تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 29 از 402 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نود 32 خودش یه ورژن از محصولات Eset هست ولی من اصلا نود32 رو به شما توصیه نمیکنم. شما Avira Free بریزی بهتره.
    در ضمن این رو هم بگم که نود32 رایگان نیست و باید کرک کنید و یا با شماره سریال و در کل روش های غیر قانونی ازش استفاده کنید.
    اویرا هم نسخه رایگان داره و هم پولی در ضمن اگر شما به تست های AV یه نگاهی بندازید اویرا خیلی قویتر از نود هست. هم از نظر تشخیص و هم از نظر آپدیت راحت و ...
    درسته که نود کمترین میزان تاثیر گذاری روی سرعت سیستم داره ولی اویرا هم به همون اندازه سرعت رو کم میکنه شاید به مقدار خیلی کمی کند تر کنه.
    همچنین شما میتونید به نتایج این تاپیک نگاهی بندازید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز تصمیم با خودتون هست

موفق باشید
    دوست عزیز متاسفانه ما تست ها رو درست نمیخونیم!! چرا؟
    چون یکیش تست پرفرمنس هست یکیش تست ان دمند و.. یکی نتیجه فلان تست رو میزازه نود ضعف داره یکی یه نتیجه دیگه و..
    در کل این مقاله رو یخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درباره انتی ویروس ها و تست هاشون و همچنین فایروال ها و انواع اونه
    که با مفاهیم کمی بهتر اشنا بشیمم
    ممنون

2. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tatu66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظر من کسپر قوی تر ولی چون خیلی حجیمه باهاش حال نمیکنم و از نود 32 استفاده میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگر زیاد دانلود ندارید و حجم اپدیت هم براتون مهمه از نود 32 استفاده کنید
    سری هم به تاپیک مخرب ها بزنید نود خیلی پیشرفت کرده
    مثلا من خودم یه مخرب گزاشتم که هیچ یک از انت ویروس های معروف نمیشناختن نتیجه ویروس توتال هم گزاشتم اما نود 32 با هوش مصنوعی میشناخت
    اگر براتون دیتا بیس و هوش مصنوعی مهمه > نود 32
    اگر براتون هوش مصنوعی رفتار شناسی سند باکس و پیشگیری مهمه> کسپر
    اگر براتون امنیت خیلی مهمه که میتونید علاوه بر سوییت امنیتی همزمان چند تا اسکنر هم داشته باشید
    و همچنین میتونید به تست های معتبر انتی ویروس ها مراجعه کنید
    اما نود فایروالی نداره!! یعنی خیلی ضعیفه به همین دلیل گفتم فقط تشخیص و پاک کردن مخرب ملاکه و یا در اینترنت هم دنبال امنیت بالایی هستید؟ البته با یه سری تنظمیات بهینه نود هم خوب میشه
    ......
    معمولا توی تست های انتی ویروس ها هم رتبه های خوبی داره
    .............................
    نورتون هم به دلیل تکنولوژِی سونار و همچنین قابلیت هایی مانند بوت تایم که خیلی ها فکر میکنند فقط اواست داره!!! اما نورتون هم داره
    و در کل همه سوییت های امنیتی هم ضعف دارن و هم نقاط قوت که همه چیز با تست های خودتون مشخص میشه
    همچینن به فروم های امنیتی هم سر بزنید مانند وایلد سکیوریتی
    و..
    دوستان ببخشید اگر یه خورده بحث طولانی شد
    الان اکثر نرم افزار های امنیتی تقریبا دارای دیتا بیس مشخص و برابری هستند با تلرانس جزیی که با آپدیت دیتابیس تکمیل میشه ولی از نظر استفاده راهکارهای دیگر از نظر قدرت انجين داخلي و اسكنر آنتي ويروس تقویت میشه
    در ضمن بنده نظر شخصی ام اینه که با اینکه سایتهای معتبر زیاد نتایج تست ها را دستکاری نمی کنند ولی تستهای آنها زیاد به درد ما نمی خورد به این لحاظ که

1. قیمت و ارزش نرم افزار که مهمترین عامل است برای ما معنی ندارد
    2. سرعت سخت افزاری سیستم تست با ما فرق خواهد کرد شاید تفاوت جزیی در سیستم آنها برای ما تفاوتی فاحش باشد ( مثل خودم )
    3. با مشکل رجیستر و آپدیت و غیره درگیر نیستند ولی ما چرا ...
    4. آشنایی به تنظیمات که اکثرا ما در حالت دیفالت کار می کنیم
    5. چندین نوع تست مختلف انجام میدهند که خودش داستانی شده
    6. خلاصه ..............

در مورد دانلود که دوستمون گفته بود بنده مشکل دانلود و یا آپدیت از لحاظ حجم ندارم فکر کردم منظورتون در کل دانلود نرم افزار از اینترنت است که زیاد اهلش نیستم
    درخواست بنده :

دیتابیس قوی باعث کندی بیش از اندازه سیستم نشه هر چند به اسم راهکارهای جدید و هوش مصنوعی و غیره ...است ولی قبول کنیم زیادی سیستم را درگیر می کنند
    شاید عطای کندی سیستم به لقای دیتابیس قوی نیارزه

در ضمن اگر دوستان تست کردند ممنون میشم نتیجه تجربه خودشون به صورت قطعی با در نظر گرفتن همه مزایا و معایب فقط یکی نام ببرند
    البته نظر سنجی نیست
    ممنون
    Last edited by Lofty; 28-03-2011 at 16:02.

5. این کاربر از Lofty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

با این شرایط شما NOD32 .هر چند خودم اطمینان زیادی بهش ندارم. ولی با اون شرایط بهترین گزینه هستش.

7. این کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

دوست عزیز چرا انقدر بحث رو پیچیده میکنی؟ ما یه پیشنهاداتی میدیم ولی اصل کار نظر خودته. شما برو اویرا و نود32 رو امتحان کن. بهترین ها برای شما همین هان. بعدش خودت ببین با کدوم راحت تری؟ از تاپیک دانلود ویروس و تروجان هم استفاده کن و ببین که کدوم بهتر ویروس ها رو شناسایی میکنن؟ تست ها نشون دادن که اویرا نسبت به نود بهتر شناسایی میکنه و خیلی هم روی سرعت تاثیر نمیذاره. من خودم میگم اویرا بهتره ولی خودت تست کن. بعد از تست کردن بیا نظرت رو با ما درمیون بذار

9. این کاربر از vista7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

12

در ضمن بد نیست نگاهی به تست های AV بندازی:

محتوای مخفی: تست های شرکت معتبر AV-Comparatives 

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    آویرا
    ممنون

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

only nis 2011

13. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من یه لپتاپ با ویندوز 7 که 64 بیتی هست دارم.میخوام یه انتی ویروس خوب بهم معرفی کنید که
    1. امکان اپدیت بصورت افلاین داشته باشه
    2.چون وبگردی زیاد دارم تو این مورد هم کاملا پاسخگو باشد
    3. غیر از ویروس گیری بتواند جدیدترین کرم ها و تروجان ها را هم نابود کند

خواهشا نود 32 معرفی نکنید که متنفرم.من الان bitdifinder دارم که نسخه تریال از
    bitdifinder iinternet secuirity 2011 هست .ولی حس میکنم مثلا تروجان ها و کرم ها رو نمیتونه مهار کنه.
    منتظر شما هستم
    ممنون

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    در ادامه پست بالا من به یه مورد از انتی ویروس قدرتمند نورتون رسیدم که واقعا خودشو قدرتمند نشون میده.حالا چند تا سوال برای من باقی مونده:
    1.ایا بهتر از این مورد هم وجود داره؟
    2.به نظر شما نسخه اینترنت سکوریتی تمام ویژگی های نسخه انتی ویروس رو داره یا خیر؟
    3.اگه میشه یه کم هم درباره انتی ویروس comodo هم توضیح بدید و یه مقایسه با نورتن انجام دهید
    قبلا از راهنمایی شما سپاسگذارم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود نسخه نهایی Norton Antivirus 2011 Final, Norton Internet Security 2011 Final
    آنتی ویروس Norton ساخت کمپانی بزرگ Symantec کشور آمریکا میباشد و قادر است تا از ورود هرگونه بد افزارها که از راه های مختلف قصد نفوذ به داخل سیستم را دارند جلوگیری کند و نیز در صورت مشاهده ی آنها اقدام به حذف آنها نماید. این آنتی ویروس جز 5 آنتی ویروس برتر جهان به شمار میرود و رغیب اصلی آنتی ویروسهایی همچون نود32 و کاسپرسکای میباشد. شما با داشتن این نرم افزار دیگر به هیج وجه نگران آلوده شدن سیستم خود نخواهید بود زیرا می توانید با کمک آن تمامی درایوهای سیستم خود را اسکن نموده تا در صورت وجود عوامل مخرب اقدام به پاکسازی آنها نمایید. همچنین این نرم افزار خود به صورت خودکار عمل اسکن را انجام می دهد در واقع اگر یک حافظه ی خارجی مانند فلش مموری به پورت یو اس بی سیستم اتصال یابد نرم افزار آن را آنالیز نموده و در صورت مشاهده ی عوامل مخرب اقدام به حذف آنها می نماید. نکته ی دیگری که در نسخه ی جدید این نرم افزار به چشم میخورد استفاده ی بهینه از پردازنده سیستم و رم می باشد که در مقایسه با نسخه های قبلی بهبود قابل ملاحظه ای یافته است زیرا اکثر کاربران همیشه از کند شدن سیستم خود پس از نصب این آنتی ویروس شکایت داشتند که در این نسخه این مشکل تا حد قابل قبولی بر طرف شده است.
    همچنین شما می توانید برای معرفی ویروسهای جدید به نرم افزار آن را از طریق اینترنت آپدیت کنید تا با مراجعه به شرکت سازنده ی خود ویروسهای جدید به آن معرفی گردد و در صورتی که با این ویروسها مواجه شد اقدام به حذف و پاکسازی آنها نماید. علاوه بر این به همراه اين بسته ی امنیتی برنامه ي کوچکی قرار داده شده است که وظیفه ی آن Trial نگه داشتن نرم افزار به صورت دائمی است زیرا برای داشتن نسخه ی کامل و اصلی این نرم افزار می بایست آن را از شرکت سازنده آن با قیمتی بسیار بالا خریداری نمایید که این امکان برای همه وجود ندارد در نتیجه بهتر است از نسخه محدود آن استفاده شود البته Trial بودن آن بدین معنی نیست که نرم افزار وظایف خود را به طور کامل انجام نمی دهد بلکه محدودیت آن تنها به غیر فعال شدن نرم افزار بعد از زمان مشخص مربوط است که شما با استفاده از این برنامه ی کوچک می توانید آن را برای همیشه درحالت Trial نگه دارید تا هرگز غیر فعال نشود در واقع در حالت عادی و در هر 24 ساعت 1 روز از زمان غیر فعال شدن نرم افزار کم شود اما با کمک این برنامه هر بار که سیستم را خاموش و روشن میکنید زمان Trial نرم افزار به صفر بر میگرداند که در اینصورت نرم افزار برای همیشه در همین حالت باقی خواهد ماند و تمام کارهای خود را به طور دقیق و کامل انجام می دهد.

برخی از ویژگی های این نرم افزار:
    - محافظت کامل از سیستم در مقابل نفوذ عوامل مخرب.
    - امکان آنالیز و اسکن دقیق هارد برای یافتن بد افزارها.
    - پاکسازی خودکار عوامل مخرب در صورت مشاهده آنها.
    - داشتن سرعت مناسب رایانه پس از نصب نرم افزار.
    - جلوگیری از نفوذ ویروسهایی که از اینترنت قصد ورود به سیستم را دارند.
    - امکان ویروس کشی حافظه های خارجی مانند فلش مموری.
    - امکان آپدیت نرم افزار جهت معرفی بد افزارهای جدید به آن.
    - استفاده ی ناچیز از پردازنده و رم سیستم.
    - امکان قرنطینه نمودن فایلهای مشکوک.
    - داشتن محيط زيبا و کاربرپسند.
    - سازگار با ويندوز هاي مختلف.
    - داشتن حجم مناسب.
    - کاربرد آسان.
    - و ...
    نسخه Internet Security علاوه بر داشتن ویژگی های نسخه Antivirus یک فایروال قدرتمندی نیز دارد که شما را در اینترنت از -- شدن و نفوذ جاسوس ها جلوگیری می کند.
    Norton AntiVirus 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران فاقد اینترنت) :

85 MB

-----------------------------------------------------------------------

Norton Internet Security 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران دارای ارتباط اینترنت) :

90 MB
    Last edited by yashgin128; 03-04-2011 at 13:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •