ROA مدل 87 رنگ نوک مدادی 2 'گانه سوز از کارخانه 53000 کارکرد بدون رنگ چند بده خوبه با تشکر .
ROA مدل 87 رنگ نوک مدادی 2 'گانه سوز از کارخانه 53000 کارکرد بدون رنگ چند بده خوبه با تشکر .
پژو روآ دوگانه سوز مدل 87 قیمت 7000000 تومان
سلام
جواب پست 280 مارو کسی نمیده با تشکر.
فرقش رو خود شما که گفتی! موتور V2 پایه گازسوزه، ولی V8 فقط بنزین سوز.
مخزن گاز باعث میشه که ماشین سنگین تر شه و شتابش بیاد پایین.
آپشنای V2 مثل تیپ 2 هست ولی V8 مثل تیپ 5.
آینههای برقی، شیشههای عقب برقی، تهویه اتوماتیک و... آپشپناییه که V8 داره و V2 نداره.
بین تندر 90 فول وپرشیا دوگانه سوز هر دو سفید صفر کدامیک را انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنیدخودم 206 تیپ 5 را دوست داشنم ولی ایران خودرو ندارد
تندر 90 شک هم نکن ایران خورو الان میده 17.08
دوست من ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید
تا راحت تر به نتیجه برسید. به هر حال گاهی اوقات خودرویی که انتظار ندارین
گزینه منتخب خواهد بود.
واقعا باید برای این صنعت خودرو ، متاسف بود که آپشن فقط خلاصه شده تو ؛ آیینه های برقی و معمولیشیشه های برقی و معمولی
تنظیم ارتفاع صندلی
راهنمای روی گلگیر
؛ چراغ ترمز سوم
و .............................
آخه دیگه آیینه دستی و شیشه دستی رو ماشین مدل 2012 ؛ نهایت ستم ـــه
دوستان یه مشاوره میخوام.
ما یه پراید انژکتوری(مدل 83) و یه پژو 405 دوگانه سوز داریم(مدل 87). پراید دیگه داره به خرج میوفته، از بس که من و داداشم باش گاز دادیم و تو دست انداز رفتیم باش و با سرعت توی پیچ رفتیم و ... داریم به این نتیجه میرسیم که پراید رو بفروشیم و یه ماشین جدید بخریم در حد 15-20 تومن. حالا دو تا گزینه داریم.
1) پراید رو بفروشیم و یه L90 یا 206 یا 207 بگیریم. چون برای توی شهر ماشنی کوچیک میخوایم و سریع و فرز.
2) پراید رو بفروشیم، 405 رو برای توی شهر استفاده کنیم و یه ماشین برای جاده بخریم، مثلا MVM 530 که از استایلش خوشم میاد.
حالا:
1) ماشین بهتری هم تو رنج قیمت 15-22 میلیون برای جاده هست؟
2) پژو 405 خوبه برای توی شهر؟ آخه کمی بزرگتر از پرایده و ...
3) کدوم یکی از روش های بالا بهتره؟
4) MVM 530 خوبه؟ شتابش و راحتی و جاداریش؟ چون 405 با اون مخزن بزرگش واقعا اذیت میکرد برای سفر.
5) پیشنهاد خود شما چیه؟
به نظر من راه اول بهتره
207 رو میتونی بخری البته صفرش بالای 22 میلیون تومان هست مگر اینکه کارکرده بخری که فکر نکنم
گیرت بیاد چون بازارش داغه.
اما خوب بازم برای شهر خیلی عالیه.
در مورد mvm530 هم تو این رنچ مناسبه اما میتونی به لیفان 620 هم فکر کنی.
در مورد ستاب و جاداری و راحتی mvm530 باید بگم گزینه خوبیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)