تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 65 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باید کم کم نزدیک بشی و هی باهاش صحبت کنی...
    ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من فک میکنم شرایط طوریه که در هیچ کدوم از این دو حالت شانس بیشتری برای زنده موندن نداریم. تنها بودن یه سری مزایایی داره و یه سری معایب. مثلا تو خود بازی تا حالا چند بار شده که اگه تنها باشی نمی تونی کاری رو که باید انجام بدی.کلمنتاین هم یه دختر 8 سالست و کار چندانی از دستش بر نمیاد. گروه سرو صدای بیشتری داره ولی من خودم به شخصه ترجیح میدم تو یه گروه باشم تا این که تنها. ولی به نظر من چیزی که باید رعایت بشه اینه که افراد غیر قابل اعتماد رو وارد گروه نکنیم.ولی بهر حال من فک میکنم یه گروه کارای بیشتری میتونه انجام بده تا 2 نفر. فرض کنید توسط کلی مرده محاصره شدید. باز هم دوست داشتین تنها باشین؟!
    اره دیگه مشکل میدونی کجاست . نمیشه به هر کسی اعتماد کرد . بهترین فرد هم ممکنه که خیانت کنه . کی فکر میکرد اون پسره خیانت کنه .
    هر چی هم طرف خوب و قابل اعتماد باشه تحت فشارهای روانی که توی بازی یا سریالش میبینیم واقعا ممکنه شخصیتش عوض بشه . مثل لیلی که زد یکی رو کشت همینجوری الکی . چون تحت فشار بود . کنی زده بود باباش رو کشته بود . کنی هم اونموقع تحت فشار بود .

ولی مثلا اگه من تنهایی با کلم باشم با تموم جونم ازش دفاع میکنم و اگه دیدم که توی خطره جون کس دیگه ای رو به خطر نمیندازم که اونو نجات بدم (هر چند من فکر میکنم که بالاخره یه جای بازی بایستی به خاطر جون کلمنتاین یکی رو فدا کرد اونجاست که دیگه میره رو اعصاب)

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ما هم همینکارو میکنیم اما هیچ صحبتی بینشون ردوبدل نمیشه وقتی باهاش نزدیک میشم بعدشم که راحت میکشتت
    دوستان یا ما بلد نیستیم این قسمت مربوطه مریضو رد کنیم یا واقعا این قسمت بازی واسه من باگ هست؟؟دوستان راهنمایی کنن

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

دوستان یا ما بلد نیستیم این قسمت مربوطه مریضو رد کنیم یا واقعا این قسمت بازی واسه من باگ هست؟؟دوستان راهنمایی کنن
    خب شما باید رو زنه کلیک کنی تا حرف بزنه.(مثل بقیه جاها). بدون کلیک کردن حرفی نمیزنه...

اره دیگه مشکل میدونی کجاست . نمیشه به هر کسی اعتماد کرد . بهترین فرد هم ممکنه که خیانت کنه . کی فکر میکرد اون پسره خیانت کنه .
    هر چی هم طرف خوب و قابل اعتماد باشه تحت فشارهای روانی که توی بازی یا سریالش میبینیم واقعا ممکنه شخصیتش عوض بشه . مثل لیلی که زد یکی رو کشت همینجوری الکی . چون تحت فشار بود . کنی زده بود باباش رو کشته بود . کنی هم اونموقع تحت فشار بود .

ولی مثلا اگه من تنهایی با کلم باشم با تموم جونم ازش دفاع میکنم و اگه دیدم که توی خطره جون کس دیگه ای رو به خطر نمیندازم که اونو نجات بدم (هر چند من فکر میکنم که بالاخره یه جای بازی بایستی به خاطر جون کلمنتاین یکی رو فدا کرد اونجاست که دیگه میره رو اعصاب)

درسته.مشکل همینجاست... ولی بازم میگم من دوست ندارم تنها باشم. از هر لحاظ که فک میکنم با گروه امنیت بیشتره. اگه قراره افراد گروه از هم جدا باشن و بوسیله مرده ها کشته بشن بهتر نیست همه با هم تو یه گروه باشیم و اگه کسی خواست خیانت بکنه یا کرد از گروه بندازیمش بیرون یا اگه لازم بود خودمون بکشیمش.
    Last edited by IOG; 02-09-2012 at 00:27.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوست عزیز شما هم مشکل قبلا منو داشتی.
    اونجا که داری میری جلو، تند تند نرو.
    سعی کن با حرکات میلی ثانیه ای بری جلو. مثلا هر 100میلی ثانیه یه بار W بزن، تند تند بزن. تا بیاد.

7. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
    امیدوارم بازی خوبی باشه.

9. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

محتوای مخفی: درباره داستان 
    به نظر من بهترین قسمت این قسمت آخر بود یکی به دلیل اتفاقهای زیادی که تو بازی افتاد مخصوصا من با اون تیکه ای که اون دزدها به مخفیگاه حمله کردن خیلی حال کردم اون قسمت تیراندازی خیلی جالب بود و یا اتفاقات ناگهانی خوب مثل حمله اون زامبیها تو هتل یا حمله دسته جمعیشون و فرار کردن با قطار و هم اون تیکه تراژیک کشتن داک که مادرش خودکشی کرد واقعا تاثیر گذار بود در کل قسمتهای قبلی خوب بودن ولی این یه چیز دیگه بود.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این Episode رو هم گرفتم ...یه کم بازی کردم ...باید بگم بهترین بوده! داستان بهتر گیم پلی بهتر !

من اصلا تو فکر این بازی نبودم اما با تعریف هایی که شنیدم اپیزود 1 رو گرفتم.
    امیدوارم بازی خوبی باشه.
    شک نکنید ک عالیه!

12. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

اقا من کنار قطار گیر کردم یعنی با همه حرف زدم داخل قسمت کنترل رفتم اون زامبی هم کشتم اون اچار ها را هم برداشتم ولی نمیدونم چه کنم؟ کمـــــــــــــــــــــــ ک!!!

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

اقا من کنار قطار گیر کردم یعنی با همه حرف زدم داخل قسمت کنترل رفتم اون زامبی هم کشتم اون اچار ها را هم برداشتم ولی نمیدونم چه کنم؟ کمـــــــــــــــــــــــ ک!!!
    راه حلش:

محتوای مخفی: . 
    شما باید بری واگن آخر رو با آچار جدا کنی. بعدشم با مدادی که از تو ماشین خودتون بر میدارین بری تو لوکوموتیو و اون کاغذایی که روش روشن کردن قطار رو نوشته با مداد سیاه کنی تا روش روشن کردن مشخص شه. بعدشم از رو همون موتورو روشن کن و برو...

15. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •