دانشگاه کاشان رتبه های قبولی 90 رو تو سایتش گذاشته اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه کاشان رتبه های قبولی 90 رو تو سایتش گذاشته اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
لطفا یه نفر که تو این زمینه وارده به من کمک کنه.چون من اصلا به این سیستم آشنایی ندارم.
.
من فقط کنکور زبان دادم. و حالا به غیراز دوره روزانه و شبانه بقیه رو مجاززده برام (قبلا کارت علاقه مندی پیام نور رو خریداری کردم) مراکزتربیت معلم رو هم برام زده که مجازم البته ظاهرا باید کارتشو بخرم.
آیا من باید این کارت رو:خرید کارت اعتباری اعلام علاقه مندی به گزینش در رشتههاي تحصيلي دانشگاه فرهنگيان(تربیت معلم سابق) و دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي و ... آزمون سراسری از سایت سنجش خریداری بکنم یا نه؟ .
من یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته انداختم و دیدم که دانشگاه تربیت معلم سابق رو برای دوره های روزانه و شبانه فقط رشته هارو زده در دفترچه ی انتخاب رشته ی زبان..
حالا میخوام بدونم منیکه روزانه و شبانه مجاز نشدم.پس چرا تربیت معلم رو مجاز شدم ولی تو دفترچه تربیت معلم برای دوره های روزانه شبانه زده؟! یعنی من نمیتونم ازرشته زبان تربیت معلم انتخاب کنم؟به عبارتی درانتخاب رشته ی اصلی تربیت معلم رو بعد پیام نور بزنم یا نمیشه بزنم؟
درضمن من فقط میخوام زبان پیام نور شهر خودم و اگر بشه تربیت معلم شهر خودم رو قبول شم.
از طریق سایت گزینه2 انتخاب رشته مجازی کردم و فقط 2گرایش زبان رو در شهرخودم زدم.فقط یک شهر.اولین اولویتمو زد شهر خودم و بقیه رو شهرهای دیگه که خب من شهرهای دیگه رو نمیخوام.
در ضمن مترجمی بهتره یا ادبیات؟ کدوم رو در اولویت قرار بدم؟ در پیام نور شهر خودم هم مترجمی هست که نوشته 50نفر میخواد و هم ادبیات وجودداره که 30 نفر میخواد. در انتخاب رشته ی مجازی گزینه 2 اولویت اولم رو زد ادبیات انگلیسی شهر خودم وبقیه شهرهای دیگر.
رتبه کل در سهميه33110
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)82451
لطفا سریع و دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون![]()
میشه در مورد این چارک و اینا توضیح بدید؟
الان من که رتبه کشوریم 146هزاره احتمال قبولیم توی این دانشگاه چقدره؟
رتبه منطقه 3ـم مثلا شده 31 هزار.آیا احتمال داره قبول بشم؟
![]()
طبق آمارهای دو سال قبل قبول نمیشید. مکانیک علم و صنعت زیر 800 منطقه 1 میخواد. مکانیک خواحه نصیر قبولی قطعا!موفق باشی.
دوستان مرحله به مرحله انتخاب رشته رو توضیح بدین که باید چکار کنیم . الان من هیچی نمیدونم باید چکار کنم ! ممنون !
کسی میدونه برای زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران بهتره یا شهید بهشتی؟
اقا خواهشا یکی جواب این سوال ها رو بده.منم همین سوال رو دارم.
اصلا تربیت معلم خوب هست؟ارشد میشه گرفت؟پیام نور چه طور؟جواب بدین خواهشا.
از نظر من دانشگاه تهران بهتره
سلام به همگی... در حال گذر از اینجا بودم که دیدیم همه درب و داغون و گیج و هاج و واج و سردر گریبون موندین، خیلی دلم سوخت. آخه یاد روزای گذشته خودم افتادم که همین حالو (بلکه هم بدتر) داشتم. چون من ی جورایی دکترای پشت کنکوری دارم(فکر کنم 4سال) و تجربم خیلی زیاده(البته الآن ترم 5 برق میخونم)، گفتم ی کمکی کرده یاشم. هرجا بتونم کمک میکنم....
شما دوست عزیز واقعیتش رتبتون زیاد جالب نیست، البته برای روزانه و شبانه و رشته های تاپ میگم. هرچند امسال خیلی متفاوت شده. تا پارسال سرجمع کمتراز 32هزارتا روزانه و شبانه تو رشته ریاضی و فنی میخواستن، ولی آلان 34هزارتا فقط روزانه میخوان. 10 هزارتا شبانه و... . امید هست که قبول بشی حتی روزانه. شما انتخاب رشته کن و پرکن بره، ایشالا قبولی. به پذیرش بومی توجه کن، رو شبانه ها هم حساب باز کن. درضمن پیام نور و غیرانتفاعی هرجا و هر رشته ای که بخوای میاری.
دست عزیز توضیح نداره که، من(و بقیه احتمالا) دسترسی ندارم که بخوام توضیح بدم. شماره پرونده و رمز عبور میخواد، بعدم وارد میشی. وارد که شدی هرچی ازت خواست رو بهش میدی و [Next] میزنی. شما فقط لازمه که کد رشته های انتخابیت رو داشته باشی و بعد هم با اون اطلاعات ثبت نامت که داری وارد بشی، همین. مابقی دیگه خیلی راحته... برو یاد میگیری. نتونستی هم بده این کافی نت ها برات انجام میدن.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)