محتوای مخفی: ممکنه لو بره
محتوای مخفی: ممکنه لو بره
بهترین نسخه کرایسس فقط نسخه اولش بود
بازی که بعد 6 سال هنوز هم گرافیکش و فیزیکش از خیلی بازیهای دیگه بهتره و داستان جذابی هم داره
درسته لباسش رو داد به آلکاتراز اما هیچکش متوجه نشد و همه فکر میکردن که همون پرافت هست
تنها کسی که میدونست همون دانشمنده دوست پرافت بود
دقیق داستانش یادم نیست اما اون رو میدونم که بخاطر یکسری مسائل نباید لو میرفت که پرافت نیست و یکی دیگست
دوستان ما هم به کرایسسی ها پیوستیم، عجب گرافیکی قبل از این فارکرای بود که فقط یه ذره افت فریم داشتم، یه سوال این Anti Alising چیه که اینقدر فریم میخوره من روی msaa 8 که میذارم با اینکه 1 باشه یا کلا دیسیبل باشه فرقی نمیبینم ولی فریم این کجا و اون کجا، اینم سه تا شات از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم بازی رو نصب کردم و فقط می تونم بگم بهترین بازی از نظر گرافیک که تا بحال دیدم کرایسیز 3 ! کلا با دهن باز ! دارم بازی می کنم...
بابا پرافت مرد
جنازشم رو زمین بود.
یادت نیست؟
نمیشه که خودش بره رو سره جنازه خودش. درسته بازیه ولی دیگه تا این حد غیر منطقی نیست.
اون ا کرایسیس 2 با اون سوتیش.اینم کراسیس 3 با این سوتیه بزرگش.پس ببین دیگه کرایسیس 4 چی ما خواد بشه.
سوتی کرایسیس 2 چی بود؟
فکر کنم منظورشون سویت بوده !
دوستان موزیک های این بازی رو ( با کیفیت بالا ) از کجا میشه گیر آورد ؟
عزیز درست متوجه نشدی
پرافت به اون ویروس مبتلا میشه برای همین خودکشی میکنه ولی ذهنش و خاطراتش درون سویت باقی میمونه الکاتراز به وسیله سویت میتونه تمام خاطرات پرافت رو ببینه با اون ارتباط بر قرار کنه و یه جورایی انگار روحه پرافت درونه سویت هست اخر بازی هم اونی که درونه سویت هست الکاتراز هست ولی دیگه به پرافت تبدیل شده شده یعنی ذهنش پرافته بدنش الکاترازه
اگه از اول تایپیک مطالب رو مطلاعه می کردی،میدونستی....سوتیش این بود کهبرخلاف همه ی بازی ها میتوتی هیچکس رو نکشی و بازی رو تموم کنی.من هم این سوتی روامتحان کردم.رفته بودم وسطای بازی شاید رو هم رفته 3 نفر رو کشتم. اما در حالی کهدر بازی هایی مانند هیت من با ید همه رو بکشی تا بتونی از در رد شییا یه چیزی رو گرو نگه می دارند تا به هوای اون از در عبود نکنی مثلاً میگن کیلیدتو جیب یکی از مرده هاست اون وقت تو باید همه رو بکشی تا کلید رو برداری.
Last edited by GOLDFINCH; 03-03-2013 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)