تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 65 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 645

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده در انجمن های پی سی ورلد (سوالات و اشکالات)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

سلام
    ممنون از همه دوستانی که نظراتشون رو ارایه دادند

بعضی از دوستان گفته بودند که چه دلیلی داشت قالب عوض بشه باید عرض کنم که ما در واقع هسته اصلی انجمن رو ارتقا دادیم
    کلیه مشکلات و ضعف های سیستم برطرف شده و این ارتقا باید حتما انجام میشد .

در مورد قالب هم با توجه به اینکه قالب نسخه قبلی با نسخه 4 سازگاری نداره باید از قالب های موجود یکی رو مورد استفاده قرار بدیم
    در حال حاظر 2 قالب ارایه شده که میتونید از منوی پایین انجمن انتخاب کنید ( یکی قالب استاندارد نسخه 4 هست و دیگری همین آبی خاکستری هست )

با توجه به اینکه کاربران قالب ساده و کلاسیک نسخه قبل رو بیشتر میپسندند در حال تهیه و آماده سازی قالب جدیدی هستیم ( همونی که میثم عزیز لینک داد ) و به زودی راه اندازی میشه

مشکلاتی رو هم که دوستان اشاره میکنند رو مد نظر داریم و تا اونجا که امکانش وجود داشته باشه به مرور زمان برطرف میشه ( سعی ما اینه که در کمترین زمان ممکن مشکلات رفع بشه )

در مورد ریفرش شدن بعد از تشکر کردن ، حتما یکبار کوکی ها و هیستوری مرورگر خودتون رو پاک کنید ! مشکل حل میشه

ممنون
    سینا

با احترام به نظر کاربرای دیگه ولی من شخصا با این طرح 100درصد موافقم و تایید میکنم چون اصلا یک دلیل که من کم میام اینجا قالب قبلی بود و ظاهر سایت خیلی برام مهمه و نشانه ارزش گذاشتن مدیران سایت به کاربران اون میدونم
    فقط تعجب میکنم با اینکه نسخه سایت نسبت به سایتای دیگه اینقدر دیر آپدیت شد باز هم حرف و حدیث ایجاد شده
    الان اکثر فروم های معتبر دنیا از ورژن جدید استفاده میکنن ...

و با توجه به اطلاعات کمی که در مورد زیبایی شناسی و گرافیک دارم باید بگم قالب قبلی مزخرف بود
    هیچ آبجکت زیبایی شناسانی نداشت که آدم دلش رو خوش کنه
    و به نظر من که مدتی نبودم تم جدید از همه لحاظ زیباتره

فکر میکنم بعضی دوستان چون هر روز پست میدن باعث شده براشون دافعه ایجاد بشه
    که فکر میکنم مدیران چند تا تغییر جزیی در ظاهر قالبا بدن مشکلشون رفع میشه..

(بهتره به کاربران جدیدی که از قالب قدیمی سایت خوششون نمیاد و دوست دارند در فضای جدیدی اینجا فعالیت کنند هم فکر کنید)

ولی به نظر من اشکالی اساسی که در این میان برای بیشتر کاربرا مشکل ایجاد کرده بکگراند سفیده هر دو قالب موجود
    چون چشم رو در طولانی مدت آزار میده که با توجه به قالب جدیدی که میذارید این مشکل تا اندازه ای رفع میشه

پیشنهاد میکنم زمینه "قالب سفید خاکستری "رو هم از سفید به زرد مات تغییر بدید
    که یک کاربر دیگه هم این پیشنهاد رو داده بود

و "قالب سفید خاکستری "یک مشکل دیگه هم داره در حالت زوم مرورگر استفاده میکنیم مثلا در کروم زوم میکنم
    قالب بجای اینکه جمع بشه سمت چپ از کادر خارج میشه در صورتی که در حالت دیفالت اینطور نیست...
    در حالت استاندارد زوم 100 % حدودا 10 درصد کادر خارجه فقط نصف منوی جستجو دیده میشه ...

در لینکی که آقا میثم قرار داده بود از منوی کرکره ای پایین صفحه دو تا تم دیگه رو هم پیشنهاد میکنم اضافه کنین
    که بنظرم خیلی برای ظاهر پی سی عالی هستن

یکیش اینه : با نام premium grey ...fuid

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و قالب دیگر بنام aria fluid

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس زمینه جفتشون هم سفید نیست و چشم رو خسته نمیکنند

امیدوارم حداقل یکیشون رو به لیست قالبهای فروم اضافه کنین از اینم که هست خیلی بهتر میشه

و اسمیلهای جدید هم لطفا اضافه کنین که با نسخه جدید هماهنگی بیشتری داشته باشند ...

باتشکر..موفق باشید
    Last edited by mahpesar; 22-05-2012 at 13:03.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

و با توجه به اطلاعات کمی که در مورد زیبایی شناسی و گرافیک دارم باید بگم قالب قبلی مزخرف بود
    هیچ آبجکت زیبایی شناسانی نداشت که آدم دلش رو خوش کنه
    دوست من نظراتی که برای تعریف از قالب(و نه هسته) قبلی صورت گرفت بر این مبنای معروف بود که : ((سادگی زیبایی است)).
    +بدیهی است که در کار سایتها روانی و سرعت بخش مهمی از کمک به استفاده را صورت میده.

3. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

به نظر من ورژن قبلی سایت خیلی بهتر بود من اصلا نمیتونم با این ورژن جدید کنار بیام بعدش اصلا منوی وجود نداره که بخوام پیغام های شخصی و بازدید کننده رو ببینم کاش میشد یه کاری میکردین که هر کس خواست بتونه از ورژن قبلی استفاده کنه

5. 2 کاربر از استاکس نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

داخل انجمن هازير هر تاپيك اطلاعات اضافي زياد داره كه به نظرم بايد حذف بشه
    --
    مثلا زير يك تاپيك كه خودم ايجادكردم اينطور زده شده

Started by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , 16-05-2012 07:13

فقط همون كلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كافيه بنظرم و مابقي اطلاعات نياز نيست تو صفحه اصلي انجمن نمايش داده بشه چون خيلي شلوغش كرده
    ممنون

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باصلا منوی وجود نداره که بخوام پیغام های شخصی و بازدید کننده رو ببینم
    گوشه بالای سمت چپ صفحه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

نمیشه یه کاری کنین قالب قبلی هم بالا بیاد؟این قالب اصلا با اپرا سازگاری نداره باید زوم صفحه رو 60 بذارم تا تمام صفحه جا شه چشمام در آمود تو همین چند دقیقه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

11. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

دوست من نظراتی که برای تعریف از قالب(و نه هسته) قبلی صورت گرفت بر این مبنای معروف بود که : ((سادگی زیبایی است)).
    +بدیهی است که در کار سایتها روانی و سرعت بخش مهمی از کمک به استفاده را صورت میده.

دوست عزیز اون بحثی که شما میفرمایید منم اطلاع دارم ولی یک موقع طرحی دارم که ماهیتش پوچ و تو خالیه ساده است

و درحالت دیگه زیبا و ساده .....

گوگل هم تمام صفحش سفیده ....ولی اون یک موتور جستجوگر و لازمش اینطور باشه ....
    ولی اینجا یک تالار گفتگو و یکنواختی طبیعتا این موضوع باعث خستگی چشم میشه

البته این موضوع سایت با صفحات کتاب هم فرق میکنه که همشون یکسره سفیدند....

مثلا سایت فیسبوک از مجموع چند رنگ آبی و سفید و قرمز و چند رنگ حاشیه در اون استفاده شده که اونم تقریبا طرحش سادست
    ولی یکنواخت و کسل کننده نیست و آیکنهای مختلفی بکار رفته ...همین طرح تایم لاین مارک زوکربرگ هم خیلی ظاهر سایت رو ساده کرده

ولی مخالفین زیادی داشته ...
    سرعت صفحات اینجام برای من فرقی نکرده خیلی روانه مگر اینکه فلش زیاد استفاده بشه..

من یک پیشنهاد دیگه هم داشتم برای بالا هر دو قالب پس زمینه لوگو تیره هست که خیلی توی ذوق میزنه
    بنظرم رنگش روشن باشه بهتره .....
    Last edited by mahpesar; 22-05-2012 at 14:22.

13. 3 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

منم قالب قبل رو میپسندیدم
    توی ورژن قبلی سرچ بهتر کار میرد و بهتر به نتیجه میشد رسید ولی الان چنین حالتی نیست
    مثلا برای سرچ با نام کاربری و سورت کردن به تریتیب تاریخ اخرین پست ارسال شده در تاپیکهای مورد نظر نتایج اشتباه داده میشه

15. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

باورم نمیشه!! حجم سایت شده 500 کیلوبایت!!! این یعنی ورشکستگی .این یعنی خالی شدن انجمنها و فرار کاربرها.من که دیگه نمیتونم از این فروم استفاده کنم

17. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •