هر چند که فلینی کلا یکمی جلوتر بازی می کنه
پيشنهاد نجومي آبراموويچ به گوآرديولا
مالک متمول چلسي براي جذب گوآرديولا حاضر است پيشنهاد نجومي دستمزد سالانه 32 ميليون يورويي را به او بدهد.
پپ گوآرديولا در پايان فصل قبل ليگا اعلام کرد که ديگر نميخواهد آبي - اناريها را هدايت کند. اين مربي صاحبنام اسپانيايي با وجود چند پيشنهاد خوب از تيمهاي سرشناس اروپاِيي تاکنون مقصد بعدي خود را مشخص نکرده است. شبکه ESPN اعلام کرد که رومان آبراموويچ براي جذب گوآرديولا حاضر است، پيشنهاد حقوق سالانه 32 ميليون يورو را به او بدهد و با قراردادي چهار ساله به ارزش 128 ميليون يورو پپ محبوب را به استمفوردبريج ببرد!
مالک چلسي به اين پيشنهاد نجومي اکتفا نکرده و اظهار داشته است، چنانچه گوآرديولا براي آبي پوشان لندن جام کسب کند، حقوق او را تا 160 ميليون يورو افزايش خواهد داد!
علاقه آبراموويچ براي جذب سرمربي سابق بارسلونا در حالي است که ماريا اوروبيتک، مدير برنامههاي گوآرديولا با بيان اين که وي هنوز تيم جديد خود را تعيين نکرده است، گفت: دو هفته پيش در نيويورک با گوآرديولا بودم. به من گفت، تا پايان امسال هيچ تصميمي نخواهد گرفت. گوآرديولا به آنچه در اطراف او اتفاق ميافتد، توجه زيادي نميکند . او در حال حاضر در نيويورک به سر برده و از تعطيلات خود لذت ميبرد. با اين حال از ديدن رقابتهاي فوتبال غافل نميشود. گوآرديولا عجولانه تصميم نخواهد گرفت.
پيشنهاد نجومي چلسي به گوارديولا در حالي است که خبرهايي درباره ابراز علاقه تيم هاي ديگري همچون منچستر سيتي، بايرن مونيخ و پاري سن ژرمن به جذب سرمربي سابق بارسلونا به گوش ميرسد.
ورزش3
یه حسی بهم میگه گواردیالو توو چلسی و لیگ برتر اصلا موفق نیست.... من حسم بعضی موقع ها اشتباه از آب در میاد ولی بیشتر موقع ها درسته...
فقط امیدوارم اخر فصل این بنیتس رو بندازن بیرون و از بین پپ و مورینیو و مربی بورسیا دورتمند یکی رو مربی کنند . من شخصا نظرم روی پپ هستش ولی دو به شک هستم روی موفقیتش تو لیگ جزیره
اوه راستی یادم رفت خودم رو معرفی کنم . وحید هستم از فن های قدیمی چلسی کبیرایشالا بعد از این اگر عمری بود در خدمت شما خواهم بود تو این تاپیک .
و یه مورد دیگه هم هستش . اینکه که تیم نیاز به خرید های بزرگ و جدید دیگه ای داره !
ما الان به گلر خوب و اینده دار برای رقابت و جانشینی پیتر چک تو اینده نیاز داریم ! یه چیز تو مایه های دخیا منچستر
حداقل یه دفاع وسط خوب و مستحکم و دو تا دفاع کنار راست و چپ نیاز داریم . اشلی کول که احتمال زیاد میره از تیم و اون طرف هم به نظرم از ازپیلیکوئتا ابی گرم نمیشه !
هافبک دفاعی خوب هم نیاز هستش امیدوارم اسین رو برگردونند .
هافبک بازیساز به اندازه کافی داریم .
هافبک هجومی مثل ریبری و کاکا نیاز داریم
و بالاخره مهمترین مورد دو تا مهاجم تراز اول می خوایم که یکیش به نظرمن فالکائو خواهد بود و دویش امیدوارم لوئیس سوارزس از لیورپول رو بگیریم یا ادسون کاوانی رو
خوشحالی خانواده کول از زخمی شدن فردیناند: بایدبه کسی که فردیناند را زخمی کرد مدال بدهند
مادر و برادر اشلی کول از کسی که در داربی منچسترسکه ای را به سمت فردیناند پرتاب و او را زخمی کرده، تشکر کردند
سایت گل- این طور به نظر می رسد که روابط خانوادگی در دنیای فوتبال بی تاثیر نیست
سال گذشته و بعد از آنکه در جریان بازی کوئینزپارک رنجرز و چلسی، آنتون فردیناند مورد توهین نژادپرستانه جان تری قرار گرفت، بلوایی به پا شد و ریو فردیناند، برادر آنتون، در صحبت هایی به دفاع از برادرش برخاست. این جنجال و اتهام توهین نژادپرستانه تری به آنتون، از یک سو باعث پس گرفتن بازوبند کاپیتانی سه شیر از تری و در نهایت استعفای فابیو کاپلو از سرمربیگری تیم ملی انگلیس به دلیل همین تصمیم شد . بعد هم با روی کار آمدن روی هاجسون روی نیمکت مربیگری سه شیر، او برای اجتناب از رویارویی فردیناند و تری، ریو فردیناند را همراه با سایرشاگردانش به رقابت های یورو نبرد.
بعد از برگزار شدن دادگاه جان تری، اشلی کول به عنوان یکی از شاهدان، نسبت به بیگناهی تری شهادت داد و همین ماجرا دلخوری ها میان خانواده فردیناند با تری و اشلی کول را افزایش داد.
در داربی شهر منچستر، وقتی شاگردان فرگوسن دردقایق پایانی بازی به گل برتری شان رسیدند و مشغول شادی بودند، یکی از هواداران سیتی، سکه ایی را به سمت فردیناند پرتاب کرد که باعث شکافتگی و خونریزی ابروی این بازیکن باتجربه شد .
طبق گزارش منتشره در دیلی میرر که در روزنامه آ.اس نیز بازتاب داشته، بعد از این اتفاق، سو ، مادر اشلی کول در صفحه اش در توئیتر نوشت:« خونی که به زمین ریخت. باید به هواداری که این سکه را پرتاب کرد، یک مدال داد.»
برادر اشلی کول هم در این باره در صفحه اش در توئیتر نوشت:« چقدر خوب که صورت فردیناند زخمی شد! دقیقا نزدیک چشمش! در آن روز خیلی خوشحال شدم.»
رابطه سرد میان خانواده های فردیناند و کول تازه نیست .چند ماه پیش آنتون فردیناند از سلام واحوالپرسی با اشلی کول و جان تری، در بازی رو درروی تیم های باشگاهی شان سرباز زده بود.
تورس: از بچگی دوست داشتم مثل سوباسا باشم
ستاره اسپانیایی به این نکته اشاره کرده که وقتی کودک بود، با برادرش کارتون فوتبالیست ها را تماشا می کرده
سایت گل- فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی و چهره شاخص باشگاه چلسی در سفر به ژاپن است . آبی های لندن برای حضور در جام باشگاه های جهان عازم ژاپن شده اند و در جریان این سفر، فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی چلسی اعلام کرده که وقتی که بچه بوده، همراه با برادرش کارتون فوتبالیست ها را تماشا می کرده و به لطف همین کارتون انیمیشنی بوده که فوتبال بازی کردن را شروع کرده.
تورس در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« وقتی بچه بودم دوست داشتم مثل سوباسا باشم.. در آن زمان یک سریال کارتونی بود که در زبان اسپانیا اولیور و بنجی نام داشت. (نام شخصیت سوباسا در نسخه اسپانیایی این کارتون، اولیور اتم بود). در آن سریال کارتونی دو فوتبالیست جوان در تیم باشگاهی، با هم هم تیمی بودند و به تیم ملی کشورشان هم راه یافتند. من بعد از تماشای این سریال بود که با برادرم شروع به فوتبال بازی کردن نمودیم. دوست داشتم مثل اولیور باشم؛ چون او یک مهاجم خوب بود.»
چلسی 5شنبه اولین بازی اش در جام باشگاه های جهان را مقابل مونتری مکزیک برگزار خواهد کرد و فرناندو تورس یکی از کلیدی ترین مهره های تیم رافا بنیتس در این بازی خواهد بود.
او بعد از دو گلی که 4شنبه هفته گذشته در دور ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل نوردژلاند به ثمر رساند و دو گل دیگری که در لیگ برتر وارد دروازه ساندرلند نمود، گام به این رقابت ها گذاشته است.
اشمایکل درانتظار فینال چلسی- الاهلی در جام باشگاه های جهان
دروازه بان سابق منچستریونایتد بر این باور است که قهرمانهای فصل قبل اروپا و آفریقا برای کسب عنوان قهرمانی باشگاه های جهان با هم مبارزه خواهند کرد
سایت گل- پیتر اشمایکل، دروازه بان سابق باشگاه منچستریونایتد بی صبرانه در انتظار آن است تا چلسی و الاهلی به فینال جام باشگاه های جهان برسند.
این درحالی است که مرحله نیمه نهایی و فینال این تورنمنت در روزهای آتی برگزار می شود.
اشمایل معتقد است که قهرمان قاره آفریقا با بهره گیری از تجربیات گذشته اش از سد کورینتیناس، قهرمان فصل قبل کوپا لیبرتادورس عبورخواهد کرد و در فینال جام باشگاه های جهان مقابل چلسی رافا بنیتس قرار خواهد گرفت.
اشمایکل در صحبت هایی به الوساط گفت:« من از برد الاهلی مقابل هیروشیما وراهیابی این تیم به مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان تعجب نکردم. انتظارش را داشتم؛ چون این تیم مصری شهرت و آوازه زیادی در این تورنمنت دارد. شانس الاهلی و کورینتیناس برای رسیدن به فینال برابر است. هرچند که من فکر می کنم که قهرمان قاره آفریقا از اندکی برتری برخوردار است و آن هم به خاطر تجربه آنها در حضور در سه دوره اخیر رقابت های جام باشگاه های جهان است. یادمان نرود که آنها در سال 2006 در رتبه سوم قرار گرفتند.»
اشمایکل ادامه داد:« من شخصا درانتظار فینال الاهلی – چلسی هستم ولی در فینال تیم لندنی ، مثل اکثر تیم های اروپایی، جام را مال خود خواهد کرد.»
چلسی بعد از کسب دو برد قانع کننده مقابل نوردژلاند دانمارک و ساندرلند گام به این رقابت ها گذاشته
تا قبل از آغاز جنجالهای سیاسی در مصر، ژوزه مانوئل، سرمربی پرتغالی پرسپولیس هدایت الاهلی را در دست داشت و با این تیم به افتخارات زیادی رسیده بود
ماتا: تورس مانند دروگبا جنگجو نیست
این بازیکن 24 ساله گفته خروج دروگبا شوکی الکتریکی به چلسی وارد کرده است.
سایت گل – خوان ماتا میگوید فرناندو تورس کار سختی برای پر کردن جای خالی دیدیه دروگبا پیش رو دارد.
دروگبا پنالتی پیروزیبخش مقابل بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان را فصل پیش زد و سپس به تیم چینی شانگهای شنهوا پیوست. به این ترتیب تورس مهاجم اصلی شد.
ماتا گفته جدایی دروگبا ضربه سختی به تیم زد: «رفتن دروگبا مانند شوکی الکتریکی به ما بود. او جنگجو بود.
ما باید یاد میگرفتیم بدون او چطور بازی کنیم چون او سالهای سال برقگیر ما بود.
با دروگبا به روش خاصی بازی میکردیم. توپ را به او میدادیم و میدانستیم که او دست کم خطا میگیرد. ما بسیار به او اتکا داشتیم.
اما فرناندو اوضاع متفاوتی دارد. فرارهای او مانند دروگبا نیست. او برای ما پیشانی خط حملهای مانند دروگبا نیست. او دوست ندارد نقش گیرنده و نگهدارنده توپ در حمله را داشته باشد. او ترجیح میدهد فضا پیدا کند و روبروی دروازه باشد.»
این ملی پوش اسپانیایی از زمانی که به چلسی پیوسته، نتوانسته بازی های خوبش با پیراهن لیورپول را تکرار کند و به همین دلیل با انتقادات زیادی روبرو شده اما او از پستی که در تیم چلسی دارد، راضی است و انتظار دارد که خود و هم تیمی هایش در ادامه فصل نمایش های بهتری داشته باشند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من خیلی خوشحالم که مهاجم اصلی تیم هستم. زیرا این نقشی است که پیش از این برعهده داشتم و پست مورد علاقه من است.
امیدوارم تا پایان فصل هم شرایط به همین ترتیب ادامه پیدا کند. ما باید به عنوان یک تیم پیشرفت کنیم. ما بازیکنان خوبی داریم و تنها نیاز به زمان داریم.
ما در این فصل از لحاظ دفاعی خیلی خوب کار کردیم. در خط میانی هم کیفیت بالایی داریم؛ بازیکنانی که می تواند شرایط بازی را تغییر دهند و تنها مهاجمان باید با آنها هماهنگ تر شوند تا گل های بیشتری به ثمر برسانیم.
تنها مسئله زمان و کار کردن مطرح است؛ باید درک بهتری از بازی هم پیدا کنیم. من سال هاست که با خوان ماتا در تیم ملی و چلسی بازی می کنم اما اسکار و آزارد تازه به چلسی آمده اند و ما نیاز به تمرین کردن برای پیشرفت بیشتر داریم."
تورس: میخواهم با چلسی قهرمان دنیا شوم
او میگوید برخلاف برخی اروپاییها، جام جهانی باشگاهها را جدی میگیرد.
سایت گل – فرناندو تورس، مهاجم چلسی گفته جام جهانی باشگاهها رقابت مهمی است هرچند که در اروپا جدی گرفته نمیشود.
او امیدوار است که با چلسی به دوگانه قهرمانی اروپا و دنیا برسد، همان افتخاری که با تیم اسپانیا داشته.
تورس گفت: «افراد زیادی این مسابقات را جدی نمیگیرند وآن را جام جهانی واقعی نمیدانند. اما این مسابقات برای باشگاهها است.
از اهالی آمریکای جنوبی بپرسید. داوید لوییز ویدیویی از طرفداران کورینتیانس در فرودگاه را نشانم داد که به ژاپن رفته بودند تا تیمشان راحمایت کنند. پس این مسابقات مهم است.
البته این بازیها جای لیگ قهرمانان را نمیگیرد. این دو با هم متفاوتند.
قهرمانی در فصل پیش رویا بود و این بار هم میخواستیم اولین تیمی باشیم که از قهرمانیاش دفاع میکند و ناامیدی بزرگی بود که در مرحله گروهی حذف شدیم. اما باید به پیش بنگریم. ما در مسابقات دیگری هستیم، یعنی لیگ اروپا و میخواهیم با فتح آن در سوپرجام دیگری حضور یابیم.»
زولا:دوست دارم روزی بتوانم تیمی مثل چلسی را هدایت کنم
مربی ایتالیایی درحال حاضر روی نیمکت مربیگری واتفورد است ولی امیدوار است تا روزی هدایت چلسی، تیمی که در آن فوتبال بازی می کرده را در دست بگیرد
سایت گل- جانفرانکو زولا، سرمربی واتفورد ابراز امیدواری کرده تا روزی بتواند هدایت تیم سابقش چلسی را در دست بگیرد.
این اسطوره ایتالیایی که پیش از این مربی وستهم بود، حالا دومین تجربه مربیگری اش در لیگ برتر را تجربه می کند و حالا ابراز تمایل کرده تا بتواند روزی به چلسی، تیمی که هفت سال برایش توپ زده بازگردد.
زولا در صحبت هایی به فرانس فوتبال گفت:« من در رویای مبدل شدن به یک مربی خوب هستم؛ مربی ای که بتواند تیمی مثل چلسی را هدایت کند. من به شدت برای رسیدن به این هدف تلاش می کم. نمی دانم که آیا روزی مربی چلسی خواهم شد یا نه . فکر می کنم که توانایی اش را داشته باشم ولی بعید می دانم که در حال حاضر به آن اندازه خوب باشم.»
زولا درادامه صحبت هایش گفت:« الان تنها دومین تجربه مربیگری من است.اول در وستهم بودم و حالا هم واتفورد. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارم. من واقعا از برنامه های واتفورد راضی و خوشحالم. من می دانم که اعضای خانواده پوتزو چقدر جدی هستند. این بهترین تیمی است که می توانستم به عنوان یک مربی در آن به رشد و پیشرفت برسم.»
این درحالی است که رافا بنیتس در حال حاضر و بعد از برکناری روبرتو دی متئو، مربی موقت باشگاه چلسی است.
Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:24. دليل: ادغام - نقض قانون 205
رو این مورد که شک نکنید
رفتن دی متئو تو این زمان فقط برای این بود که امکان نتیجه گرفتن در آخر فصل وجود داشت و در اون صورت باز آبرامویچ نمیتونست اخراجش کنه
یعنی آبرامویچ میخواست آخر فصل کارش راحت باشه برای آوردن سرمربی جدید
مثل اینکه ایشون رو فراموش کردیما الان به گلر خوب و اینده دار برای رقابت و جانشینی پیتر چک تو اینده نیاز داریم ! یه چیز تو مایه های دخیا منچستر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم چک اگه مصدومیت خاصی براش رخ نده 4 سال دیگه عین هلو تو تیم بازی میکنه
دفاع، هافبک دفاعی و مهاجم که نیازه ولی هافبک هجومی نمیخواد دیگهحداقل یه دفاع وسط خوب و مستحکم و دو تا دفاع کنار راست و چپ نیاز داریم . اشلی کول که احتمال زیاد میره از تیم و اون طرف هم به نظرم از ازپیلیکوئتا ابی گرم نمیشه !
هافبک دفاعی خوب هم نیاز هستش امیدوارم اسین رو برگردونند .
هافبک بازیساز به اندازه کافی داریم .
هافبک هجومی مثل ریبری و کاکا نیاز داریم
و بالاخره مهمترین مورد دو تا مهاجم تراز اول می خوایم که یکیش به نظرمن فالکائو خواهد بود و دویش امیدوارم لوئیس سوارزس از لیورپول رو بگیریم یا ادسون کاوانی رو
ماتا، هازارد و اسکار کافیه برای این قضیه ضمن اینکه موسز هم میتونه در نقش وینگر بازی کنه
اره خوب اینو قبول دارم . اما ای کاش اگه قرار بر رفتن دی متئو و اومدن بنیتس بود همون دی متئو می موند سر کار تا اخر فصل و همون اخر سر اخراجش می کردند . در هر صورت امیدوارم اخر سر یه مربی کار درست و صاحب سبک هدایت تیم رو به دست بگیره !
در مورد کورتیوس هم بله انصافا کارش درسته و به نظرم یکی دو فصل دیگه باید بمونه همون جا و تجربه اش زیاد بشه و بعد برش گردن تیم تیم و کم کم جای پیتر کبیر رو بگیره ! هر چند که هیچ کی پیتر نمیشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)