دوستان یک عدد نکسوس 7 مدل 32 گیگ وای فای دست دو مال خودم هست ، می خوام بفروشم ، کسی خواست پیغام خصوصی بده .
مثل آکبند ، گارانتی آواژنگ .
دوستان یک عدد نکسوس 7 مدل 32 گیگ وای فای دست دو مال خودم هست ، می خوام بفروشم ، کسی خواست پیغام خصوصی بده .
مثل آکبند ، گارانتی آواژنگ .
سلام دوستان
کسی قیمت مدل 32 گیگی سیم کارت خور رو داره؟
usb مستقیم می خوره یا با کابل رابط؟
دوستان منم بلاخره اینو خریدم از دیجی کالا. اولین بارم بود ازشون خرید می کردم. اوردن تحویل دادنو رفتن . الان فقط نمی دونم چجوریه که این رو خودش فایل منیجر نداره . من باید چه کنم الان ؟ با یو اس بی هم که نمیشه فایل نصب رو بریزم توش . یعنی میریزم ولی خب از کجا نصبش کنم :( . اما تبلت که تا الان راضی کننده بوده . و کیفیت ساخت هم خوبه .جنس بدنه پشت هم خیلی باحاله لااقل خیالم راحته که خش نمیفته
مشکله نصب برنامه حل شد![]()
سیستم عامل اندروید فایل منیجر پیش فرض نداره
برای نصبش هم خب از طریق اینترنت میریزن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا میتونید از طریق برنامه بازار نصب کنید
اونو که نوشتم حل شداون موقع هم اینترنت نداشتم . می خواستم ببینم راهی داری که mass stronge وصل شه یا نه
حالا یه سواله دیگه دارم .طبیعیه که سه ساعت طول میکشه تا شارژش کامل شه ؟؟؟ زود جواب بدین ممنون میشم چون تو فرصت تست دیجی کالا هستم
بله کاملا طبیعیه دوست عزیز..اتفاقا به نسبت حجم باتریش خیلی خوب شارژ میشه....
الان Note II خودم هم با باتری 3100 mAh تقریبا 2 ساعت و نیم طول میکشه....
باتری Nexus 7 هم که 4325 mAh
اول تشکر از d.b23 جان از نگرانی دراوردی . ولی خیلی بده کلا 7 ساعت اینا کار می کنه واسه این مدت باید 3 ساعت تو شارژ باشه :( . بعد اینکه الان من اگه بخوام فلش وصل کنم به این نکسوسه باید روت بشه ؟ اندروید 4.2 است
سلام. يكي از دوستان اين تبلت رو ميخواد بفروشه فقط مشكل تبلت اينه كه افتاده صفحه لمسي شكسته و كار نمي كنه. به نظر شما چقدر خرج تعميرش ميشه? همينجوري چقدر مي ارزه? كجا تعميرش مي كنن?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
هشت گيگ هست.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Last edited by biostar; 21-02-2013 at 22:13.
باتریش چندان قوی نیست ، برای استفاده روزانه کافیه ، شارژش حدود 3 ساعت طول میکشه و حدود 2 روز کمتر هم جواب میده
با OTG میشه فلش بهش وصل کرد
ربطی به روت نداره اما کرنل باید ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)