آخه دمو چیه که واسش پچ دانلود کنیم
آخه دمو چیه که واسش پچ دانلود کنیم
سلام
منم دمو رو بازی کردم ، اول از همه میخوام بگم من فقط فیفا بازی میکنم و معتقدم pes 12 خیلی ضایع بود ولی این 13 تقریبا میشه گفت داره جبران میکنه حرکت بازیکن ها ، نوع دویدن شوت کردن پاس دادن خیلی بهتر و خوب شده ، هوش مدافعان بهتر شده و همچنین دروازبان هاش .
ولی یکی از عیب هایی که هنوز برطرف نشده و مثل نسخه دوازده شه نحوه گل زدنه من 3 دست بازی کردم که هر سه دست رو بردم و از روش هایی گل میزدم که تو 12 گل میزدم که میشه گفت یکم به واقعیت نزدیک تر بشه بهتره
-
گل اول رو که زدم ذوق مرگ شدمچون واقعا حس میکدم خود کریس رونالدو ام
چهره ها خیلی خوب کار شده و همچنین استایل بازیکنا وقتی با بازیکن توپ رو کنترل میکنم واقعا حس خوبی بهم دست میده از این نظر خیلی شبیه واقعیته و خیلی از فیفا جلوتره -(تو فیفا حالم از قیافه هاشون به هم میخوره)
در کل خیلی امیدوار شدم و منتظر دمو دوم و نسخه اصلی هستم ببینم چه میکنه کونامی![]()
سلام به همه دوستان ( قدیمی و جدید )
چرا امسال تاپیک انقدر بی روحه ؟
منم دمو رو دانلود کردم و چند دست بازی کردم
بازی نسبت به پارسال خیلی خیلی روون شده
دریبل کردم و فریب دادن هم راحت تر شده
توپ گیری هم خیلی اسون شده
فکر کنم کسانی که تفریحی بازی می کنن این بازی رو بیشتر می پسندند مثل فوتبال 99 پلی استیشن 1 که خیلی روون و راحت بود ولی هنوزم که هنوزه طرفدارای زیادی داره
لینک صفحه ایمیل به کمپانیه کونامی تا زمان انتشار نسخه نهایی در ابان ماه امسال :
لطفا کلیه نظرات پیشنهادات و ایده هایی که برای بهبود در نسخه نهایی به نظرتان میرسد را به انگلیسی بیان کنید :
لینک صفحه ایمیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین کلیه نظرات را میتونید از طرق ادرس صفخه فیس بوک به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت دیدگاه ها جهت پیشنهادات و نظرت خود بیان کنید....
اگر در تایپ انگلیسی مشکل دارید از سایت مترجم متون فارسی به انگلیسی استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه داوری جزیی از داوریهخوبه بد نیست شما چطوری ؟
![]()
بلهاشتباه داوری جزیی از داوریه![]()
خوبه بد نیست شما چطوری ؟![]()
والا من خوبم شما چطوری؟
آخه بعضیا گفتن میخوای حرکت کنی داور خطا میگیره یعنی انقد افتضاحه؟
فایل EXE که می دونی چیه ؟ فایل اجرایی کامپیوتر
همون واسه XBOX 360 میشه XEX .
مثلا شما یه بازی داری که توش کلی فایله ، همیشه یه فایل به نام Default.xex هم هست که با اون بازی اجرا میشه .
اگه کنسول جی تگ داشته باشی تمام این فایلها رو می تونی ببینی .
والا راست گفتنمن کلا یه دست بازی کردم ..... یه خطا کردم که کارت زرد هم نداشت اما دیدم قرمز داد
![]()
منم گفتم داورر بوووووووووووق![]()
نه اینطوریا هم نیست برای من که چهار دست 10 مین بازی کردم کلا سه تا خطا گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)