تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 396 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

این ویدیو کوتاهو ببینید . چقدر حرکات بازیکنا طبیعی شده !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدا کنه که impact engine مشکلاتش حل بشه تا شاهد چنین صحنه های صحنه داری نباشیم تا بازیش ممنوع الفروش نشه

Last edited by kingmohsen; 04-08-2012 at 18:37.

4. 8 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا فیفا بهتره یه کم رو چهره ها کار کنه تا گیم پلی. واقعا چهره ها طراحیشون افتضاحه.

6. 5 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا فیفا بهتره یه کم رو چهره ها کار کنه تا گیم پلی. واقعا چهره ها طراحیشون افتضاحه.

گیم پلی >>> فیس
    حرف شما در مورد تشویق فیفا برای کار روی فیس صحیح هست اما ...

بهتره یه کم رو چهره ها کار کنه تا گیم پلی
    این جمله امیدوارم هیچوقت به گوش EA نرسه و هیچوقت عمل نکنه بهش! فیس مگه چیه که بخواد گیم پلی رو فدای اون بکنه رمز شکست کونامی هم همینه یعنی به قول شما به جای اینکه روی گیم پلی کار کنه داره روی فیس کار می کنه... گرچه همین فیس هاش هم به مزاج بعضی ها شیرینه خیلی ها همون فیس هاش رو هم قبول ندارن چون بی روحن و فقط یک عکس ثابت از بازیکن رو روکش می کنه روی آبجکت سر غیر از پلک زدن بقیه چیزاش ثابته دیگه اینکه هنر و فعالیت شبانه روی لازم ندره... کونامی PES رو واسه خودش سرگرمی کرده توی این چند سال اخیر

8. 12 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخ گفتی آرمین جان . هر کی میخواد از خوبی های PES بگه سریع میاد و از فیس ها اون مثال میزنه که البته همیچن آش دهان سوزی هم نیست.
    راستی چطوریه که هیچ ویدئوی جدیدی از گیم پلی بازی منتشر نشده ؟! نسخه های قبلی چپ و راست ویدئو و تریلر برای اونا منتشر میشد ولی امسال توی سکوت مرموزی کار میکنن!

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آخ گفتی آرمین جان . هر کی میخواد از خوبی های PES بگه سریع میاد و از فیس ها اون مثال میزنه که البته همیچن آش دهان سوزی هم نیست.
    راستی چطوریه که هیچ ویدئوی جدیدی از گیم پلی بازی منتشر نشده ؟! نسخه های قبلی چپ و راست ویدئو و تریلر برای اونا منتشر میشد ولی امسال توی سکوت مرموزی کار میکنن!
    همین قیافرو از PES بگیری (که هیچیم نیس حتی الان) نمیدونم فنای این بازی چی واسه گفتن میخوان داشته باشن ...تو اون تاپیکم گفتم ..مهمترین بخش یه بازی تو این سبک گیم پلی هسش...که به قول دوسمون کیلومترها فیفا از PES جلوتر هسش تو این زمینه !
    Last edited by mjorh; 04-08-2012 at 21:55.

12. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aszpar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    KRJ

پيش فرض

میشه گفت تمام فن های PES حرف که میزنی باهاشون بحث فیس و میندازن وسط با چمن فیفا.....
    فیفا رو همینجوری که هست قبول داریم خدار و شکر سال به سالم داره پیشرفت میکنه...
      محتوای مخفی: ... 
    من به شخصه دو سری تو PES از پشت محوطه یکم عقب تر برگردون گل زدم خودم مونده بودم دوست گرامی که فن PES بود میگفت این چیزی نیست بعد که بهش گفتم این باگه قبول نمیکرد...

14. این کاربر از aszpar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

گیم پلی >>> فیس
    حرف شما در مورد تشویق فیفا برای کار روی فیس صحیح هست اما ...

بهتره یه کم رو چهره ها کار کنه تا گیم پلی
    این جمله امیدوارم هیچوقت به گوش EA نرسه و هیچوقت عمل نکنه بهش! فیس مگه چیه که بخواد گیم پلی رو فدای اون بکنه رمز شکست کونامی هم همینه یعنی به قول شما به جای اینکه روی گیم پلی کار کنه داره روی فیس کار می کنه... گرچه همین فیس هاش هم به مزاج بعضی ها شیرینه خیلی ها همون فیس هاش رو هم قبول ندارن چون بی روحن و فقط یک عکس ثابت از بازیکن رو روکش می کنه روی آبجکت سر غیر از پلک زدن بقیه چیزاش ثابته دیگه اینکه هنر و فعالیت شبانه روی لازم ندره... کونامی PES رو واسه خودش سرگرمی کرده توی این چند سال اخیر
    کسی اسم pes رو نیاورد و کسی هم نگفت گیم پلی رو فدا کنه . EA کارش اینقدر درسته که لازم نیست چیزی رو فدای چیزی بکنه . الان مثلا قیافه مسی توی 12 خداییش به این میارزه . اصلا بحث مقایسه . نیست . pes اصلا میگیم اشغال . چرا فیفا نباید روی face کار کنه ؟ تیم طراحی صورت بازیکنها هم که حتما کلا از تیم گیم پلی جداست .

موندم چرا تا بحث صورت بازیکنها میاد pes رو هدف میگیرین . بابا اون که دیگه از فیفا هم بدتر کرده صورتها رو . من دارم صورتهای فیفا رو با واقعیت یا حتی نسخه های قبل میسنجم نه با اون pes . اون عکس هم کاملا یه مقایسه اشتباهه . اگه فیفا گند زده به صورتها اونوقت pes اومده ر..ده بهشون .
    Last edited by Gregar; 04-08-2012 at 22:35.

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کل دنیا دارن میگن FIFA بهتره ..نمیدونم چرا تو کشورما این همه ازین بازی PES طرفداری میشه ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9,701,458 likes

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 330,746 likes

خیلی راحت میتونم بگم 90 درصد کسایی که PES میزنن اصن گیمر حرفه ای نیسن ! یا کلن گیمر نیسن!
    Last edited by mjorh; 04-08-2012 at 23:30.

18. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

میشه گفت تمام فن های PES حرف که میزنی باهاشون بحث فیس و میندازن وسط با چمن فیفا.....
    فیفا رو همینجوری که هست قبول داریم خدار و شکر سال به سالم داره پیشرفت میکنه...
      محتوای مخفی: ... 
    من به شخصه دو سری تو PES از پشت محوطه یکم عقب تر برگردون گل زدم خودم مونده بودم دوست گرامی که فن PES بود میگفت این چیزی نیست بعد که بهش گفتم این باگه قبول نمیکرد...
    من با برباتوف از وسط زمین تقریبآ ، برگردون زدم ، با اختلاف زیاد از بالای دروازه بیرون رفت .کلآ PES زیادی غیر طبیعیه.
    Konami توی نصل قبل خیلی خوب بود. یعنی از زمان Winning Eleven 3 اما از 2006 به بعد بازم می خواست به سبک قدیمیش ادامه بده. خب معلومه که نتیجه نمی گیره. بازی های PES فوق العاده غیر طبیعی هست (هر چند خودم PES هم زیاد بازی می کنم ) ، و دیگه تو این نصل کاره ای نیست ، باید ببینیم از PES 2015-2016 به بعد چه تغییراتی می کنه.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قرار نیست فیفا روی Manager mode یکم بیشتر کار کنه ؟ هنوز مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •