نباید از لانچر بازی آپدیت کنید، دیگه نمیتونید برید توی بازی...
از سایت های دیگه آپدیت رو دانلود کنید بعدش هم کرکِ مربوط به اون آپدیت رو بریزید.
نباید از لانچر بازی آپدیت کنید، دیگه نمیتونید برید توی بازی...
از سایت های دیگه آپدیت رو دانلود کنید بعدش هم کرکِ مربوط به اون آپدیت رو بریزید.
خواهش می کنم عزیزم
آره برگشتم از مرز عراق. الان که کرمانشاه هستم و در منزل و انشالله تا 1 ماه آینده بر می گردم به تهران.
والله بازی اوریجینال رو نتونستم بگیرم. اون جایی که قرار بود برام تهیه کنه گفتش که بازی تو امارات ممنوع شده و فعلا مشکل داره و من هم بی خیال شدم و بازی رو اول خواستم دانلود کنم و اما دیدم طول می کشه و الان خریدمش.
ویندوزم 7 هستش و 64 بیتی و دارای سرویس پک 1. تا اون جا که من می دونم، راکستار با دادن پچ 1.0.0.22 مشکل سرویس پک داشتن رو حل کرده و احتیاج به سرویس پک نیست.
اون کرک هم کرک ریلودد هستش و من تا الان که یه مقدار بازی کردم، هیچ مشکلی نداشتم. البته کم بازی کردن و از الان تازه می خوام درست و حسابی شروع کنم.
در مورد 28 گیگ هم بله مال من هم همینطور بود اما اینکه DLC داره یا نه دقیق نمی دونم. البته فکر می کنم DLC برای مولتی هستش و اگه بخوای سینگل بازی کنی به دردت نمی خوره (البته فکر می کنم)
ورژن Social Club هم فکر می کنم 1.0.9.5 باشه. چشم سعی می کنم لینکش رو تو پست اول هم بذارم.
موفق باشی
سلام
دوستان این بازی برای نصب به فضا در درایو c احتیاج داره؟
من نسخه بلک باکس رو گرفتم
از حالت فشرده خارج کردم
وقتی که خواستم نصب کنم اواسط نصب یه اروری داد و دیدم که فضای درایو c پر شده در صورتی که من در درایو E دارم بازی رو نصب میکنم
درایو c من تقریبا 3.5 گیگ جای خالی داره ولی نمیدونم چرا پیغام ارور میده
چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
سلام دوستان
من با نسخه فشرده به مشکل برخوردم
setup رو روی rus as... قرار دادم ،بعد نصب 2 ساعته بازی و نصب همه موارد به این مشکل برخوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم با بلوک کردن بازی امتحان کردم هم با اتصال به اینترنت
خلاسه دهنمون سرویس شده
نسخه ا27 گیگی رو هم خریدم تو نصب دیسک 2 وسطاش یه ارور میده و اکی میزنم خارج میشه از نصب
با تشکر لطفا جوابمو بدید
تا اون جا که من می دونم برای نمسخه بلک باکس باید تا یه حدودی فضای آزاد روی درایو C داشته باش. البته بعد از نصب کامل بازی، درایو C مجدد خالی میشه.
اما لینک دانلود Social Club v1.0.9.5 به پست اول اضافه شد.
نه دوست عزیز 100 رفتم ولی د،ست نشد که نشد،لطفا کمک کنید و یه راهی برای کحل این مشکل جلو روم بذارید
خواهش میکن
مرسی
یه مقداری فضای درایو C رو خالیتر کردم انگاری درست شده
دوستان بازیسنتر انگاری راهی برای آنلاین بازی کردنم هم پیدا کردن
من که هنوز منتظر نصب بازی هستم
شما یه تستی بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای نقطه ها بازی سنتر جایگذاری کنید!!
Last edited by mahdi_ctr; 15-06-2012 at 22:34.
سلام به همگی
دوستان فایلی یا چیزی هست مثل gta iv بشه محدودیت گرافیکی مکس پین 3 رو برداشت !؟ خیلی مهمه برام !
نمی دونم این چه مسخره بازیه که راکستار در میاره
دوستان چون منتقل شد به اینجا جهت مطالعه ی دوباره up ...
کسی نیست به من جواب بده؟؟؟!!!
سلام
لطفا کمکم کنید
آقا من نمیدونم چجوریه واردش که میشم میگه باید به ایمیلت بری کرکشو که زدم خودش یجوری با یه آی دی وارد میشه ولی چجوری باید بازی کرد
گذینه ای برای شروع بازی نداره!!
اون یکی آیکون رو هم میزنم این ارور رو میده
ویندوزم 7 32 بیت
Last edited by ramin76; 16-06-2012 at 09:02.
سلام دوستان ، موقع نصب آپدیت بازی این ارور رو میده trying to run max payne 3 instal ،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)