با سلام خدمت دوستان
بلاخره بعد از مدت زیادی تونستم به سایت سر بزنم
لازم دیدم که توضیحی راجع به آموزش ورود به منو مخفی که قبلا تو سایت 4shared گذاشته بودم بدم:
لازمه بگم که اون فایلارو خودم از 4shared حذف کردم به دلایل زیر:
بنده با اینکه درگیر آزمون ارشد بودم ولی برای درست کردن اون آموزش چند ساعت وقت گذاشتم و اونو همونطوری که به بعضی از دوستان قول داده بودم آپلود کردم ولی چند روز بعد که اومدم ببینم دوستان تونستن استفاده کنن یا نه دیدم یکسری افراد نسبت به آموزشی که گذاشتم و خود بنده بی احترامی کردن و تهمت کپی زدن به بنده زدن.(البته داخل پرانتز باید از دوستان و متخصصان عزیزی مثل جنابان AmirHJ ,adeeb و .....که فایلارو دانلود کردن و اونارو مناسب دونستن تشکر کنم)
اگر به پست آخر صفحه 16 نگاه کنید می بینید منظورم چیه.
که متاسفانه از جمله های """"این مسخره بازی های چیه
برداشتی مقاله یه بنده خدا رو به اسم خودت زدی""""
استفاده کردن که من واقعا ناراحت شدم و فایل ها رو حذف کردم و واقعا از اینکه برای چنین اشخاصی وقت گذاشتم پشیمون شدم.
البته دوستان زیادی هستند که بازم بخاطر اونا دلسرد نشدم و حتی آموزش رو بخاطر اونا گذاشتم و فکر می کنم جناب adeeb و جناب Amirhj اون فایل ها رو داشته باشن.
یکی از دوستان عزیزم پیغام خصوصی زده بود که دوباره فایلارو آپ کنم و من به احترام ایشون دوباره در اسرع وقت فایل ها رو آپ می کنم البته ممکنه تا شنبه شب طول بکشه و بابت تاخیر عذر خواهی می کنم.
لازم به ذکره که من رو فایلا پسوورد و واترمارک گذاشتم تا افراد سودجو نتونن سوئ استفاده کنن چون دیدم مواردی رو که حتی کد 0413 رو که برای ورود به منو مخفی هست و فقط دست نمایندگی هاست به قیمت های زیاد به افراد از همه جا بی خبر می فروشن.