تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 42 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام اساتید 2 ماه پیش 42LW 57000 خریدم کاملا راضیم فقط کنترل جادوییش رجیستر نمیشه باهاش کار میکردم باطریش ضعیف شد عوض کردم الان فقط دکمه OK کار نمیکنه طبق راهنمایی دفترچش چند بار تلاش کردم مجدد رجییستر کنم Faile میزنه ونمیتونم از خاصیت موس بودنش استفاده کنم همه دکمه هاش کار میکنه فقط OK غیر فعال شده رجستر مجدد نمیشه منتظر کمک شما هستم فوری مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بلاخره بعد از مدت زیادی تونستم به سایت سر بزنم
    لازم دیدم که توضیحی راجع به آموزش ورود به منو مخفی که قبلا تو سایت 4shared گذاشته بودم بدم:
    لازمه بگم که اون فایلارو خودم از 4shared حذف کردم به دلایل زیر:
    بنده با اینکه درگیر آزمون ارشد بودم ولی برای درست کردن اون آموزش چند ساعت وقت گذاشتم و اونو همونطوری که به بعضی از دوستان قول داده بودم آپلود کردم ولی چند روز بعد که اومدم ببینم دوستان تونستن استفاده کنن یا نه دیدم یکسری افراد نسبت به آموزشی که گذاشتم و خود بنده بی احترامی کردن و تهمت کپی زدن به بنده زدن.(البته داخل پرانتز باید از دوستان و متخصصان عزیزی مثل جنابان AmirHJ ,adeeb و .....که فایلارو دانلود کردن و اونارو مناسب دونستن تشکر کنم)
    اگر به پست آخر صفحه 16 نگاه کنید می بینید منظورم چیه.
    که متاسفانه از جمله های """"این مسخره بازی های چیه
    برداشتی مقاله یه بنده خدا رو به اسم خودت زدی""""
    استفاده کردن که من واقعا ناراحت شدم و فایل ها رو حذف کردم و واقعا از اینکه برای چنین اشخاصی وقت گذاشتم پشیمون شدم.
    البته دوستان زیادی هستند که بازم بخاطر اونا دلسرد نشدم و حتی آموزش رو بخاطر اونا گذاشتم و فکر می کنم جناب adeeb و جناب Amirhj اون فایل ها رو داشته باشن.
    یکی از دوستان عزیزم پیغام خصوصی زده بود که دوباره فایلارو آپ کنم و من به احترام ایشون دوباره در اسرع وقت فایل ها رو آپ می کنم البته ممکنه تا شنبه شب طول بکشه و بابت تاخیر عذر خواهی می کنم.
    لازم به ذکره که من رو فایلا پسوورد و واترمارک گذاشتم تا افراد سودجو نتونن سوئ استفاده کنن چون دیدم مواردی رو که حتی کد 0413 رو که برای ورود به منو مخفی هست و فقط دست نمایندگی هاست به قیمت های زیاد به افراد از همه جا بی خبر می فروشن.

3. 5 کاربر از ramintn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت jack15381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بلاخره بعد از مدت زیادی تونستم به سایت سر بزنم
    لازم دیدم که توضیحی راجع به آموزش ورود به منو مخفی که قبلا تو سایت 4shared گذاشته بودم بدم:
    لازمه بگم که اون فایلارو خودم از 4shared حذف کردم به دلایل زیر:
    بنده با اینکه درگیر آزمون ارشد بودم ولی برای درست کردن اون آموزش چند ساعت وقت گذاشتم و اونو همونطوری که به بعضی از دوستان قول داده بودم آپلود کردم ولی چند روز بعد که اومدم ببینم دوستان تونستن استفاده کنن یا نه دیدم یکسری افراد نسبت به آموزشی که گذاشتم و خود بنده بی احترامی کردن و تهمت کپی زدن به بنده زدن.(البته داخل پرانتز باید از دوستان و متخصصان عزیزی مثل جنابان AmirHJ ,adeeb و .....که فایلارو دانلود کردن و اونارو مناسب دونستن تشکر کنم)
    اگر به پست آخر صفحه 16 نگاه کنید می بینید منظورم چیه.
    که متاسفانه از جمله های """"این مسخره بازی های چیه
    برداشتی مقاله یه بنده خدا رو به اسم خودت زدی""""
    استفاده کردن که من واقعا ناراحت شدم و فایل ها رو حذف کردم و واقعا از اینکه برای چنین اشخاصی وقت گذاشتم پشیمون شدم.
    البته دوستان زیادی هستند که بازم بخاطر اونا دلسرد نشدم و حتی آموزش رو بخاطر اونا گذاشتم و فکر می کنم جناب adeeb و جناب Amirhj اون فایل ها رو داشته باشن.
    یکی از دوستان عزیزم پیغام خصوصی زده بود که دوباره فایلارو آپ کنم و من به احترام ایشون دوباره در اسرع وقت فایل ها رو آپ می کنم البته ممکنه تا شنبه شب طول بکشه و بابت تاخیر عذر خواهی می کنم.
    لازم به ذکره که من رو فایلا پسوورد و واترمارک گذاشتم تا افراد سودجو نتونن سوئ استفاده کنن چون دیدم مواردی رو که حتی کد 0413 رو که برای ورود به منو مخفی هست و فقط دست نمایندگی هاست به قیمت های زیاد به افراد از همه جا بی خبر می فروشن.
    با سلام خدمت شما دوست عزیز، لازم دونستم بجز دکمه تشکر چست هم بزنم و باز هم تشکر کنم.هر چند موفق به دانلود فایل نشدم ولی همین که زحمت کشیدین و یکسری از دوستان با بی لطفی هاشون زحمات شما را نادیده گرفتن باز دوباره برگشته اید و اطلاعات خود را به رایگان در اختیار دیگران میذارید تشکر میکنم.
    موفق و موید باشید

5. این کاربر از jack15381 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    آقا خواهشاً کمک کنید من با زیر نویس بعضی فیلم ها مشکل دارم وقتی کول دیسک رو نصب میکنم فایل زیر نویس رو نمیخونه میشه بگید چرا ؟ فایل کاملاً همنام فیلمه و فرمتش هم srt ! لطفاً کمک کنید !!!!!

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    آقا خواهشاً کمک کنید من با زیر نویس بعضی فیلم ها مشکل دارم وقتی کول دیسک رو نصب میکنم فایل زیر نویس رو نمیخونه میشه بگید چرا ؟ فایل کاملاً همنام فیلمه و فرمتش هم srt ! لطفاً کمک کنید !!!!!
    فایل زیرنویس رو با notepad باز کن بعدش save as رو بزن و Encoding را رو ANSI بذار بعد هر پیغامی داد OK کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مرسی ok شد ! خیلی گلی !
    Last edited by CERASUS565; 16-09-2012 at 20:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بلاخره تونستم فایلارو دوباره آپلود کنم البته قرار بود تا شنبه این کار رو بکنم که چون سفر بودم نتونستم و از بابت از دوستان عذرخواهی می کنم.
    آموزش رو همونطور که قبلا گفتم به دلایلی به زبون انگلیسی تهیه کردم(البته سعی کردم با عکس توضیح بدم و انگلیسیش روان و قابل فهم باشه) و همونطور که قبلا گفتم برای جلوگیری از سواستفاده افراد سودجو از رمز و واترمارک استفاده کردم.هر چند میدونم این چیزا نمیتونه جلوی اینگونه افراد رو بگیره.
    من فایل پی دی اف رو برای کسانی که دسترسی به ورد 2007 یا 2010 ندارن تهیه کردم ولی اگر خوندنش بدلیل وجود واتر مارک مشکل بود از فایل ورد استفاده کنید.
    رمز فایل: ramintn هست.(به کوچک بودن حروف دقت کنید)
    اینم لینک دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای دانلود تو سایت 4shared عضو شید .در ضمن سایت 4sharedشیلتر نیست و یکی از دلایل انتخابش هم همینه.
    هر کسی تو خوندم متن آموزش مشکل داشت میتونه باهام تماس بگیره تا راهنماییش کنم.
    منتظر شنیدن تجربیات و نتایج کارتون هستم.

با تشکر از دوستان و آرزوی بهترین ها

10. 2 کاربر از ramintn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

7 صدای پشتیبانی نشده

سلام دوستان آیا امیدی هست که با آمدن نگارش جدید نرم افزار مدل lw5700 مشکل عدم پشتیبانی صدا حل بشه ؟ یا باید این مدل رو انداختش تو سطل زباله ؟؟؟؟!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام اساتید 2 ماه پیش 42LW 57000 خریدم کاملا راضیم فقط کنترل جادوییش رجیستر نمیشه باهاش کار میکردم باطریش ضعیف شد عوض کردم الان فقط دکمه OK کار نمیکنه طبق راهنمایی دفترچش چند بار تلاش کردم مجدد رجییستر کنم Faile میزنه ونمیتونم از خاصیت موس بودنش استفاده کنم همه دکمه هاش کار میکنه فقط OK غیر فعال شده رجستر مجدد نمیشه منتظر کمک شما هستم فوری مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسی
    سلام دوست عزیز دقیقا منم مشکل شما رو دارم به من گفتن سنسور پشت tv خراب شده باید یکی دیگه بخری چون جزو گارانتی نیست دقیقا منم بعد 2 ماه که خیلیم ازش استفاده نکردم این مشکل پیش اومد واسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان آیا امیدی هست که با آمدن نگارش جدید نرم افزار مدل lw5700 مشکل عدم پشتیبانی صدا حل بشه ؟ یا باید این مدل رو انداختش تو سطل زباله ؟؟؟؟!!!!!!
    بعید میدونم آپدیت جدید بیاد اگرم بیاد مشکل صدا رو عمرا درست کنه همون 2011 که 57000 اومد بازار تو تمام فرومها از عدم پخش DTS گله داشتن و اعتراض کردن ولی انگار نه انگار بعدشم بحث لایسنسم فکر کنم مطرح باشه و باید قبل تولید پتانسیل اجرای DTS رو داشته باشه مثل divx

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •