من که شدید شیفته این محصول امنیتی شدم. بسیار کامل و حرفه ای و در عین حال راحت و کاربر پسنده.خدارو شکر فعلا یه لایسنس سه ماه رایگان گرفتم. تا حدودای خرداد راحتم.ایشالا بعدشم خدا بزرگه
من که شدید شیفته این محصول امنیتی شدم. بسیار کامل و حرفه ای و در عین حال راحت و کاربر پسنده.خدارو شکر فعلا یه لایسنس سه ماه رایگان گرفتم. تا حدودای خرداد راحتم.ایشالا بعدشم خدا بزرگه
سلام
سال نو همگی دوستان مبارک ان شا الله
عیدی ویژه برای بر و بچه های پی سی ورلد
3 عدد لایسنس 180 روز 3 کاربره
لطفا دوستانی که علاقه مند به استفاده از این ضد مخرب ( آنتی ویروس ) هستند به بنده پیغام خصوصی بدند
9 عزیز میتونند برای دریافت لایسنس درخواست بدهند
توجه داشته باشید لایسنس ها به محض ارسال باید فعال شوند
موفق و پیروز باشید
با سلام و تبریک سال نو
50 لایسنس 3 ماهه رایگان 3 کاربره توسط سایت پرشین آنتی ویروس به مناسبت نوروز 1392 ارائه میشه
این لایسنس ها به صورت اورجینال بوده و میتونید اونها رو تا ماه June فعال کنید و تا سه ماه بعد یعنی سپتامبر استفاده کنید
به سایت " پرشین آنتی ویروس " مراجعه کرده و از بخش مخصوص محصولات Emsisoft لایسنس رایگان خودتون رو دریافت کنید
سلام
انتشار نسخه 7.0.0.21
چند روزی هست که نسخه 7.0.0.21 EAM منتشر شده است که مهم ترین تغییرات این نسخه :
پشتیبانی کامل از اسکن درایو های شبکه
بهبود سازگاری با ویندوز 8
....
Added support of network share scanning
Improved Windows 8 compatibility
Internal enhancements for Enterprise Console support
Service restart behavior changed as required by Microsoft for certification
Scheduler bug that occured on midnight actions – fixed
Minor registration key input box problem – fixed
Bug in reloading of specific imported settings – fixed
Occasional application crash when clicking menu items – fixed
Initial delay for missed scheduled scans or updates was increased to up to 1 minute
Risk level rating of malware improved
Bug when submitting custom host rules – fixed
باید طی روز های آینده منتظر نسخه 7.5 باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نسخه 7.0.0.21
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هر کدوم یا سرعت سیستم را میگرفتن یا سرعت اینترنت را یا امنیت خوبی نداشتن .
درباره ی این آنتی ویروس چیز زیادی نمیدونم آیا مشکلات بقیه را نداره ؟ امکاناتش خوب هست ؟ محیط کاربریش کاربر پسند هست ؟
سلام دوست عزیز.منم مثل شما آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هیچ کدوم باب میلم نبودند.در نهایت این آنتی ویروس رو نصب کردم.باید بهت بگم این همون چیزی بود که دنبالش بودم.رابط کاربری عالی. امکان انتخاب زبان فارسی و توضیحات منوها به زبان فارسی روان. به نحوی که کاربران کاملا مبتدی هم متوجه میشوند. داشتن دو دیتابیس قوی(بیت دیفندر و امسی سافت) و در نتیجه شناسایی بسیار بالا و در عین حال تاثیر بسیار کم بر منابع سیستم.کلا من خیلی باهاش حال کردم.یک بار نصبش کن و امتحانش کن ضرر نمیکنی.مطمئن باش.
نسخه های مختلفش چه فرقی دارن ؟
کدومش آنتی ویروس و فایروال داره ؟
لایسنس هاش که راحت گیر میاد ؟
پس اینطور که میفرمایید سرعت اینترنت را نمیگیره دیگه ؟
سلام
دو تا نرم افزار داره یکی ضد مخرب و یکی دیگه هم فایروال
Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor
لایسنس براش سخت گیر میاد ولی فعلا لایسنس هدیه به بچه ها دادیم و اگر دوس داشتند میتونند از خودمون یکساله خرید کنند
تاثیر روی سرعت نت و دانلود : 0 %
شناسایی : 99.9 %
محافظت لحظه ای : 100 %
میزان استفاده از منابع در حالت استارتاپ و بوت: بسیار ناچیز
در حالت اسکن بین 200 تا 300 مگابایت
اینم ظاهر نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی بود در خدمت هستیم
موفق باشید
Last edited by xman681; 06-04-2013 at 13:05.
سلام دوباره خدمت دوستانی که براشون لایسنس ارسال کردیم
لطفا در صورتی که با ارور " محدودیت در کلید لایسنس " یا ارور های مشابه برای استفاده از لایسنس های هدیه برخورد کردید به بنده اطلاع دهید
کلا من توی پنلم دچار فیتیله پیچی شدمشاید مشکلاتی پیش بیاد که دوستان اطلاع دهند که براشون برطرف کنم
![]()
اینطور که شما تعریف میکنید باید خوب باشه ولی من توی سایتهای معتبر تست آنتی ویروس مثل AV-TEST در لیستشون ندیدم . تا اونجا که من میدونم 2 سایت :
AV-TEST و AV-COMparatives از همه بیشتر قابل اعتماد و معتبرتر هستند .
نسخه ی INTERNET SECURITY نداره ؟
ورژن کاملش جدا هست یا باید هر دوی
Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor
نصب کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)