سلام
فکر نکنم قیمت ها اینقدر تفاوت بکنند
سلام
فکر نکنم قیمت ها اینقدر تفاوت بکنند
ممنون.
بارها این مشکل خرابی پنجره اسکن بوجود اومده و مجبور شدم دوباره کاسپر رو از اول نصب کنم.این مشکلی که در تصویر هست در هر بار از ریستارت اتفاق میفته ؟ینی هر بار کسپر نصب میکنی بعد از ریست ناگهانی منوی کسپر به هم میریزه یا اینکه همین یکبار این اتفاق افتاده؟
کلا در تمام مواردی که وسط اسکن کردن کاسپر، کامپیوتر ریست شده، بعدش پنجره اسکن به این شکل در اومده.
این ccleaner چه مواردی رو تمیز میکنه؟سیستم با برنامه ccleaner تمیز کنید
کامپیوتر من جدید نیست تا حدی قدیمیه ولی انصافا خوب و سالم و جون داره.در ضمن مشخصات سخت افزاری سیستم شما چی هست ؟
مشخصات:
CPU AMD Athlon 64 x2 Dual Core
Speed 2817 MHZ
Mainboard Asus M2N-E SLI
Ram 4GB DDR 2
Graphic Gforce 6600 gt
این برنامه رو دانلود کردم موقع نصب خطا داد و نصب نشد.دمای پردازنده سیستم با برنامه core temp ببینید در حالت لود چند درجه هست یک اسکرین شات در حالت لود که سی پی یو زیر استرس هست بزارید اینجا
با این برنامه میتونید سی پی یو تحت فشار بزارید prime95
ولی یه چیزی، من با برنامه های گرافیکی سنگین هم کار کرده ام با کامپیوترم( مثل photoshop , After effects)
َAfter Effects که کار روی انیمیشن و ویدیو میکنه و برنامه سنگینی هست.
ولی هیچ وقت مشکل ریست شدن کامپیوتر نداشته ام .
دیگه آنتی ویروس که سنگین تر از این برنامه ها نیست برای کامیپیوتر! هست؟
نه اون مشکل کروم ارتباطی با ریست کردن نداشت. اون صرفا مشکل قدیمی بودن کروم بود که آپدیت اتوماتیکش کار نمیکرد که اون هم بالاخره درست شد و الان کروم آپدیت هست. من اون موقع فکر میکردم کاسپرسکی با اون کروم قدیمی مشکل پیدا میکنه که ریست میشه !که بعد از آپدیت کروم دیدم کماکان مشکل وجود داره و ربطی به کروم نداشته.یادمه قبلا شما با برنامه گوگل کروم همچین مشکلی داشتین این احتمال هم وجود داره ویندوز شما مشکل داره و یا دستکاری شده باشه که باعث اختلال در کار انتی ویروس میشه
این ویندوز XP که نصب دارم، نسخه خیلی خوب و پایداری هست. ویندوز XP هست که شرکت JB files میفروخت و خیلی خوب بود.اگه میتونید ویندوز تعویض کنید و از ویندوز دیگری استفاده کنید که دستکاری نشده باشه
الان با اینکه برنامه های حجیم مثل برنامه های گرافیکی سنگین هم روی کامپیوترم نصب هست، و کلا ویندوزم حجیم شده، ولی کاملا ویندوز پایداری بوده و مشکل هنگ کردن و ریست کردن و اینها هم نداشته.
روی کامپیوتر برادرم هم بخوبی جواب داد و پایدار بود. واقعا نسخه خوبیه.
با اینکه سرویس پک 2 هست ولی پایداری بیشتری داشت نسبت به یک سری نسخه های سرویس پک 3 توی بازار.
مشخصات ویندوز XP که نصب دارم:
ُServis Pack 2
Version 5.1
Build 2600
و اینکه کلی برنامه بعضا سنگین روی ویندوز نصب دارم و هیچ جوری نمیخوام این ویندوز رو بردارم و از اول نصب کنم. حتی فکر نصب دوباره این برنامه ها کابوس هست برام!
Last edited by pandemonium; 14-06-2012 at 22:37.
منظور نسخه بتای کاسپرسکی هست یا ویندوز XP؟
----------
ورژن کاسپرسکی 2012 من هست:
i) 12.0.0.374)
از خود سایت رسمی کاسپرسکی دانلود کردم . مگه سایت اصلی نسخه فاینال رو نمیذاره؟
-----------
ورژن ویندوز XP ام رو که گفتم در پست قبلی :
Servis Pack 2
Version 5.1
Build 2600
ویندوز خیلی خوبی بوده و تا قبل از نصب کاسپرسکی 2012 مشکلی باهاش نداشته ام.
سالها کاسپرسکی 2009 روی همین ویندوز ام نصب بوده و هیچ مشکلی نداشت با کامپیوتر و ویندوز ام و راضی بودم ازش.
ولی این کاسپرسکی 2012 خیلی مشکل بوجود آورده.
علاوه بر مشکل ریست،پیغام خطاهای ویندوز هم زیاد شدند.
ضمنا ،روی یک درایو دیگه نصبش کردم ولی کل درایو C رو پر کرده، خیلی حجیم هست روی هارد.
سلاماین ccleaner چه مواردی رو تمیز میکنه؟
ccleaner کارش تمیز کردن کوکی ها و هیستوری و فایلهای تمپ در مرورگر و ویندوز و تمیز کردن رجستری و .... است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنطیمات کسپر باز کنید به قسمت file antivirus برید و تیک گزینه Heuristic Analysis بردارید همچنین وارد قسمت اسکنر کسپر بشید و طبق عکس تیک گزینه Heuristic Analysis برای کل اسکنرها
بردارید ( custom scan و full scan و cirtical area scan) و تیک idle scan و Rootkit Scan بردارید و سیستم ریست کنید دوباره اسکن کنید ببینید بازم مشکل ریست ناگهانی بوجو میاد موفق باشید.
دوستان عزیز دوتا سوال داشتم
1-چطور میشه تو فایروال کسپر یه کاری کرد یه برنامه ای که خودش trust زده نتونه به نت وصل بشه یعنی block کردش؟
2-چجوری میشه کاری کرد از آدم بپرسه چه برنامهای تو فایروال بلوک کنه یا نه؟
ممنون
بله کماکان این مشکل وجود داره.
:(
ممنون از راهنمایی تون .
تا به حال سلامت فیزیکی هارد را چک کردهاید؟ از Check Disk برای تمام پارتیشنهای خودتان استفاده کنید ببینید مشکل حل میشود یا نه؟
در Check Disk Option دقت کنید هر دو گزینه تیکدار باشند.
نیازی به صبر کردن نیست اگر شما هم اکنون یک لیسانس اوریجینال برای کاسپرسکی خریداری کنید بعد از انتشار نسخه 2013 میتوانید از همان لیسانس استفاده کنید.
موفق باشید
Last edited by vtn54; 15-06-2012 at 18:16.
فکر کنم این طوری باشه تو KIS 2012 که خودم کار می کنم. برنامه شما رو نمی دونم:
setting>firewal>protection centerl>settings
ببین برنامه ات کجاست. شاید لازم باشه علامت + رو کلیک کنی تا باز بشه. بعد روی برنامه کلیک می کنی و می کشی توی بخش بسته. ممکنه برنامه ات چند تا زیر برنامه داشته باشه که باید دونه دونه این کار رو بکنی. دوستان اگر کسی نظر بهتری داره خوشحال می شم خودم هم استفاده کنم. چون فکر کنم با زایت کلیک هم بشه. راستش من برنامه ای ندارم که نخوام به اینترنت وصل بشه به جز nero
سلام
قاعدتا لایسنس ها شامل نسخه ها نمیشه و از شرایط مالی شرکت پیروی میکنه
کسپر اگر اشتباه نکنم بالاترین قیمت دنیا را داره و به احتمال بسیار زیاد افزایش نخواهد داشت
بله .در صفحه قبل که مشکلم رو مطرح کردم توضیح دادم که با اسکن ویندوز و با برنامه های تست هارد، هارد دیسک ام رو کامل بررسی کرده ام و مشکلی نداشته.تا به حال سلامت فیزیکی هارد را چک کردهاید؟ از Check Disk برای تمام پارتیشنهای خودتان استفاده کنید ببینید مشکل حل میشود یا نه؟
در Check Disk Option دقت کنید هر دو گزینه تیکدار باشند.
به هر حال کاسپرسکی 2012 خیلی با سیستم من مشکل داشت.
مجبورم قید کاسپرسکی رو بزنم و به فکر یک آنتی ویروس دیگه باشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)