اگه با این شرایط معافیت هم داشته باشه دیگه نیازی به حداکثر 2 ترم و ... نداره هروقت بخواد میتونه انصراف بده بره رشته جدید روزانه
اگه با این شرایط معافیت هم داشته باشه دیگه نیازی به حداکثر 2 ترم و ... نداره هروقت بخواد میتونه انصراف بده بره رشته جدید روزانه
دوستان ما رو هم در یابید.
برای تست گزینه جوان خوبه یا قلم چی؟
تستهای گزینه جوان هر چند هفته هست؟
جسارتا من ميخوام يه كم اين موضوع رو باز كنم!يعني دخل و تصرفي در مطلب صورت ميگيره!؟مگر قضيه ها رو هم ميشه تغيير داد البته دادن و منابع معتبر مغايرت داره استنادم به كتاب حسابان هستيعني همون رويه رو درپيش گرفتن!يك سوال ديگه داشتم تنها مبحث حد و پيوستگي تغييرات درش اعمال شده مشتق و انتگرال رو ميشه از كتاب هاي سال گذشته خوند!من راستيتش چند دهتا كتاب دارم در رابطه با حساب ديفرانسيل نمي دونم همشون رو بندازم بيرون چون بخونم مطالب اضافي الكي وقت ميگيرن يا بهتره يه كتاب چاپ جديد بخرم ديگه انقدر كشش ندم!ترس من اينه كه مطالب اضافي بخونم و الكي خودم رو به دردسر بندازم!يا اينكه مطالب رو ناقص خونده باشم همينه كه من رو وادار ميكنه كتاب جديد بگيرم!
يك سوال ديگه كتاب ادبيات پيش تنها دوتا شعر اضافه شده!براي اون كتاب جديدي بگيرم!؟![]()
نه اینطور نیست. حتی مشتق رو هم نمیشه از کتاب های قبلی خوند . مثلا ممکنه توی کتاب مثال داده باشه که آیا فلان تابع در نقطه ایکس مشتق پذیر است؟ تنها راه حلش هم این باشه که ثابت کنی تابع پیوسته نیست و ببینی که کتابت ثابت کرده چون در همسایی راست نقطه تعریف نشده پس پیوسته نیست و مشتق نداره؛ در صورتی که طبق تعریف جدید تعریف نشدن در همسایگی راست یا چپ نمیتونه دلیل پیوسته نبودن باشه. کلا بهتره کتاب های قبلی رو ببری و بفروشی و به جاش کتاب های جدید بخری
شما رتبه تون چند شده که پیام نور رفتین و بعدش روزانه قبول شدین؟؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟برا کنکوری های 91 رو میگم
اقا زنگ زديم رمزينه يارو گفت بت قول ميدم رياضيات جامع تجربي از مهندس مهربان ..تا اخر شهريور مياد ...هيچي ديگه ....اعتماد ميكنيم بهشون و منتظريم ....قابل توجه تجربي هاي عزيز من ميدونم اين كتاب يه چيز درست حسابي از اب در مياد ...حداقل بهتر از كتاباي تو بازار
به شرطی میتونه چیز درست حسابی از آب دربیاد که اولا کاملا مطابق کتاب های جدید نوشته شده باشه و ثانیا آموزش به روش خود آموز باشه و سپس حل تمرین و تست آموزشی. این کتاب خیلی سبز تست های تالیفیش تخیلی هستن و هیچ شباهتی به تست های کنکور ندارن نمیشه ازشون استفاده خاصی کرد فقط به درد کسی میخورن که ریاضیش در حد 80% هست و میخواد به 95% برسونه خودشو. کتاب تخته سیاه هم تست هاش خیلی خوبه ولی آموزش طوریه که اصلا میشه گفت آموزش نداره ! اگه رمزینه تونسته باشه از تجربیات این کتاب ها اصتفاده کنه و نواقص اونا رو برطرف کنه خیلی خوبه
من رمزينه رو نگاه كردم چاپ 90 نوشته مطابق با اخرين تغييرات كتاب درسي البته كتاب درسي قبلي در جهت گيري تغييرات كتاب حسابان حالا اين كتاب جديدتر تغييرات ديگه كه نمي تونه داشته باشه كلي بگم غير قضيه حد ساير قضايا هم تغييري داشتن!يا تنها رويه اموزشي كتاب تغيير كرده!جسارت نشه ها خودمم مي دونم كتاب جديد بهتر بگيرم!!ولي خوب ميخوام از تست ها و قسمت هاي به درد بخور كتاباي قديمي هم اگه شد استفاده كنم!ضمنا يك سوال ديگه مبحث سري ها كه حذف شد در ساير كتابها هم ضد عفوني ميشن!حتي از نماد سيگما!؟
با سلام
یک سوال هست که مدتی ذهنم رو مشغول کرده و از هر کسی هم میپرسم جواب درستی بهم نمی ده!
من کنکور 90شرکت کردم در رشته تجربی و تو یک رشته روزانه قبول شدم الان که 2ترم گذشته میبینم که اصلا از رشته ام راضی نیستم(بازار کار نداره)...سوالم اینه که من میتونم بدون دادن انصراف یا مرخصی تو آزمون 92شرکت کنم و بعد از آزمون اگه دیدم رتبم خیلی خوب شده این رشته رو انصراف بدم و برم رشته مورد علاقه ام..و اگر هم نه که همین رشته رو ادامه بدم ((.من مشکل خدمت هم ندارم و کارت معافیت رو دارم...)))
روزها همین طور رد میشه و جوابم رو پیدا نمی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)