تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 33 اولاول ... 19252627282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 یادآوری

ضمن تبریک به طرفداران تیم ملی اسپانیا، جا داره اشاره کنم که پست هایی که صرفا برای تبریک گفتن قهرمانی ارسال بشه، حذف خواهد شد،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

401- بيهوده‌نويسی و Spamming ممنوع! پست‌های بی‌فایده‌ای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.
    تذکر: با توجه به شمارش پست‌ها و وجود دکمه تشکر در انجمن، ارسال لحظه به لحظه، پست‌های بی‌محتوا، صرفا تبریک، تشکر و امثال این‌ها ممنوع می‌باشد. در جهت تایید یا قدردانی از سایر پست‌ها از کلید تشکر استفاده کنید.
    پیشاپیش تشکر بابت رعایتتون : )

2. 14 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخر بازی واقعا تحت تاثیر رفتار بازیکنای اسپانیا قرار گرفتم
    نحوه برخورد با تماشاگرا و تیم حریف باعث شد اون حس تنفر (شایدم حسودی ) که ته دلم به اسپانیا (رئال و بارسا) داشتم کاملا تبدیل به دوست داشتن بشه!

تبریک به هوادارای اسپانیا

4. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدا رو 100 مرتبه شکر می کنم بالاخره این مسیر به پایان رسید و چقدر شیرین به ککام به پایان رسید همه حرف و حدیث ها به پایان رسید و اسپانیا یک بار دیگه نشون داد که اسمش مقدسه نشون داد که اسپانیا می تونه.... می تونه توی دنیا بدرحخشه با همه افتخاراتش با اون هنرش با فلامنکو با رافائل نادال با تیم ملی کشورش با تیم های بزرگ باشگاهیش که دل میلیون ها انسان رو تسخیر کرده... خدا رو شکر که اسپانیا امروز پر از شادیه از خدا می خوام همبستگی رو به کشور عطا کنه و روزی برسه که توی سایه همبستگی کشور اسپانیا نه فقط توی ورزش بلکه توی همه زمینه ها با قله موفقیت برسه... شرمنده اگه نتونستم احساستم رو کنترل کنم اشک امون نمیده عاشق اسپانیام دست خودم نیست

اما بریم به فینال...

بازی رو حقیقتا زیبا شروع کردیم با جدیت خاصی پاسکاری کردیم شروع خوبمون از یک طرف و خستگی واضح ایتالیایی ها چیزی بود که توی ابتدای بازی موج می زد ایتالیا رفته رفته بازی رو بدتر و بدتر جلو برد و اسپانیا برعکس بازی قبل فوق العاده ظاهر شد و توی همون نیمه اول بلا رو به سر ایتالیا آورد... نیمه دوم با تعویض های فوق احساسی پراندلی شروع شد و بدشانسی نابودگری به سراغ ایتالیا اومد و موتا که سومین یار تعویضی بود بعد از دقایقی پس از ورد مصدوم شد مهربونی های داور هم با ایتالیا نمی تونست مشکلات ایتالیا رو حل کنه چون بزرگترین مشکل اونها خستگی و ضعف روحی بود بعد از 10 نفره شدن خاص ایتالیا باخت رو با تمام وجودشون قبول کردن و بزرگترین تلاششون جلوگیزی از سنگین شدن نتیجه بود که این تلاش بی فایده بود شاید بشه بدترین نتیجه تاریخ ایتالیا رو امشب دونست بد نه از لحاظ سنگینی شکست بلکه بازی که تمام بد بیاری ها یه جا جمع شد البته بد بیاری درصدی از علت این باخت سنگین بود و ضعف پراندلی هم دخیل بود اگر کمی احساسی عمل نمی کرد و به اون زودی تعویض هاش رو به صفر نمی رسوند حتی ایتالیا ممکن بود به بازی برگرده...

ولی اسپانیا جام رو با شایستگی تمام بالای سر برد تنها نقطه ضعف اسپانیا بازی با پرتغال بود بقیه بازی ها شاهانه و قهرمانانه جنگید لیاقتش رو برای قهرمانی نشون داد بازی امشب در نیمه اول کافی هست که بگیم اسپانیا لایق این قهرمانی بود شاید بشه گفت لایق برد 4-0 نبودیم ولی بازی امشب تبلور قدرت اسپانیا بود تمرکز و زیبایی پاس ها شهامت و دقت عمل بازیکنان حاضر در زمین واقعا الگو برای هر فوتبالیست هست

تبریک می گم به همه دوستداران اسپانیا زنده باد اسپانیا

6. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به عنوان یه هوادار ایتالیا به هوادارای اسپانیا تبریک میگم .
    امشب فوتبال اسپانیا نشون داد کلاسش هنوز بالاتر از سایر تیمای اروپاس
    تیم ماهم امشب بد افت کرد و قافیرو باخت. ولی عشق است ایتالیا با احترام به اسپانیا

8. 6 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بهنرین بازی اسپانیا توی این جام بود!!! .......... برگشتیم به اصل خودمون
    تبریک به همه هوادار ها و عاشقای اسپانیا !!
    حیفه ماتا!!! 5 دقیقه بازی 1 گل !! .......حیفه تورس !! 15 دقیقه بازی 1 گل 1 پاس گل!!
    فوق العاده بازی دلچسب تموم شد! جشن قهرمانی که دیگه داشت اشکمو در ر میاورد یاده 4 سال پیش افتادم !
    این اسپانیایی بود که کل جام منتظرش بودیم ... پاس ها و برنامه ها بلاخره منتهی به بازیکنانی شد که میدونستن توپ رو چجوری باید تبدیل به گلش کرد. ولی خودمونیم اتفاقاتی که افتاد خیلی به نفعمون شد که ایتالیا نتوست بازی خودش رو انجام بده . اولش اون گل زود هنگام بعدش دوتا مصدومیت و ده نفره شدن!
    بچه ها بازیکنا هم چقدر باحال بودن مخصوصا دوقلو های په په رینا

10. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

خوب دیگه زمان زیادی تا قهرمانی ما ( ماتادورها ) نمونده .

امیدوارم بازی خوبی بشه و اسپانیا با اقتدار برنده بشه تا حرف و حدیثی نمونه .

چی میشه یه روزی گواردیولا سرمربی اسپانیا بشه .
    خوب میبینم که پیش بینی من درست از اب دراومد . هم قهرمانی و هم بردن با اقتدار

اسپانیا تو این بازی فوق العاده بود . مخصوصا ژاوی و اینیستا . یعنی کل تیم امروز خوب بودن . و قهرمانی حقمون بود .

از دلبوسکه هم با این تفکرات عجیب و غریبش ممنونم که اسپانیا رو قهرمان کرد .

و در آخر تبریک به همه طرفداران اسپانیا من جمله خودم که از اول بازیها تیم رو حمایت و پشتیبانی کردن و تاپیک رو سر پا نگه داشتند و

من به شخصه از تحلیل های خوب دوستان خیلی استفاده کردم .

تبریک به ماتادورها
    Last edited by scali; 02-07-2012 at 01:19.

12. 5 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

11

اسپانیا4 – ایتالیا صفر؛ لاروخا کمپئون!

اسپانیا با در هم کوبیدن ایتالیا به دو رکورد جدید دست یافت: سه قهرمانی پیاپی در جام‌های بزرگ، و دفاع از قهرمانی یورو.

تبـــــریـــک میــگم ...

//...به حــق که شــایسته قهرمانی بودیم...//

حــالا دیــگه قدرت دســت مـــاست
    زنده بـــاد مــاتادور ها ...

+
    بــا حرکت آخــر بــازیکن ها خیلی حــال کــردم ؛ (اونجا که رفــتن بچه هاشونو آوردن تو زمیــن )

+
    ایــنیستــا هم بــهترین بـازیکن زمیــن انتخــاب شـــد...

14. 6 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به قول تركها فقط بايد كاتالونيا رو از اينا بگيريد!جلوي اسپانيا رو ميشه گرفت!اين تيم رويايي تا سال2014 دوام مياره امثال ‍ژاوي و اينيستا كم پيدا بشن اينيستا بهترين جام بايد بشه!ضمنا تا خروج موتا بازي رو حساب كنين بعد موتا ايتاليا زمين خورد!

16. 4 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نورا و لئو هم فکر کنم دوقلو بودن چقدرم جیگر بودن فتوکپی بابایی بودن آدم باورش نمیشه که ال نینیو خودش دو تا نی نی نازگل داشته باشه خیلی باحال بود کودکستان راه افتاده بود اون وسط زمین ماشالا همگی هم بچه های گوگولی مگولی داشتن جشن قهرمانی شیرین و دوست داشتنی بود یادگاری... بچه ها هت تریک کردیم رفت دی: 3 قهرمانی متوالی فکر می کنم تا سالها اسپانیا رو تافته جدا بافته خواهد کرد توی تاریخ فوتبالمون رو موندگار کردیم دیگه از این به بعد مهم نیست که اوج بگیریم یا افت کنیم کاری رو که باید انجام می دادیم دادیم... سلطان فوتبال شد اسپانیا... بله باور کنید که اسپانیا توی قله موفقیت هست و باید شکرگزار خدای بزرگ باشیم ایشالا این پیشرفت شامل همه اسپانیا بشه توی هر زمینه...

رقص گاو بازی راموس هم به افتخار تماشاچیان واقعا جالب بود دیوونه راموس هستم مثه خودم روی قلبش اسپانیا ه_ک شده
    Last edited by Spaniuly; 02-07-2012 at 01:35.

18. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تبریک میگم. راستش حساس نبودم حتما قهرمان شیم. ولی وقتی ستاره ها مقایسه شد و پای تاریخ وسط اومد خیلی دلم می خواست ببریم. اینیستا بهترین بازیکن زمین شد تا پیرلو رو پشت سر بزاره و تاپ تورنومنت بشه. تورس هم تو 15 دقیقه کفش طلا رو از گومز برد. این کم بازی کردن به کارش اومد. درخشش کاسیاس و پاس گل های ژاوی (با استاندارد خودش بهترین بازیش نبود). دیگه چی می خوایم. اسپانیا فقط کافیه 3 ستاره یکی تو دروازه و دو نفر تو بازیسازی رو فرم باشن. تیمی حریفش نمیشه. کی یادش میاد ایتالیایی ها خودشون رو باخته باشن؟ هنوز کسی به این نسل شک داره؟

پی نوشت: پرچم رو که بروبچ در آوردن گفتم الان دعوا میشه. :)

20. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •