با احترام به نظر کاربرای دیگه ولی من شخصا با این طرح 100درصد موافقم و تایید میکنم چون اصلا یک دلیل که من کم میام اینجا قالب قبلی بود و ظاهر سایت خیلی برام مهمه و نشانه ارزش گذاشتن مدیران سایت به کاربران اون میدونم
فقط تعجب میکنم با اینکه نسخه سایت نسبت به سایتای دیگه اینقدر دیر آپدیت شد باز هم حرف و حدیث ایجاد شده
الان اکثر فروم های معتبر دنیا از ورژن جدید استفاده میکنن ...
و با توجه به اطلاعات کمی که در مورد زیبایی شناسی و گرافیک دارم باید بگم قالب قبلی مزخرف بود
هیچ آبجکت زیبایی شناسانی نداشت که آدم دلش رو خوش کنه
و به نظر من که مدتی نبودم تم جدید از همه لحاظ زیباتره
فکر میکنم بعضی دوستان چون هر روز پست میدن باعث شده براشون دافعه ایجاد بشه
که فکر میکنم مدیران چند تا تغییر جزیی در ظاهر قالبا بدن مشکلشون رفع میشه..
(بهتره به کاربران جدیدی که از قالب قدیمی سایت خوششون نمیاد و دوست دارند در فضای جدیدی اینجا فعالیت کنند هم فکر کنید)
ولی به نظر من اشکالی اساسی که در این میان برای بیشتر کاربرا مشکل ایجاد کرده بکگراند سفیده هر دو قالب موجود
چون چشم رو در طولانی مدت آزار میده که با توجه به قالب جدیدی که میذارید این مشکل تا اندازه ای رفع میشه
پیشنهاد میکنم زمینه "قالب سفید خاکستری "رو هم از سفید به زرد مات تغییر بدید
که یک کاربر دیگه هم این پیشنهاد رو داده بود
و "قالب سفید خاکستری "یک مشکل دیگه هم داره در حالت زوم مرورگر استفاده میکنیم مثلا در کروم زوم میکنم
قالب بجای اینکه جمع بشه سمت چپ از کادر خارج میشه در صورتی که در حالت دیفالت اینطور نیست...
در حالت استاندارد زوم 100 % حدودا 10 درصد کادر خارجه فقط نصف منوی جستجو دیده میشه ...
در لینکی که آقا میثم قرار داده بود از منوی کرکره ای پایین صفحه دو تا تم دیگه رو هم پیشنهاد میکنم اضافه کنین
که بنظرم خیلی برای ظاهر پی سی عالی هستن
یکیش اینه : با نام premium grey ...fuid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قالب دیگر بنام aria fluid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس زمینه جفتشون هم سفید نیست و چشم رو خسته نمیکنند
امیدوارم حداقل یکیشون رو به لیست قالبهای فروم اضافه کنین از اینم که هست خیلی بهتر میشه
و اسمیلهای جدید هم لطفا اضافه کنین که با نسخه جدید هماهنگی بیشتری داشته باشند ...
باتشکر..موفق باشید