تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 37 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بسیار تیم قابل احترامیه این آرسنال .
    خیلی خوب بودن دیشب، حیف شد که حذف شدن، دوست داشتم صعود می کردن.
    به هر حال به هواداراش تبریک میگم به خاطر این بازی خوب ...

2. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من به عنوان يه هوادار از حذف تيمم واقعا ناراحت شدم.ديشب تو کارهاي دفاعي خيلي خوب بوديم و از حداکثر موقعيت ها استفاده کرديم و چقدر بد شد که تو لندن گل سوم رو خورديم وگرنه شايد الان صعود ميکرديم.چمپيونز ليگ امسال هم تموم شد و بايد به فکر سال بعد بود.تبريک به ياران ونگر بابت بازي جسورانه

4. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال اولین تیمی بود که تو 29 بازی اخیر بایرن رو شکست داد اونم تو ورزشگاه خانگی خودش چقدر خوب میشد اگه این برد با صعود همراه می بود!

6. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    مترجم سایت گانرز تراست هستم، از این به بعد خبرهای ترجمه خودم رو اینجا هم قرار میدم .

ونگر: روسیچکی می تواند بسیار موثر باشد
    هافبک جمهوری چک آرسنال فصل را با مصدومیت آغاز کرد و عملکرد او به نه بازی محدود شد که در آخرین بازی خود چهارشنبه شب در مونیخ 90 دقیقه کامل به زمین رفت و با تحت فشار گذاشتن چهار مدافع بایرن مونیخ آرسنال را یاری کرد تا با یک پیروزی ارزشمند 0-2 به خانه برگردد.

ونگر اذعان می کند دل توپچی ها برای این بازیکن 23 ساله تنگ شده بود.

او در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "بزرگترین حسرت من در این فصل کامل بازی نکردن روسیچکی قبل از ژانویه است زیرا برای مدتی طولانی بیرون بود.

"خوشبختانه او اکنون تازه نفس است، تا پایان فصل به ما کمک خواهد کرد تا به جایگاه چهارم برسیم. او می تواند تاثیر بسیار زیادی داشته باشد."
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ونگر: ورمالن و ژسنی بازیکنانی حیاتی هستند
    در پیروزی 0-2 چهارشنبه شب آرسنال کاپیتان آرسنال کار را از روی نیمکت دنبال می کرد و دروازه بان لهستانی نیز برای آن بازی استراحت داشت.

ونگر می گوید هر دو بازیکن واکنش مثبتی نسبت به این موضوع داشتند و در بازی های آینده فصل نقشی حیاتی را ایفا خواهند کرد.

سرمربی گفت: "آنها دو بازیکن برجسته از تیم ما هستند، تا کنون در بازی های زیادی به میدان رفته اند و پست های بسیار مهمی در تیم دارند.

"همه بازیکنان در یک موقعیت هستند : جایگاه هیچ کدام در تیم تضمین شده نیست. وقتی به این حرفه می آیید می دانید باید رقابت کنید.

"همه آنها با رقابت مشابهی مواجه هستند و بازیکنانی که به میدان می روند و مدت خیلی خیلی طولانی روی نیمکت بوده اند. همه با مشکل یکسانی روبرو هستند. حرفه بودن در بالاترین رقابت کنار آمدن با آن است.

"باید اینطور به موضوع نگاه کنید که هر پست آماده گرفته شدن است. آخرین بازی تعیین کننده بازی بعدی است.

"چه کسی در تیم جوانان به ووجیچ شانسی که هیچ پایه ای نداشت، داد؟ من بودم، زیرا به او اعتبار بالایی می دهم و احترام زیادی برای آنچه او انجام می دهد قائلم.

"اما همه ما افت و خیزهای فیزیکی و روحی داریم و او در بازی های بسیار بسیار زیادی در این فصل به میدان رفته بود. شاید باید در بازی های کاپ به او استراحت می دادم اما این کار را نکردم. طبیعی است که بالا و پایین داشته باشید. او دروازه بان جوانی است.

"توماس ورمالن در بازی های زیاد و پست های زیادی در زمین حضور داشت و یک بازیکن بسیار مهمی در تیم ماست. آنها می دانند که امکان چرخش سه مدافع میانی – ورمالن، کوسیلنی و مرتساکر وجود دارد."
    Last edited by Ariadne; 15-03-2013 at 23:43.

8. 2 کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ونگر: هنوز راهی طولانی پیش روی ماست
    در آستانه بازی یکشنبه در مقابل سوانسی توپچی ها در جایگاه پنجم جدول با چهار امتیاز اختلاف با چلسی و هفت امتیاز اختلاف با تاتنهام قرار دارند.

ونگر احساس می کند تیم او می تواند از پیروزی چهارشنبه مقابل بایرن مونیخ اعتماد به نفس کسب کند و از مزیت های آن برای 10 بازی پایانی فصل استفاده کند.

او گفت: "همیشه باور دارم که ما کیفیت قرار گرفتن در میان چهار تیم برتر را دارا هستیم، ده بازی راهی طولانی است و همه چیز به ثبات ما بستگی دارد.

"بازی های خارج از خانه نقشی تعیین کننده در جایگاه نهایی ما دارند. یکشنبه یک بازی خارج از خانه بزرگ پیش رو داریم بنابراین مهم است که برای آن آماده شویم.

"اگر از هر باشگاهی سئوال کنید می گویند که بودن در لیگ قهرمانان اولین اولویت آنهاست. برای ما هم همینطور است. تمرکز اصلی ما خواهد بود و دوباره عملی کردن آن هدف ماست. به ما شانس رقابت در بالاترین سطح را برای سال آینده می دهد."

با توجه به اینکه تاتنهام و چلسی همچنان در لیگ اروپا هستند، ونگر می گوید تیم او آماده بهره بردن از لغزش های این تیم ها در لیگ داخلی است.

"تا زمانی که در این رقابت ها حضور دارید تمرکز شما را می گیرد و این امری طبیعی است. تنها چیزی که می توانیم به آن امید داشته باشیم این است که آنها امتیاز از دست بدهند و ما ندهیم. اما نمی توانیم خیلی تحت تاثیر این موضوع باشیم."

ونگر: لوکاس از نظر روانی کاملاً متحول شده است
    دروازه بان لهستانی پس از حدود یک سال در بازی چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان در دروازه آرسنال قرار گرفت.

ونگر از عملکرد مسلط این دروازه بان که سیوهای قابل توجهی در مقابل روبن و مولر انجام داد خوشحال است و اعتقاد دارد فابیانسکی اکنون بازیکن بسیار بالغ تری است.

ونگر درگفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "او نمایش قدرتمندی ارائه کرد. می دانیم که با استعداد دارد و به خاطر عملکرد او خیلی خوشحالم.

"او خیلی تغییر کرده است، تحول کامل روانی در نگرش لوکاس وجود دارد. برونگرایی بیشتری دارد، قدرتمندتر و از نظر روانی قدرت جذب او نسبت به فشارهای موجود در بازی بسیار بهتر شده است.

"همه می دانیم که او استعداد فوق العاده ای دارد. گاهی اوقات برای مدتی دوری از زمین مسابقه می تواند کمک کند که فرد به بلوغ برسد و درباره بازی خودش فکر کند. اگر واقعاً بخواهند که به بازیکن بهتری تبدیل شوند به این فکر می کنند که "چگونه می توانم بهتر شوم".

"فکر می کنم ترکیبی از تلاش هایی که برای او صورت گرفته و بلوغ خودش است اما من 90% اعتبار را به او می دهم که روی تمام جنبه های بازی اش کار کرده است."

ونگر اذعان می کند جنبه روانی بازی ها معمولا عامل مشخص شدن بهترین بازیکن ها از بقیه است.

"ورزشکاران سطح اول همیشه زیر فشار هستند زیرا 24 ساعت روز با این حرفه زندگی می کنند و درباره آن فکر می کنند، کسانی هم هستند که فقط برای دو ساعت با شغل خود زندگی می کنند اما آنها هرگز به بازیکن بزرگی تبدیل نمی شوند.

"در طولانی مدت این موضوع تفاوت ایجاد می کند. همیشه باید آن را در ذهن داشته باشید."
    Last edited by Ariadne; 15-03-2013 at 23:43.

10. 2 کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آرسنال اولین تیمی بود که تو 29 بازی اخیر بایرن رو شکست داد اونم تو ورزشگاه خانگی خودش چقدر خوب میشد اگه این برد با صعود همراه می بود!
    +
    اولین تیمی بودیم که در این فصل مقابل بایرن کلین شیت داشت.
    سومین تیمی بودیم که بایرن رو برد.
    Last edited by Ariadne; 15-03-2013 at 23:55.

12. 2 کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض الماسی از معدن های آستوریاس

مصاحبه اختصاصی و مفصل سانتی کازورلا با دیلی میل:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سانتی کازورلا نزدیک می شود. صدای آشنای ضربه های توپ فوتبال چرمی بر کفپوش سخت شنیده می شود، صدا نزدیکتر می شود، در باز می شود و مردی کوچک با لبخندی بزرگ وارد می شود.

کازولا می خواهد دست بدهد، توپ را می اندازد و با روی پای چپ می گیرد و چند ثانیه نگه می دارد، چند بار توپ را به هوا می اندازد، آن را می گیرد و محکم و استوار زیر بازوی خود قرار می دهد و می نشیند.

او 28 ساله است اما واضح است که این نحوه ورود قدمتی طولانی دارد. برمی گردد به خانه ای در لوگو د یانرا و پسر کوچک توپ به دستی که در تلویزیون به تماشای میشل لادروپ می نشست. اکنون او یک ستاره است.

او گفت: "فوتبال را در خیابان ها یاد گرفتم، از بازی در مدرسه،از 7 روز هفته و 24 ساعته فوتبال بازی کردن، گاهی اوقات که توپ ما مصادره می شد، جوراب گلوله شده یا هر چیز دیگر که می توانستیم در دست بگیریم جایگزین آن می شد. تنبیه می شدیم زیرا به جای آنکه درس بخوانیم ساعت های طولانی فوتبال بازی می کردیم.

"عادت داشتم بازیهای بارسلونا را تماشا کنم، تیمی رویایی، و میشل لادروپ کسی بود که دوست داشتم. تماشا کردن او فوق العاده بود.

"همیشه توانایی استفاده از هر دو پا را داشتم. یک هدیه خدادادی بود. تمرین ها کمک کننده است اما از کودکی این توانایی را داشتم. توجه نمی کنم که در حال استفاده از کدام پا هستم به طور معمول تمرین می کنم و از هر دو پا استفاده می کنم. می توانم بگویم راست پا هستم، اگر پنالتی باشد ترجیح می دهم با پای راست بزنم.

در نگاه فردی حتی اگر عملکرد توپچی ها همیشه آنطور که باید نباشد کازولا همیشه پر تلاش است. به طور دقیق تعداد گل های زده خود را در لیگ برتر به خاطر دارد. او گفت: "11 گل، رکورد قبلی من نه گل در مالاگا بود. این چیزی است که همیشه روی آن کار می کنم و امسال توانستم آن را بهبود ببخشم. امیدوارم تا پایان فصل این رقم افزایش پیدا کند. در هر بازی تلاش خواهم کرد. شاید به 15 برسم.

"در مقایسه با اسپانیا، فوتبال در اینجا از تاکتیک کمتری برخوردار است اما برای تماشا و بازی کردن جذاب تر است. در اسپانیا تکنیک بیش از حد است و همین آنها را عقب نگه می دارد. باعث می شود بازی کسل کننده تر شود. در انگلستان سرعت بهتری وجود دارد.

"اینجا به خصوص برای فوتبالیستی مثل من فضای بیشتری وجود دارد و زمان بیشتری برای بررسی و فکر کردن. در انگستان تیم ها همیشه می خواهند حمله کنند و گل بزنند. در اسپانیا آنها به وسیله تاکتیک قفل شده اند. اتمسفر در اینجا واقعاً شگفت انگیز است
    ."

به طور قطع هنگامی که آرسنال سفری کوتاه به تاتنهام برای دربی دارد یکشنبه ای داغ خواهد بود. دربی ای که می تواند تعریف کننده فصل برای هر دو باشگاه باشد. پیروزی و آرسنال یک اختلاف با همسایه خود خواهد داشت، باخت و با هفت امتیاز اختلاف پشت سر آنها.

کازورلا گفت: "با توجه به لیگ قهرمانان این مسابقه برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد." در تنها سفر او به وایت هارت لین برای بازی دوستانه پیش فصل همراه ویارئال آنها بازی را 1-4 پیروز شدند."اگر بازی را واگذار کنیم اختلاف به هفت امتیاز می رسد، یک فاصله امتیازی خیلی زیاد.

"درست است که ما بی ثبات عمل کرده ایم. در کاپیتال وان یا جام حذفی موفق نبودیم اما هدف ما حضور در لیگ قهرمانان است و امیدواریم همه در باقی فصل آن را محقق کنیم. یک پیروزی در مقابل تاتنهام تمام تیم را تقویت می کند. با چلسی دو امتیاز اختلاف داریم اما اگر پیروز شویم با تاتنهام یک امتیاز اختلاف خواهیم داشت.

کازورلا پسر یک معدنچی از آستوریاس است، بخشی از شمال اسپانیایی که کاملاً لیگ برتر را در فصل جاری تحت نفوذ خود قرار داده است. خوآن ماتا و میچو از آنجا هستند و دست پرورده آکادمی جوانان رئال اویدو. هر سه این بازیکنان از باشگاه های سابق خود خریداری شدند تا به بقای آنها کمک کنند.

کازورلا اضافه کرد: "فوتبال در آستوریاس در بهترین زمان خود نیست، اما آنها همیشه فوتبالیست های خوبی برای تیم های دیگر اسپانیا و سراسر جهان پرورش می دهند."

منطقه ای که به طور متداول برای استخراج ذغال سنگ استفاده می شد اکنون مکانی برای استخراج استعدادهای فوتبال به شمار می رود. حتی با وجود آنکه کازورلا در نوجوانی آنجا را برای ادامه حرفه اش در ویارئال ترک کرد وابستگی او با خانه کودکی هایش بسیار قوی است.

پدر او خوزه مانوئل شش سال پیش در 48 سالگی بر اثر حمله قلبی فوت کرد اما مادر سانتی لولی و برادرش ناندو در یانرا زندگی می کنند.

کازولا گفت: "برای همه مهم است که بدانند از کجا می آیند، حتی اگر یک فوتبالیست باشید مانند بقیه هستید و این موضوع نباید به هیچ وجه شما را تغییر دهد.

"پدر من یک معدنچی بود - مانند پدر داوید ویا - و مانند پدر بسیاری از دوستانم. این یک شغل بسیار محترم و سخت است. فکر نمی کنم می توانستم این کار را انجام دهم. همیشه به کامپیوتر علاقه داشتم و شاید اگر فوتبالیست نمی شدم به آن سمت می رفتم.

صنعت معدن در رئال اویدو در گذشته از رونق بیشتری برخوردار بود.

معندچی های آستوریاسی سال گذشته راهپیمایی هایی در مادرید در اعتراض به برنامه های دولت برای بستن معدن ها انجام دادند.

کازورلا گفت: "آنها می خواهند بعضی از معدن ها را ببندند و این برای آستوریاس بد است زیرا آنها همیشه وابسته به صنعت معدن هستند. در حال حاضر در آنجا اوضاع چندان خوب پیش نمی رود اما امیدوارم آن معدن ها بسته نشوند. بسیاری از مردم شغل خود را از دست خواهند داد."

سانتی کازورلا از هنگام پیوستن از مالاگا به آرسنال در تابستان گذشته مسیر همواری را سپری کرده است. او لحظه های لذتبخشی را فراهم آورده است، اما شاید واژه لذتبخش بسیار دور از نخستین رویارویی او با این تیم باشد. نیمه نهایی لیگ قهرمانان در اپریل 2006 بود و او بازیکن جوان ویارئال در استادیوم ال مادریگا که به دلیل مصدومیت بازی را از روی نیمکت دنبال می کرد و زیردریایی های زرد در بازی برگشت تلاش می کردند شکست 1-0 در بازی رفت را جبران کنند.

وقتی که در دقیقه 90 بازی یک پنالتی برای آنها گرفته شد، به نظر می رسید خوان رومن ریکلمه با به ثمر رساندن گل تساوی بازی را به دقایق اضافه بکشاند اما ینس لمن پنالتی را مهار کرد و آرسنال به فینال این رقابت ها در مقابل بارسلونا که در پاریس برگزار می شد راه یافت.

کازورلا گفت: "لحظه سختی برای تیم بود، در یک قدمی فینال بودیم و ناراحت کننده بود زیرا می دانستیم این فرصتی است که شاید هرگز دوباره برای ما تکرار نشود.

"اما ریکلمه یکی از بهترین بازیکنان جهان است. او در سطحی مانند رونالدینیو و زیدان قرار دارد. یکی از بهترین هایی در کنار او بازی کرده ام.

"من در سطح او نیستم. خوش شانس بودم که دو سال در کنار ریکلمه بودم. هر روز با تمرین و بازی کردن در کنار او یاد می گرفتم. او بازیکنی است که واقعاً تفاوت ایجاد می کند. هرگز شانس بازی کردن در کنار بازیکنی مانند او را فراموش نمی کنم."

به نظر می رسد اسپانیا در هافبک های تکنیکی حرف اول را می زند، هافبک هایی که در هر دو پا با توپ راحت هستند، توانایی عبور از مدافعان را دارند، در پاس ها تیزبین هستند و در زمان و مکان مناسب توپ را ارسال می کنند.

کازورلا گفت: "نسل این بازیکنان متعلق به اسپانیا است، جایی که تمرکز بیشتری روی تکنیک وجود دارد." به همین دلیل است که او از یافتن بازیکنی مانند جک ویلشر انگلیسی با کیفیت های مشابه در آرسنال غافلگیر شده است."او بازیکنی شگفت انگیز است. وقتی که من به اینجا آمدم در مصدومیت بود و چیز زیادی درباره او نمی دانستم اما همه با تحسین در مورد او صحبت می کردند. اولین باری که شاهد بازی او باشید متوجه می شوید چرا بازی او با انتظارات بسیار بالایی همراه است.

"او یک جوان با آینده ای بزرگ است. عضوی ضروری برای آرسنال و لیگ برتر. قطعاً یکی از بازیکنان طراز اول جهان خواهد شد. بازی با توپ او و تکنیکش بیشتر شبیه به فوتبالیست های اسپانیایی است. فقط در اختیار گرفتن توپ نیست او می داند چگونه از آن استفاده کند و با بازیکنان مقابله به مثل کند. فکر می کنم شبیه داوید سیلوا است: چپ پا و می داند چطور جلو برود و بازی را پیوند دهد."

استعداد بریتانیایی دیگری که توجه کازرولا را به خود جلب کرده است و امیدوار است در بازی یکشنبه آرسنال بتواند او را مهار کند گرت بیل است.

"بیل فوتبالیستی باور نکردنی است و مطمئناً یکی از عناصر اصلی بازی است. حتی در میان بازیکنان خوبی که دارند او مانند یک ستاره است. شاید در حال حاضر بهترین بازیکن انگلستان باشد.

"او من را به یاد کریستیانو رونالدو می اندازد. دوندگی ها و شیوه ضربه به توپ و قدرتمند بودن او مشابه رونالدو است.

"می توانید ببنید هر دو از نظر هیکل مشابه و عضلانی هستند. هر کس می تواند این را ببیند. متوقف کردن او مشکل است اما تلاش خواهیم کرد. اگر این را کار را انجام دهیم، به ما کمک خواهد کرد."

14. این کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کازورلا: میچو فوتبالیستی باورنکردنی است
    دو بازیکن اسپانیایی در کنار هم در تیم جوانان رئال اویدو بزرگ شدند و اخیراً نیز به باشگاه های دیگر رفتند تا به تضمین بقای تیم خود کمک کنند.

در فصل جاری میچو در برابر آرسنال سه بار گلزنی کرده است و کازورلا در مقابل تهدید دوست خود در استادیوم لیبرتی محتاط است.

او در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "ما در تیم جوانان در اویدو با هم بازی می کردیم، دوستان خیلی خوبی هستیم و به خوبی او را می شناسم، مطمئنم از حالا تا بازی در حال تکست ( اس ام اس ) دادن به هم خواهیم بود.

"بسیاری از مردم از تاثیر او در انگستان سوپرایز شدند اما من مطلقاً نشدم. به نظر من او فوتبالیستی باورنکردنیست و همچنان در حال پیشرفت است.

"هر روز استعدادهای بالقوه بیشتری از خود نشان می دهد. برای او خیلی خوشحالم زیرا دوستان خیلی خوبی هستیم و مهمتر از همه اینها در تیمی مانند سوانسی عملکرد بسیار خوبی دارد."

ژیرو: باید ذهنیتی قوی داشته باشیم
    به دنبال پیروزی توپچی ها در لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ، تیم در کمتر از 72 ساعت راه استادیوم لیبرتی را پیش می گیرد تا در دومین بازی خود به میدان برود.

ژیرو می پذیرد که خستگی ممکن است یک عامل منفی باشد اما تاکید می کند اشتیاق تیم برای قرار گرفتن در میان چهار تیم برتر بر خستگی آنها غلبه خواهد کرد.

او در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "وقتی در یک هفته چند بازی دارید، آخرین آنها همیشه مشکل است و توان زیادی می گیرد."

"گاهی شما با قدرت ذهنی و روانی در آخرین بازی پیروز می شوید. ما تیم بزرگی داریم و می خواهیم در سوانسی برنده باشیم. نیاز به ذهنیتی قوی داریم.

"سوانسی به عنوانی تیمی که دوسال است که در لیگ برتر بازی می کند، فوتبال را خیلی خوب بازی می کند.تیمی هستند که بازیکنان خوبی مثل میچو دارند، اما تنها او نیست.

"این بازی برای ما بسیار مهم خواهد بود. به برد نیاز داریم و باید عملکرد خوب و فرم خوب خودمان مقابل مونیخ را ادامه دهیم.

"هنوز 30 امتیاز برای کسب کردن وجود دارد بنابراین نیاز داریم به خودمان اعتماد و باور داشته باشیم."

16. این کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ونگر: رقابت ها همیشه آموزنده هستند
    دروازه بان لهستانی بیشتر از یک سال است که برای توپچی ها بازی نکرده است اما با عملکردی تاثیر گذار در آلیانز ارنا موفق شد برای آرسنال کلین شیت کند.

ونگر از اینکه فابیانسکی موفق شده است فرم خوب خود را در کالنی لندن به شرایط مسابقه نیز بیاورد خوشحال است و می گوید یک تجربه آموزنده بوده است.

سرمربی گفت: "همیشه از رقابت ها یاد می گیرید زیرا تمرین کردن با حضور در رقابت متفاوت است."

"فابیانسکی عملکرد برجسته ای در تمرین ها داشت اما انتقال آن به بازی و زیر فشار چیزی است که از رقابت ها می آموزید."

با وجود رقابت ووجیچ ژسنی و ویتو مانونه برای دستیابی به پیراهن شماره 1، ونگر با انتخاب های متفاوتی روبروست اما تاکید می کند این یک وضعیت درست است.

او گفت: "مساله ای که فابیانسکی با آن روبروست این است که او 27 ساله است نه 19 ساله، در سنی است که یک دروازه بان به بازی نیاز دارد. او می خواهد بازی کند.

"اگر این سئوال را مطرح کنید، "ژسنی خوشحال است؟" البته که وقتی بازی نمی کند خوشحال نیست. هر کس می خواهد بازی کند. آنها می خواهد در باشگاه های بزرگ که در رقابت های بزرگ هستند بازی کنند.

"وقتی که به بازی منچستر یونایتد مقابل رئال مادرید نگاه می کنید، به بازیکنانی که روی نیمکت و جایگاه نشسته اند توجه می کنید.

"بازیکنانی هستند که در هر جایی می کنند. برای مثال چیچاریتو روی نیمکت نبود، و این بخشی از بودن در یک باشگاه بزرگ است که رقابت در آن بسیار است."

ونگر: مصدومیت پیش فصل به کوسیلنی آسیب زد
    ملی پوش فرانسوی یکی از اعضای کلیدی چهار مدافع آرسنال بود که در مقابل بایرن مونیخ دروازه را بسته نگه داشتند، ونگر از عملکرد این بازیکن 27 در آلمان راضی است و معتقد است او در حال بازگشت به بهترین فرم خود است.

رییس گفت: "او چهارشنبه شب فوق العاده بود، از چیزی که در ذهن من در مورد او وجود داشت قوی تر ظاهر شد، می توانستید شاهد کیفیت های برجسته او باشید. می دانستم که او دارای این ویژگیهاست اما نیاز به چنین تسلطی داشت تا کیفیت های خود را به طور کامل نشان دهد.

"او می گوید که در تمرین های آمادگی پیش فصل آنطور که باید نتوانسته است تمرین کند. در آخرین بازی در کلن دچار مصدومیت ساق پا شد و زمان خیلی زیادی طول کشید تا بتواند برگردد و در بازگشت نیاز با موانع زیادی در طول فصل مواجه بود.

"و هر باز که به بازگشت نزدیک می شد یک مصدومیت دیگر یا بیماری برایش اتفاق می افتاد. امسال خیلی زیاد بیمار شد."

کوسیلنی در بازگشت به تیم به جای ورمالن و در کنار پر مرتساکر بازی می کرد و ونگر معتقد است مهم است که قادر به چرخش مدافعان میانی باشد.

"درست است، کوسیلنی و مرتساکر در کنار هم بسیار خوب بازی می کنند. دلیل واضحی برای من وجود که ندارد که چرا پر و ورمالن نباید عملکرد خوبی در کنار یکدیگر داشته باشند.

"تمام بازی هایی که این دو نفر در کنار هم بازی کرده اند را آنالیز نکرده ام زیرا در چندین بازی بزرگ ورمالن و کوسیلنی را در کنار هم قرار داده ام.

"فکر می کنید این ذوج نیز باید جواب بدهد زیرا هر دو بازیکنان خوبی هستند. زیرا می خواهیم فوتبالی بازی کنیم که به خوبی جواب بدهد. یکی از آنها راست پا و دیگری چپ پا است."

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

0-2

گزارش بازی

نیمه اول:
    - دقیقه 5 سانتی کازورلا در پشت محوطه جریمه حریف صاحب توپ شد و آن را در سمت چپ به چمبرلین سپرد. چمبو بعد از پشت سر گذشتن یک بازیکن خود را به کنار محوطه شش قدم رساند اما ضربه او با بد شانسی به تیرک افقی دروازه برخورد کرد و به بیرون رفت.

- دقیقه 17 پاس اشتباه کارل جنکینسون در پشت محوطه جریمه حریف موجب شد توپ به گوزمان برسد. وی پاس در عمق خوبی را برای میچو فراهم کرد و وی نیز با استوپ و چرخش خوب خود ضربه ای زمینی را راهی دروازه کرد که با اختلاف بسیار اندک از کنار تیرک به بیرون رفت.

- دقیقه 19 کارل جنکینسون از سمت راس توپی را روی خط محوطه جریمه به جیرود داد. وی نیز پاس رو به عقبی برای سانتی کازورلا ارسال کرد. سانتی که توپ را در اختیار گرفت ضربه والی زیبایی را روانه دراوزه سوانسی کرد اما گلر این تیم در دو مرحله توپ را در اختیار گرفت.

- دقیقه 41 سانتی کازورلا در پشت محوطه جریمه توپ را به الکس اوکسلید چمبرلین داد. چمبو از فاصله ای بسیار دور اقدام به شوتزنی کرد اما ضربه زیبای او بار دیگر به تیرک افقی دروازه برخورد کرد.

نیمه دوم:
    - دقیقه 51 سانتی کازورلا از سمت راست حرکت در عرضی را آغاز کرد و خود را به پشت محوطه جریمه رساند اما شوت زمینی او را گلر سوانسی در اختیار گرفت.

- دقیقه 59 هرناندز از سمت راست خود را به پشت محوطه جریمه آرسنال رساند اما شوت او با اختلاف کم از کنار دروازه آرسنال به بیرون رفت.

- دقیقه 73 سانتی کازورلا که در پشت محوطه جریمه صاحب توپ شده بود با حرکت عرضی عالی خود به گوش سمت چپ محوطه جریمه رسید. او پاسی زمینی را به پشت محوطه شش قدم ارسال کرد که در بین راه به جیرود رسید. جیرود پاس رو به عقبی را برای ناچو مونرئال ارسال کرد. ناچو نیز بعد از استوپ توپ، با شوتی زمینی توپ را وارد دروازه سوانسی کرد. 1 - 0.

- دقیقه 76 آرون رمسی توپی را در سمت چپ به جروینیو داد. وی با حرکتی در عرض خود را به داخل محوطه جریمه رساند اما ضربه زمینی او را دروازبان در اختیار گرفت.

- دقیقه 83 ضربه ای ایستگاهی در سمت راست برای سوانسی شکل گرفت. گوزمان پشت این توپ ایستاد اما شوت او به تور کنار دروازه برخورد کرد.

- دقیقه 89 جروینیو در پشت محوطه جریمه توپ را به سانتی کازورلا داد. سانتی بعد از استوپ توپ اقدام به شوتزنی کرد اما شوت او با تکل مدافع سوانسی منحرف شد و از کنار تیرک دروازه به کرنر رفت.

- دقیقه 90 در حالی که سوانسی برای جبران گل خورده تلاش می کرد، آرسنال روی یک ضد حمله به گل دوم خود رسید. اولویر جیرود در میانه زمین توپی را به آرون رمسی در سمت راست سپرد. در حالی که تنها یک بازیکن در دفاع سوانسی قرار داشت، آرون رمسی پاس بسیار خوبی را برای جروینیو ارسال کرد. جروینیو با استوپ خود در محوطه جریمه، توپ را از میان پاهای دروازبان وارد دروازه کرد. 2 - 0.

- دقیقه 93 کارل جنکینسون روی یک و دوی خوب خود با جروینیو وارد محطه جریمه شد. وی پاس در عمقی را به دهانه دروازه ارسال کرد اما مدافعان سوانسی توپ را از مقابل پای گیبز به کرنر فرستادند.

Team in full: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Walcott, Giroud.

Substitutes: Szczesny, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Rosicky, Ramsey, Gervinho.

Last edited by Ariadne; 16-03-2013 at 23:23.

19. 2 کاربر از Ariadne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •