تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 52 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 512

نام تاپيک: Crysis 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

یه سوال:
    دوستان مگه پرافت تو شماره 2 خودشو نکشت ؟اون نظامی رو از اب نجات داد و بعدش لباس نانوسوئت رو بهش داد و بعدش با یه تیر خودشو خلاص کرد.حالا چه جوری تو این شماره شده کاراکتر اصلی؟

محتوای مخفی: ممکنه لو بره 

توی شماره دو اگه دقت کرده کرده باشین اخرش پرافیت میاد میگه شما فکر کردید من مردم ولی اینطور نیست من زندم و پرافیتم. در واقع پرافیت برای اینکه بتونه کار نیمه تماش رو تموم کنه خودشو جای الکاتراز میزنه و طوری صحنه سازی میکنه که خود کشی کرده . در صورتی که توی همون نسخه دو هم کاراکتر بازی خود پرافیت بود منتها با نام مستعار الکاتراز

2. 3 کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام برو بچ
    من دیروز بازیو گرفتم
    خیلی بازی نکردم ولی به نظرم C2 بهتر بود.
    شخصا با دیدن فیلم اول بازی تو C2 کفو خون قاطی کردم. هرچند تو نسخه 2 داستان بازی ریاد قوی نبود. من که فقط می کشتم و می رفتم جلو، با اینکه زبانمم قویه نمی فهمیدم داستان چیه. انگار C3 هم داستانش زیاد قوی نیست، بازیای جدید خیلی رو داستان کار می کنن. مثلا Hitman:Absolution یا FARCRY 3 داستانشون خیلی خوب بود. مخصوصا Hitman، فوق العاده بود. وقتی بازی می کردم اون قسمتش که از روی پشت بوما فرار می کرد احسان می کردم جیسون بورن شده هیتمن
    EA باید یه فکری بکنه. اگه گرافیک خدای این بازی نبود مطمئنا خیلیا اصلا بازیش نمی کردن.

دوستمون راست میگه، اول C2 پرافت خود شو کشت و نانو سوتشو داد آلکاتراز.
    حالا پرافت چطوری زنده شده؟
    آلکاتراز کجاس؟
    بهترین نسخه کرایسس فقط نسخه اولش بود
    بازی که بعد 6 سال هنوز هم گرافیکش و فیزیکش از خیلی بازیهای دیگه بهتره و داستان جذابی هم داره

درسته لباسش رو داد به آلکاتراز اما هیچکش متوجه نشد و همه فکر میکردن که همون پرافت هست
    تنها کسی که میدونست همون دانشمنده دوست پرافت بود
    دقیق داستانش یادم نیست اما اون رو میدونم که بخاطر یکسری مسائل نباید لو میرفت که پرافت نیست و یکی دیگست

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان ما هم به کرایسسی ها پیوستیم، عجب گرافیکی قبل از این فارکرای بود که فقط یه ذره افت فریم داشتم، یه سوال این Anti Alising چیه که اینقدر فریم میخوره من روی msaa 8 که میذارم با اینکه 1 باشه یا کلا دیسیبل باشه فرقی نمیبینم ولی فریم این کجا و اون کجا، اینم سه تا شات از بازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم بازی رو نصب کردم و فقط می تونم بگم بهترین بازی از نظر گرافیک که تا بحال دیدم کرایسیز 3 ! کلا با دهن باز ! دارم بازی می کنم ...

داره خودمونی میشه golden_acorn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    KSH City

پيش فرض

توی شماره دو اگه دقت کرده کرده باشین اخرش پرافیت میاد میگه شما فکر کردید من مردم ولی اینطور نیست من زندم و پرافیتم. در واقع پرافیت برای اینکه بتونه کار نیمه تماش رو تموم کنه خودشو جای الکاتراز میزنه و طوری صحنه سازی میکنه که خود کشی کرده . در صورتی که توی همون نسخه دو هم کاراکتر بازی خود پرافیت بود منتها با نام مستعار الکاتراز
    بابا پرافت مرد
    جنازشم رو زمین بود.
    یادت نیست؟
    نمیشه که خودش بره رو سره جنازه خودش. درسته بازیه ولی دیگه تا این حد غیر منطقی نیست.

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

اون ا کرایسیس 2 با اون سوتیش.اینم کراسیس 3 با این سوتیه بزرگش.پس ببین دیگه کرایسیس 4 چی ما خواد بشه.

داره خودمونی میشه golden_acorn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    KSH City

پيش فرض

اون ا کرایسیس 2 با اون سوتیش.اینم کراسیس 3 با این سوتیه بزرگش.پس ببین دیگه کرایسیس 4 چی ما خواد بشه.
    سوتی کرایسیس 2 چی بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سوتی کرایسیس 2 چی بود؟
    فکر کنم منظورشون سویت بوده !
    دوستان موزیک های این بازی رو ( با کیفیت بالا ) از کجا میشه گیر آورد ؟

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

عزیز درست متوجه نشدی
    پرافت به اون ویروس مبتلا میشه برای همین خودکشی میکنه ولی ذهنش و خاطراتش درون سویت باقی میمونه الکاتراز به وسیله سویت میتونه تمام خاطرات پرافت رو ببینه با اون ارتباط بر قرار کنه و یه جورایی انگار روحه پرافت درونه سویت هست اخر بازی هم اونی که درونه سویت هست الکاتراز هست ولی دیگه به پرافت تبدیل شده شده یعنی ذهنش پرافته بدنش الکاترازه

11. 3 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سوتی کرایسیس 2 چی بود؟
    اگه از اول تایپیک مطالب رو مطلاعه می کردی،میدونستی....سوتیش این بود کهبرخلاف همه ی بازی ها میتوتی هیچکس رو نکشی و بازی رو تموم کنی.من هم این سوتی روامتحان کردم.رفته بودم وسطای بازی شاید رو هم رفته 3 نفر رو کشتم. اما در حالی کهدر بازی هایی مانند هیت من با ید همه رو بکشی تا بتونی از در رد شییا یه چیزی رو گرو نگه می دارند تا به هوای اون از در عبود نکنی مثلاً میگن کیلیدتو جیب یکی از مرده هاست اون وقت تو باید همه رو بکشی تا کلید رو برداری.
    Last edited by GOLDFINCH; 03-03-2013 at 17:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •