سلام دوست عزیز من این دستگاه را دادم برام لحیم کاری کردند ولی وقتی این کها را میزنم تلویزیون هیچ عکس العملی نشان نمیده
سلام دوست عزیز من این دستگاه را دادم برام لحیم کاری کردند ولی وقتی این کها را میزنم تلویزیون هیچ عکس العملی نشان نمیده
دوست عزیز
اگر کنترول بدرستی ساخته شده باشد و پایه ها با هم اتصالی نداشته باشند و آن را طبق دستورالعمل با نوارچسب برق قنداق کرده باشید باید بدون هیچ مشگلی کار کند و
فایل میکس شده FACTORY+ 3SPEED را قبل از این که کنترول دست ساز را به موبایل یا هر وسیله ای که با آن برای این منظور استفاده می کنید وصل کنید یک بار با آخرین ولوم صدا پخش کنید که باید دو صدا به فاصله کوتاه شنیده شود و اگر شنیده شد آن فایل سالم است آن گاه کنترول دست ساز را وصل کنید و صدای آن وصل را منظور موبایل و یا هر وسیله ای تا آخر بلند کنید و کنترول را از فاصله نزدیک و هنگامی که اول با کنترول معمولی و در حالت خاموش کلیدهای INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER] را به ترتیب و کمتر از سه ثانیه میزنید و وقتی که تلویزیون روشن شد آنگاه شما وارد منوی مخفی میشوید حالا با کنترول دست ساز آن فایل صوتی میکس شده را اجرا می کنید و یک نوشته قرمز نمایان و پس از لحظه ای ناپدید می شود حالا دیگر منوی مخفی شما بطور کامل باز شده است ومی توانید تغییراتی را که مد نظر تان است را انجام دهید
لازم به ذکر است که به آیتمهای که نمیشناسید و توصیح نشده است دست نزنید که موجب زیان جبران ناپذیر می شود.
دستگاه کاملا صحیح ساخته شده ،وهمین کار را دقیقا انجام دادم ولی کار نکرد میخام با کامپیوتر این کار را انجام بدم ببینم جواب میده
دوست عزیز میشه این کار را با نرم افزار ruSamsungTVCommunicator انجام داد ولی تلویزیون من داخل منوش network نداره ،وهمینطور درگاه شبکه خور نداره
دوست عزیز
این به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
پس چیکار بکنم ؟ یعنی مین برد را عوض بکنم؟
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان چیست ؟ و چکار می خواهید بکنید.
سلام،مدل تلویزیون بنده la32d455 است ،که صداش قطع شده ولی وقتی local set را کلمبیا ویا تایوان انتخاب میکنم صداش میاد
دوست عزیز
این فریمور را دانلود و نصب کنید امیدوارم سیستم تان درست شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمورسایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
ضمن تشکر از شما،فقط همین فایلی که شما گذاشتین را دالود بکنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)