خوب نظر شخصیه منم اینکه ایرفونای ارزون سنهایزر نسبت به برندهای دیگه مثل جی وی سی یا پاناسونیک و سونی و...ضعیفتره حالا نظر دوستان رو نمیدونم اون مدل اودیو تکنیکا هم چندوقت پیش 50 تومن بود ...مبارکتون باشه![]()
خوب نظر شخصیه منم اینکه ایرفونای ارزون سنهایزر نسبت به برندهای دیگه مثل جی وی سی یا پاناسونیک و سونی و...ضعیفتره حالا نظر دوستان رو نمیدونم اون مدل اودیو تکنیکا هم چندوقت پیش 50 تومن بود ...مبارکتون باشه![]()
از بس این هدست های سیمی برای گوشی خریدم و خراب شده دیگه خسته شدم.لطفا راهنمایی بفرمایید تا یه هدست بلوتوث بخرم.مارک جبرا مورد نظرم هست
این CK303m نیازی به Burn-In و این حرف ها داره؟ اگه بله، چه طور باید انجا بشه؟
کلا اگه کار خاصی باید انجام بدم لطفا بگید یا لینک بدید... ممنون.
سلام دوستان
هدست بیتس تو ایران اصلا جایی پیدا میشه؟
چه طور میشه مدل اصل و فرع رو تشخیص داد؟
اگه امکانش هست یه هدست خوب به من معرفی می کنید؟ شاید میشه گفت روزی 10 -12 ساعت موسیقی گوش میدم و کمبود یه هدست خوب احساس میشه
ممنون.
سلام
یه هدفون معرفی میکنید تا 200 تومن؟
قبلا میخواستم m50 بخرم که نشد و الان گرون شده
کاربرد بازی فیلم انواع و اقسام موزیک !!!!!!
مرسی کلی
سلام
نه نیازی نداره .شاید چند ساعت اول استفاده کمی صدا تیز باشه و بیس عمق نداشته باشه ولی خیلی سریع این مرحله رو رد میکنه.مبارک تون باشه.
سلام
تشخیص اصل و بدل راحته یعنی از رو جعبه و کیفیت ساخت خود هدفون راحت میشه تشخیص داد ولی اصل و های کپی کمی مشکل هست تشخیصش.
یه فروشگاه تو قیطریه هست که اصل رو موجود داره .روبروی پارک.
شما سبک موسیقی مورد نظرتون رو و سورس پلیرتون رو بفرمایین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
با تشکر
سلام
خوب میتونین برادر کوچکتر m50 یعنی m30 رو تهیه کنین.
ولی پیشنهاد میشه برای موردهای استفاده که فرمودین akg k99 رو تهیه کنین که کاملا پاسخگویه نیازتون هست.
راستش رو بخوایید سبک خاصی نیست، همه جوره هست... ولی بیشتر پاپ گوش میدم
سلام.
طبق توضیحی که آقا سالار دادند و این اگر خودم هم بودم دقیقا" همان را می نوشتم باید بگویم بیش از 99.99% محصولات بیتس و مانستر در ایران تقلبی هستند و من شخصا" به جز مدل Beats Tour هیچ کدام از مدلها را تست نکرده ام چون در تقلبی بودن آن ها شکی ندارم.
به نظر من بد نیست مدل HJE350 از برنداناسونیک هم مورد مقایسه قرار داهیم. اولا" به نظر من باید هر مدلی را با رده قیمت خودش مقایسه کنیم.
ابتدا مدلهای برند Creative را مقایسه می کنیم:
1. در بین مدلهای بالا، بدون شک Aurvana2 حرفه ای ترین مدل به شمار می آید از نظر قدرت بیس و جزئیات مید از مدلهای دیگر بهتر است. اما چون دامنه پاسخ به فرکانس آن به 16Khz محدود می شود، Roll Off یا از دست رفتن قسمتی از فرکانس بالا (های) رخ خواهد داد. البته مدلهای دیگر هر چند دامنه پاسخگویی وسیع تری دارند وضعیت خیلی بهتری ندارند ولی با در نظر گرفتن قیمت2 Aurvana، ارزش خرید این مدل پایین می آید.
از طرفی امپدانس این مدل هم 42 اهم است و با پلیر های پرتابل و گوشی های موبایل به خوبی قابل راه اندازی نبوده و کیفیت و حجم صدای کافی نخواهد داشت.
2. EP-830 صدایی نسبتا" گرم و بیس نسبتا" قوی (ولی نه بومی) دارد اما از نظر جزئیات مید ضعیف عمل می کند و مید آن محو شده به نظر می رسد. های آن هم متوسط است و تعریفی ندارد.
3. EP-660 تقریبا" مشابه EP-830 است فقط از نظر بیس کمی قوی تر است.
4. من صدای EP-3NC را نشنیده ام ولی از مشخصات آن بر می آید که صدایی مشابه EP-830 دارد ولی به دلیل وجود تکنولوژی Active Noise Cancelling فقط در صورتی که واقعا" برایتان کاربرد دارد به آن بیندیشید چون این قابلیت باعث ایجاد نویز در صدا می شود که گاهی اوقات کاملا" مشهود است. از طرفی هنگامی که این قابلیت غیر فعال شود شما فقط یک EP-830 با قیمت بالاتر دارید.
5. توضیحی هم در مورد Beats Tour بدهم: این مدل بیس بسیار قوی و بومی دارد ولی در مید و های حرفی برای گفتن ندارد در ضمن با توجه به قیمت بالایش اصلا" ارزش خرید ندارد.
6. Panasonic HJE 350 از نظر قدرت بیس از همه ی مدلهای بالا ضعیف تر است ولی فرکانس های میانی را بسیار دلنشین تر از مدل های EP-660 و EP-830 و Beats Tour تولید می کند. در های هم خوب به شمار می رود ولی Roll Off در آن وجود دارد که در این رده قیمت چیز عجیبی نیست.
اما نتیجه نهایی:
من نمی دانم منظور شما از رده قیمت پایین و بالا چیست. اما موارد زیر با این فرض انتخاب شده اند که رده قیمت پایین زیر 50 هزار تومان رده قیمت متوسط بین 50 تا صد هزار تومان و رده قیمت بالا بیشتر از صد هزار تومان باشد.
بهترین مدل در رده قیمت پایین بین مدلهای ذکر شده: Creative EP-660
بهترین مدل متوسط: Panasonic HJE 350
بهترین مدل در رده بالا: از بین این سه برندی که ذکر شد Creative Aurvana In-Ear 2 ولی این مدل ارزش خرید زیادی ندارد و در این رده قیمت Klipsch S4 و AKG K370 پیشنهاد می شود.
اما برای موبایل از بین مدلهای ذکر شده Aurvana 2 قابل استفاده نیست و تنها گزینه های باقیمانده HJE 350 و EP-830 هستند. Klipsch S4 هم خارج از مدلهای ذکر شده پیشنهاد می شود.
در مورد امپدانس هم پست زیر را بخوانید و بدانید که بیشتر تلفن های همراه تا امپدانس 16 اهم را به خوبی درایو می کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 28-06-2012 at 13:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)