تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 72 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هر چی بره سمت راست مصرف کمتر میشه؟

پس چندان به درد نمیخوره؟
    سمت راست تو منطقه قرمز که هیچ وقت نمیره. هرچی سمت چپ تر باشه یعنی نور پس زمینه کمتره و در نتیجه مصرف برق میاد پایین. وقتی سنسور هوشمند صرفه جویی انرژی رو روشن می کنید و چراغ ها خاموش می کنید، عقربه میاد پایین سمت چپ. الان فکر کنم شما تلویزیون رو رو مد پویا گذاشتید که مصرفش از همه بالاتره.

2. 4 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام
    من یه U40D6960 دارم و با کابل اپتیکال (SPDIF) به اسپیکر 5.1 که دارم (LOGITECH Z5500) وصلش کردم تا صدای دالبی بگیرم. مشکلی که دارم اینه: وقتی یو اس بی بهش وصل میکنم و فایلهای HD با صدای دالبی یا DTS رو باز میکنم هیچ مشکلی نیست و صدای 5.1 به اسپیکر من انتقال پیدا میکنه. ولی وقتی که از طریق HDMI بهش ورودی میدم, با هر دستگاهی مثل دی وی دی, ایکس باکس, لپتاپ ... خروجی صداش به اسپیکر من همیشه استریو هستش و 5.1 نمیشه.
    خیلی برام مهمه که صدای 5.1 بگیرم واسه همین رفتم اسپیکر خریدم.اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه که مشکل چیه.

4. این کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

5

چرا مدل 7750 و 6930 (هر دو "46) تو سایت سامسونگ ایران نیست!! ولی تو سایت سامسونگ سنتر هست؟؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چرا مدل 7750 و 6930 (هر دو "46) تو سایت سامسونگ ایران نیست!! ولی تو سایت سامسونگ سنتر هست؟؟
    اینا مدل های جدید هستند و تابستان که مدل های اصلی 2012 معرفی شدند از این دو مدل خبری نبود.

7. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    من یه U40D6960 دارم و با کابل اپتیکال (SPDIF) به اسپیکر 5.1 که دارم (LOGITECH Z5500) وصلش کردم تا صدای دالبی بگیرم. مشکلی که دارم اینه: وقتی یو اس بی بهش وصل میکنم و فایلهای HD با صدای دالبی یا DTS رو باز میکنم هیچ مشکلی نیست و صدای 5.1 به اسپیکر من انتقال پیدا میکنه. ولی وقتی که از طریق HDMI بهش ورودی میدم, با هر دستگاهی مثل دی وی دی, ایکس باکس, لپتاپ ... خروجی صداش به اسپیکر من همیشه استریو هستش و 5.1 نمیشه.
    خیلی برام مهمه که صدای 5.1 بگیرم واسه همین رفتم اسپیکر خریدم.اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه که مشکل چیه.
    سلام

توی دفترچه نوشته شده (البته مال من یه سری دیگه هست ولی مشترکه) صدای خروجی s/pdif برای همه ی ورودی ها جز صدای خود تلویزیون (و allshare) استریو می باشد. (دلیلش هم این هست که ورودی hdmi تلویزیون صدای استریو می گیره پس استریو هم خروجی می ده.)
    باید سایر وسایل از جمله لپ تاپ و ایکس باکس و ... را مستقیم با اپتیکال به اسپیکرتون وصل کنید. (برای لپ تاپ که تنظیمات صدا در ویندوز باید انجام بدید و برای ایکس باکس هم کابل مخصوص باید بگیرید و تنظیمات صدا توی داشبورد.)

9. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینا مدل های جدید هستند و تابستان که مدل های اصلی 2012 معرفی شدند از این دو مدل خبری نبود.
    آخه تو سایت سام سرویس هم خبری از این دو مدل "46 نبود! یعنی بروز کردن سایت اینقدر سخته که زحمت اینکارو به خودشون نمیدن! واقعا که

---------------------------------

کولر گازی تو بازار تقلبیش هم هست .......... آیا برای تلویزیون ممکنه از این داستانها وجود داشته باشه؟؟
    Last edited by javad1361839; 03-03-2013 at 18:27.

11. 2 کاربر از javad1361839 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

توی دفترچه نوشته شده (البته مال من یه سری دیگه هست ولی مشترکه) صدای خروجی s/pdif برای همه ی ورودی ها جز صدای خود تلویزیون (و allshare) استریو می باشد. (دلیلش هم این هست که ورودی hdmi تلویزیون صدای استریو می گیره پس استریو هم خروجی می ده.)
    باید سایر وسایل از جمله لپ تاپ و ایکس باکس و ... را مستقیم با اپتیکال به اسپیکرتون وصل کنید. (برای لپ تاپ که تنظیمات صدا در ویندوز باید انجام بدید و برای ایکس باکس هم کابل مخصوص باید بگیرید و تنظیمات صدا توی داشبورد.)
    ممنون از راهنماییتون.

مشکل ایکس باکس رو حل کردم تبدیل اپتیکال براش گرفتم. ولی واسه لپتاپ که فقط خروجی hdmi داره نمیدونم چیکار کنم. میخوام موقع گیم با لپتاپ بتونم صدای 5.1 بگیرم. راهش چیه؟

یه سوال دیگه: این ضعف که به نظر من خیلی هم بزرگه مال همه تلویزیونهاست یا سامسونگ اینجوریه یا یه سری مدل خاص؟ میخوام ببینم اگه اینو بفروشم یکی دیگه بخرم مشکل حل میشه؟

کلا چه جوری میشه فهمید کدوم تلویزیونها توانایی دریافت صدای 5.1 از hdmi رو دارن؟

13. 2 کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.

مشکل ایکس باکس رو حل کردم تبدیل اپتیکال براش گرفتم. ولی واسه لپتاپ که فقط خروجی hdmi داره نمیدونم چیکار کنم. میخوام موقع گیم با لپتاپ بتونم صدای 5.1 بگیرم. راهش چیه؟

یه سوال دیگه: این ضعف که به نظر من خیلی هم بزرگه مال همه تلویزیونهاست یا سامسونگ اینجوریه یا یه سری مدل خاص؟ میخوام ببینم اگه اینو بفروشم یکی دیگه بخرم مشکل حل میشه؟

کلا چه جوری میشه فهمید کدوم تلویزیونها توانایی دریافت صدای 5.1 از hdmi رو دارن؟
    اول یه سوال تبدیل اپتیکال ایکس باکس چند خریدید؟
    برای لپ تاپ اگر خروجی s/pdif نداره من یه سری تبدیل دیدم که hdmi را به hdmi و اپتیکال تبدیل می کنه البته توی نت دیدم شاید اینجا هم پیدا بشه. من در مورد سامسونگ می دونم که اینجوری هست بقیه هم احتمالا همین جوری هستند اونایی که من می شناسم همشون استریو هستند و ورودی استریو دارند و این مورد را توی دفترچه قسمت خروجی اپتیکال تلویزیون می شه پی برد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اول یه سوال تبدیل اپتیکال ایکس باکس چند خریدید؟
    برای لپ تاپ اگر خروجی s/pdif نداره من یه سری تبدیل دیدم که hdmi را به hdmi و اپتیکال تبدیل می کنه البته توی نت دیدم شاید اینجا هم پیدا بشه. من در مورد سامسونگ می دونم که اینجوری هست بقیه هم احتمالا همین جوری هستند اونایی که من می شناسم همشون استریو هستند و ورودی استریو دارند و این مورد را توی دفترچه قسمت خروجی اپتیکال تلویزیون می شه پی برد.
    تبدیل رو از یکی از دوستام که داشت ایکس باکسش رو میفروخت برداشتم ، اون پارسال 20 تومن از توپخونه خریده بود.

اون تبدیل hdmi به اپتیکال رو کجا پیدا کردین؟ به چه اسمی باید سرچ کنم؟

ولی کلا اگه نشه خیلی ناراحت کنندست. من میخواستم دیگه مرتب پشت تلویزیون کابل قطع و وصل نکنم و چون دستگاه هم زیاد داشتم (ایکس باکس،پلی استیشن،دی وی دی،لپتاپ،رسیور اچ دی)میخواستم همشو با خیال راحت وصل کنم به تلویزیون و اونم هر وقت صدا 5.1 بود همونطوری انتقالش بده به اسپیکر. حتی حاظر بودم تلویزیون رو عوض کنم اگه مطمئن بودم اونی که جدید میخرم این امکان رو داره.

16. 2 کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تبدیل رو از یکی از دوستام که داشت ایکس باکسش رو میفروخت برداشتم ، اون پارسال 20 تومن از توپخونه خریده بود.

اون تبدیل hdmi به اپتیکال رو کجا پیدا کردین؟ به چه اسمی باید سرچ کنم؟

ولی کلا اگه نشه خیلی ناراحت کنندست. من میخواستم دیگه مرتب پشت تلویزیون کابل قطع و وصل نکنم و چون دستگاه هم زیاد داشتم (ایکس باکس،پلی استیشن،دی وی دی،لپتاپ،رسیور اچ دی)میخواستم همشو با خیال راحت وصل کنم به تلویزیون و اونم هر وقت صدا 5.1 بود همونطوری انتقالش بده به اسپیکر. حتی حاظر بودم تلویزیون رو عوض کنم اگه مطمئن بودم اونی که جدید میخرم این امکان رو داره.
    یه چیزی تو این مایه ها:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا این ولی تکیش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •