اگه مدیران محترم اجازه بدند من تعدادی ---- Real 3D دارم که میتونم برای بچه ها آپلود کنم .
اگه مدیران محترم اجازه بدند من تعدادی ---- Real 3D دارم که میتونم برای بچه ها آپلود کنم .
کاره خوبی میکنی.....لطفا از اپلود باز اپ کن که سرعتش خوب هست.....
چرا معطلی پس؟!!!
آقا يه مسئله من يه يك ماهي هست كه رفتم تو كار سه بعدي ديشب تازه فهميدم سر كار بودم مثل اينكه! ديشب پدرو براي بار اول عينك زد نشستيم فيلم آواتارو ببينيم تو يه صحنه هايي ميگفت كامل زده بيرون اگه دستش رو دراز كنه ميگيره ولي از ديد من تصوير فقط عمق داشت! همچين چيزي ممكنه؟ يعني دو نفر يه چيز رو متفاوت ببينن؟ مثلا اونجايي كه براي بار اول ميرن تو جنگل و اون حيونه بهشون حمله ميكنه ميگفت مسلسل كاملا بيرون از صفحه و نزديكه منه ولي من همچين چيزي نميديدم يا يه سري صحنه هاي ديگه![]()
همچین چیزی نشنیدم
اما حتما زاویه دید ها رو چک کن
در جهت های مختلف بشین و تست کن
اصولا در روبرو باید جواب بده
در ضمن سه بعدی شما پسیو هست یا اکتیو
ممکن هست باتری عینکت مشکل دار شده باشه
در ضمن چند عدد کلیپ دانلو د کن از اون هایی می زنه بیرون ببین مشکلت حل میشه یا نه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این سایت سر بزن پر هست از این کلیپ ها که میزنه بیرون تی وی
پسيو هست جاي نشستن رو هم چك كردم فرقي نكرد!
اتفاقا من یه دفعه یه مطلبی می خوندم نوشته بود عده کمی از افراد هستند که نمی تونند سه بعدی ببینند. شاید شما جزو همون دسته این. اون کلیپ بادکنک از صفحه اول رو دانلود کن واقعا 2-3 متر میزنه بیرون اگر نتونستی سه بعدی اونو ببینی ولی بغل دستی هات تونستن ببینن شما جزو اون دسته از افرادی.
هیچ فرقی نمیکنه کلا 3d برای همه یکی نشون میده و و کاری هم به زاویه دید نداره
فقط اونایی از لحاظ بینایی چشماشون ظعیف تره (عینکی هستن) تو دیدن 3d اگه
بخواین عینک رو برداری و عینک سه بعدی رو بزنی شاید نتونی درست ببینی
و باید عینکای 3d رو روی همون عینک بزنی....
لینکا های صفحه اول چرا اینجوری شدن؟!نمیشه دانلود کرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)