سلام
فقط یه نکته بگم که تو این اتوبان از لاین سوم کم تر حرکت کنین. ماشین هایی که با سرعت غیر مجاز حرکت میکنن با چراغ دادن و بوق زدن دیوونه تون میکنن.. اصن کار هم ندارن که سمت راستت ماشینی هس یا نه
سفرتون بخیر
سلام
فقط یه نکته بگم که تو این اتوبان از لاین سوم کم تر حرکت کنین. ماشین هایی که با سرعت غیر مجاز حرکت میکنن با چراغ دادن و بوق زدن دیوونه تون میکنن.. اصن کار هم ندارن که سمت راستت ماشینی هس یا نه
سفرتون بخیر
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایتون بنظرتون اگه شنبه و یکشنبه برم ترافیک آزادگان و اتوبان خلیج فارس کمتره یا جمعه هو بهتره بازم ممنون دعاگو ی شما نسرین
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایتون بنظرتون اگه شنبه و یکشنبه برم ترافیک آزادگان و اتوبان خلیج فارس کمتره یا جمعه هو بهتره بازم ممنون دعاگو ی شما نسرین
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
سلام
راستش در این زمینه تجربه ای ندارم و دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن. البته خیلی بستگی به ساعتش داره. طبق قاعده کلی راه های خروجی شهر در روزهای تعطیل شلوغ تره.
سلام دوستان همیشه برای من این سوال بوده که همه رانندگان حرفه ای یک روز اولین روز رانندگیشون در اتوبان بوده چرا وقتی می خوانند به یک راننده تازه کار اولین چیزی میگنن اینه که اگر تجربه رانندگی در جاده را نداری باید با یک راننده حرفه ای همراه بشی . اگر کسی بخواد تنهایی بره تو جاده و کسی را نداشته باشه همراش باشه فکر میکنید چی باید بهش بگیم .؟
میتونه بره.... بستگی به جرات خود شخص داره.... ولی رانندگی در جاده فرق میکنه....سلام دوستان همیشه برای من این سوال بوده که همه رانندگان حرفه ای یک روز اولین روز رانندگیشون در اتوبان بوده چرا وقتی می خوانند به یک راننده تازه کار اولین چیزی میگنن اینه که اگر تجربه رانندگی در جاده را نداری باید با یک راننده حرفه ای همراه بشی . اگر کسی بخواد تنهایی بره تو جاده و کسی را نداشته باشه همراش باشه فکر میکنید چی باید بهش بگیم .؟
مسئلهی اول تاکسی ها هستن... این ماشینا چون مسیر مربوطه رو چشم بسته میتونن برن و بیان(یا فکر میکنن اینجوریه) معمولا همینجوری گاز میدن... کافیه یه جا ۱ صدم کیلومتر کندتر از چیزی که انتظار دارن بری، جوری میگیرن روت و بوق میزنن که اشکت دراد... ضمن اینکه خیلی ناجوانمردانه اگر موقع سبقت گرفتن و اینا مشکلی پیش بیاد، میکشن رو شما و اگر اینکاره نباشید از جاده میافتید بیرون....
کامیون ها مسئلهی بعدی هستن!!اینکه چقد بهشون نزدیک بشید، کی پشتشون بمونید و کی فرار بکنید و کی فاصله بگیرید و امثالهم مهمه... چرا؟ چون فک کنین یه ولوا داره ۹۰ تا میره(باورتون بشه یا نشه سرعت زیادیه براش گاهی! ) باید مواظب فاصلتون باهاش وقتی ازش سبقت میگیرد یا ازتون سبقت میگیره باشید... ممکنه از جلو ماشین بیاد و سریع برگرده تو مسیر و شما پشتش گیر کنین!!
))
بعدش، پدیدهای هست که بهش میگیم اتوبوسی روندن برخی رانندگان ماشین های سنگین!!!!بدترین تجربهی شخصی شخص خودم بوده این مسئله و البته لذت بخش ترینشون.... من با یه ماک تجربهاش کردم....
جریان اتوبوسی روندن اینه که سپرشون رو میچسبونن به سپرتون و جوری میشه که میترسی حتی به ترمز نگاه کنی!!فقط گاز میدی که فرار کنی... تو اینجور شرایطی یکی از دوستان تعریف میکرد که سپرش رو چسبوده به یه پرشیا و طرف سریع به سمت کنار جاده فرار کرده و رفته تو خاکی و کلا پرت شده بیرون!!)) (خنده نداره ولی شکلک خنده رو گذاشتم...)
برخی تکنیک های رانندگی شهری تو جاده توسط ماشین های بزرگتر یا راننده های حرفهای تر انجام میشه مثل بوس کردن و ...!که باز رانندهی تازه کار رو میترسونه...
کل مسئله اش به نظرم همینه... این چیزا، و اینکه کی دنده بدی و کی ندی( چون معمولا تو جاده رو دنده ۵ی یا نهایت دنده ۴) و اینکه خوابت نبره و یا گول نخوری و اینا هست....
جادههای غرب کشور، بر خلاف برخی نقاط شرقی و مرکزی، اصلا اتوبان های ۷-۸ بانده نیست!! دو تا بانده که باند مقابل یه کامیون سنگین با کلی بار ول کرده و داره میاد!!!! و شما باید مدام در حال فرار باشی اونم تو پیچ و خم های عجیب و غریب....
تو سربالایی ها اگر بلد نباشی درست دنده بدی، پدر ماشین و گیربکسش و صفحه کلاجش در میاد....
کلش همینه و عرض کردم که برای اینه که شما سفر راحت تری داشته باشی و اجباری نیست که راننده همراهتون باشه.... (مسئلهی خسته شدن سریع تر هم هست برای رانندهی تازه کار چون معمولا خشک رانندگی میکنن....)
(نظر شخصی بود همش)
دوست عزیز جناب senaps شما خیلی حرفه ای هستی خیلی از نوشتتون استفاده کردم به نظر شما برای شروع برم اتوبان قم با سرعت 80 خیلی هم احتیاط کنم البته من چون می خوام مادرم را ببرم زیارت نمی خوام اون تو چهره من ترس را ببینه دوست دارم که یکی بهم بگه برو نترس شما خودتون این وانت آبیا را می بینید که چطور یواش و بی کله تو خط وسط و کنار میرونند . و عین خیالشون نیست چرا من نتونم رانندگی کنم تو جاده به نظر شما من مثل اوناهم نیستم . به هر حال خیلی کمکم کردید . راستی اگر تعمیر کار خوب ال نود هن سراغ داشتید بهم بگید . دعاگوی شما
قربان شما...
والا من حرفهای نیستم و ادعام هم نمیشه!!
صرفا افتخار میکنم که بیش از ۵۰ هزار کیلومتر توی جاده های غرب مملکت رانندگی کردم برا مسافرت های مختلف از سال ۹۰ که گواهینامه گرفتم و تا حالا حتی یه بار تصادف نداشتم....
شاید چند بار اتفاقاتی افتاده باشه ولی همه جزئی و بر اثر چیزی بوده که از کنترل من خارج بوده....
شما هم از قم لزومی نداره بترسی....
کمربند رو ببند، درست رانندگی کن، به اینه دید داشته باش و کاری هم به کار کسی نداشته باش...
همینکه با کسی مسابقه ندی و جو گیر نشی و بعد از سبقت بیای سمت راست که لاین باز باشه واسه ملت، قطعا هیچ مشکلی پیش نمیاد...
عرض کردم، این حرفا و مسائل صرفا برا اینه که طرف حواسش جمع تر باشه و مشکلی پیش نیاد!)) نه اینکه هرکی بره بیرون میزننش!!
راحت باش و بزن به جاده باو!![]()
سلام
خیلی عاقلانه و ارزشمند هست که از تجربه های دیگران که با قیمت گزاف و در مدت طولانی به دست اومده استفاده کنیم
کاری که شما دارین انجام میدین همینه . بارک الله آی بارک الله
اطلاعاتی که شما باید بدونید چند دسته هست:
چک کردن قسمتهای خطرناک و حساسِ خودرو مثل تایرها , ترمزها , باتری , ترمزدستی , فرمان , همه ی چراغهای خارجی و داخلی , برف پاک کنها , شیشه گرم کن , شیشه ها , سیستم سوخت رسانی , سیستم خنک کننده ی موتور, قفل دربها , کمربندها ,
هر کدوم از اینها خودش اطلاعاتِ مختلفی داره که هر چه بیشتر ازش مطلع باشید کمتر با مشکل روبرو میشید
• دوم وسائلی که باید همراهتون باشه مثل زاپاس همه ی فیوزها که از 5 آمپر شروع میشه تا 40 آمپر یا بیشتر
تسمه کولر و دینام و آچارهای لازم برای تعویضش و دانستن روش تعویضش
یک گالن روغن نوتور خوب و یک فیلتر روغن خوب اگر قراره خیلی دور برید و احتیاج به تعویض روغن دارید وگرنه باید روغن بنجل و فیلتر بنجل رو گران بخرید
بهتره آچار تعویض روغن و فیلتر هم همراهتون باشه
یک گالن یا کلمن آب خوردن
دستکش مکانیکی
یک چراغ ترمز و چراغ جلو زاپاس
تیغه های برف پاک کنها سالم باشه
آچار چرخ و جک و آچار قالپاق . چک کردن زاپاس و بادش
یک چراغ قوه یا موبایل چراغ دار (فلاش بعضی از موبایلها نور قوی داره )
موتور ماشین سالم و تنظیم باشه
یک گالن 4 لیتری خالی و 1.5 متر شیلنگ برای کشیدن بنزین در مواقع ضروری
کمی مایع ظرفشوئی در ظرفی محکم
یک گالن آب برای شستشو
صابون
زیرانداز برای نشستن روی زمین
قاشق چنگال و بشقاب ملامین و لیوان
(معذرت میخوام )آفتابه اگر قراره جائی برید که از امکانات دور هست .
کیت پنچرگیری تیوپ لس و پمپ پائی یا برقی .
اگر دوست داشتین کپسول پنچرگیری فوری که با کفِ چسب مانند پنچری رو میگیره
• اطلاعاتی در مورد رانندگی در جاده در روز و در شب و بارانِ نم نم و باران تند و سیل و برف و کولاک
• اطلاعاتی در مورد نحوه برخورد با رانندگان مغرور و متکبر و یا متهوّر و کم عقل
• اطلاعاتی در مورد نحوه گریز از خطاهای رانندگان دیگه تا تصادف پیش نیاد
• اطلاعاتی در مورد خستگی و خواب آلودگی که بسیار خطرناک و حادثه آفرین هست
اطلاعاتی در مورد کارهائی که خنگام رانندگی باید انجام بدین مثل زیر نظر داشتن دائم آمپرها و بستن کمربند و تنظیم بودنِ درستِ آینه ها و صندلی و چراغ زدن یا حرکت در روز با چراغ روشن (نور پائین) در جاده ی دوطرفه ی شلوغ
• اطلاعاتی در مورد کارهائی که نباید انجام بدین مثل نگاه نکردن به بغل دستی موقع حرف زدن با او , مسج نزدن , موبایل به دست نگرفتن , مایعات داغ نخوردن , زل نزدن به آمپرها و داشبورد و ضبط ,
• یه سری اطلاعات رو باید قبل از اتفاق افتادن تمرین کنین تا موقع پیش اومدنش مغزتون برنامه ریزی شده باشه و عکس العمل درست نشون بدین مثل تمرین رد کردن مانع با ماشین ABS دار . قبلاً در جای دیگری مفصل توضیح دادم در موردش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا ترکیدن لاستیک و یا پریدن حیوانات جلو ماشین و یا انحراف ماشینهای دیگه از مسیرشون
تلاش در روبرو نشدن با ماشین دیگه در پیچهای گردش به چپ چون اگر راننده مقابل به هر دلیل از مسیرش منحرف بشه صاف نیلد میخوره به شما
و خیلی چیزهای دیگه
دوستان یه وقتایی میشه ک ماشین جلویی قصد توقف طولانی میگره وسط خیابون! و شما مجبورید لاین تونو عوض کنین و بقیه هم راه نمیدن. لطفا از تجربه هاتون تو این زمینه بگین...
Sent from my C5303 using Tapatalk
یا باس بوق بزنی اینقد ک بره ماشین جلوییت یا راهنما بزنی شده دستت هم بیاری بیرون ب نشونه اینکه میخوای لاین تغییر بدی واستن و سریع لاینتو تغییر بدی ب خود ماشین سرعت و فاصلت باهاش دقت کن
مثلا یه پراید ک داره میاد همونقدر ک شتابش کمه ترمزش هم ضعیفه باید تمام فاکتورا در نظر گرفت کلا احتیاط کردن شرط اوله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)