تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 39 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دیشب بازی نسبتا خوبی رو شاهد بودیم بعضی از دوستان بازی رو کسل کننده تحلیل کرده بودند به نظر من یکی از دلایل اصلی اون میتواند زمین کاملا لغزنده سن سیرو بود اما مطمئنا در کاتالان این چنین زمینی رو مشاهده نخواهید کرد

دیشب اکثر بازیکنان میلان و بارسا خوب بازی کردند اما به نظر من کاپیتان تیم بارسا پویول یکی از شب های درخشان خود رو سپری کرد شاید با توجه به تعداد حمله های کم میلان این تلاش به چشم نیاد اما در همین تعداد کم حمله هم میتوان تاثیر گذاری این بازیکن رو مشاهده کرد

به نظر من اگر میلان بخواهد به این شکل در کاتالان بازی کرند با توجه به اینکه بازی در زمین بارسا و از حمایت تماشاگران و زمین چمن خوب برخوردار است میلان محکوم به شکست است

امیدوارم بازی زیبایی رو در هفته اینده شاهد باشیم

2. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

انگار داریم در مورد فینال جام حزفی تو ورزشگاه حافظیه حرف میزنیم! بزن زیرش کجا بود؟!
    عزیز دلم والله این زمینی که ما دیدیم چندان هم بهتر از حافظیه نبود. بازیکنای هر دو تیم هر کدوم 10 بار لیز خوردن.

اینم یه عکس از زمین سن حافظیه:

4. 4 کاربر از arvin1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بعضی از افراد چه در این فروم چه جاهای دیگه کیفیت بد زمین چمن سن سیرو رو عاملی به نفع میلان میدونن! و حتی بعضی ها که بازی رو از لایو اسکور دنبال میکردن(!) مدعی شدن که میلانی ها عمدا زمین رو خراب کردن تا با اینکار جلوی بارسلونا رو بگیرن!!
    چندتا نکته رو باید به این افراد گوش زد کرد
    1) بد بودن زمین چمن برای هر دو تیم بوده....پس جای بهانه ای نیست
    2)سن سیرو تنها استادیومی در دنیاست که هرهفته یه بازی سنگین توش انجام میشه....توسط میلان و اینتر....طبعا کیفیتش افت میکنه...وقتی هم برای ترمیم نمیمونه
    3)مالکیت ورزشگاه ها توی ایتالیا فعلا دست شهرداری هاست...و این برای سن سیرو هم صدق میکنه....پس میلانی ها نمیتونن طبق نظر خودشون زمین رو مرمت یا تخریب(!) کنن
    4)امسال هم آب و هوای برفی ایتالیا تاثیر زیادی رو کیفیت چمنها گذاشته...حتی ورزشگاه تازه تاسیس یوونتوس آره نا با اینکه پیمانکار ساخت و نگه داریش همون شرکتی هست که آلیانز آره نا رو ساختن....اما همین چمن هم کیفیتش به مراتب پایین تر از آلیانز ارنا هست
    5)دیشب بازی لیگ قهرمانان بود...مطمئنا چندین نفر ناظر و.... چند روز قبل از بازی کیفیت زمین رو بازدید کردن....اگر هم میلانی ها میخواستن زمین رو تخریب کنن حتما میفهمیدن و گزارش میکردن
    6)این زمین چمن قراره بزودی ترمیم اساسی بشه
    گالیانی: ما باید در این زمین تغییراتی اعمال کنیم .از جمله نصب ترکیبی از چمن مصنوعی و طبیعی...."
    "ما در این رابطه با اینتر نیز به توافق رسیده ایم چرا که آنها نیز در این رابطه سهیم هستند.در پایان فصل اگر همچنان این توافق وجود داشت ما میتوانیم طی دو ماه پیش رو در آینده اقدام به نصب کنیم.من تمام تلاش خود را خواهم کرد تا این مهم به وقوع بپیوندد"
    7)این زمین چمن به خود میلان بیشتر از همه ضربه زده....دیگه عادت کردیم هربازی چندتا مصدوم بدیم...فقط همین نکته رو بگم که از کل تیم 30 و خورده ای میلان این فصل فقط امانوئلسون مصدوم نشده
    و تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل را....
    Last edited by H A M A S; 29-03-2012 at 19:40.

6. 8 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الگری: میلان باید از این تساوی خوشحال باشد

مربی 44 ساله روسونری از بازی تدافعی تیمش مقابل بارسلونا راضی بود

سایت گل- ماسیملیانو الگری، مربی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از تساوی بدون گل تیمش مقابل بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راضی است.

محتوای مخفی: ادامه 
    بارسا و میلان 4شنبه شب و در ورزشگاه سن سیرو به تساوی بدون گل دست یافتند تا تکلیف تیم صعود کننده به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در دیدار سه شنبه شب این دو تیم در نوکمپ مشخص شود.

بعد از شکست 2-3 مقابل بارسا در سن سیرو و در مرحله گروهی، الگری به تمجید از پیشرفتهای تیمش درزمینه تدافعی پرداخت و به نکات مثبت بازی اشاره کرد

الگری در پایان این دیدار به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« ما کاملا منسجم به دفاع پرداختیم. باید از نتیجه بازی راضی باشیم، چون الان شانس صعود ما به دور بعد، دو سوم بارساست. بارسلونا در تمام بازیهایش به گل می رسد و من باید به شاگردانم تبریک بگویم که دراین بازی این اتفاق نیفتاد. آنها به خوبی کارشان را انجام دادند. بازی برگشت خیلی سخت خواهد بود ولی این نتیجه به ما قدرت می دهد.»

این درحالی است که سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان از تسلط بازیکنان بارسا برجریان بازی نگران و ناراحت به نظر می رسید ولی برلوسکونی 75 ساله در نهایت از نتیجه بازی راضی بود

برلوسکونی در پایان مسابقه گفت:« من درپایان بازی با گواردیولا صحبت کردم. به او گفتم که ما واقعا سبک بازی بارسا را تحسین می کنیم و افتخار می کنیم که بارسلونا در این بازی از ما پیش نیفتاد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/3/29

گواردیولا: 2 پنالتی؟ دراین باره حرفی نمی زنم

برای قهرمانی در اروپا باید در خیلی نظرها بهتر شویم

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا 4شنبه شب شاهد تساوی بدون گل شاگردانش مقابل میلان در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بود.

درپایان این دیدار گواردیولا به خبرنگاران گفت:« در نوکمپ بازی وحشتناکی خواهیم داشت. به این نیاز داریم تا در بازی برگشت هوادارانمان به ما کمک کنند. دو پنالتی؟ دراین باره صحبت نمی کنم.»

مربی بارسا از شرایط بد زمین چمن سن سیرو چندان راضی نبود و گفت:« بازی کردن و تلاش برای بازی کردن در زمین چمن سن سیرو ارزش زیادی داشت. ما چندین بار به سن سیرو آمده ایم و همیشه بازی کردن در اینجا سخت بوده. برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی باید در یک بازی به پیروزی برسیم و امیدوارم که در بازی برگشت هواداران به ما کمک کنند.»

مربی تیم کاتالان ادامه داد:« اینکه میلانی ها از تساوی راضی هستند، بهترین تمجید از عملکرد تیم ماست و بازی برگشت بازی وحشتناکی خواهد بود.»

پپ درادامه صحبتهایش گفت:« هیچ وقت تکلیف یک بازی حذفی در پایان دیدار رفت مشخص نمی شود ولی با توجه به شرایط زمین،17 شوت به سمت دروازه حریف ارزش زیادی دارد. اینکه میلانی ها از نتیجه بازی راضی هستند، بهترین تمجید از عملکرد تیم ماست. آنها 7 جام اروپایی دارند و ما 4شنبه شب بازی شانه به شانه ای را به اجرا گذاشتیم.»

گواردیولا با اشاره به تساوی 2-2 دو تیم در نوکمپ در دیدارشان در مرحله گروهی گفت:« گذشته ها در دنیای فوتبال به کار نمی آید. ما می دانیم که بازی برگشت بازی وحشتناکی خواهد بود. میلان تیمی با کیفیت است و خیلی خوب دفاع می کند و هفت بازیکن این تیم در محوطه جریمه اش مستقر می شوند ولی بازیکنان ما باید یک عملکرد فوق العاده به اجرابگذارند.»

پپ درمورد دیدار 4شنبه شب سن سیرو گفت:« این نتیجه ای است که به دست آمد. با توجه به عملکرد بازیکنان ما، باید بگویم که ما شایسته یک گل بودیم. ما موقعیتهای متعددی را خلق کردیم و بربازی کنترل زیادی داشتیم و چندین بخت گلزنی داشتیم ولی زمین مسابقه لغزنده و خطرناک بود. ما به همه چیز عادت کرده ایم.می آئیم و بازی می کنیم ولی شرایط زمین برای جذابیت بازی مناسب نبود.بازی کردن دراین زمین شرایط سختی داشت ولی برای قهرمان شدن باید از همه آزمایشها سربلند خارج شوی. ما بارها این کار را کرده ایم و خواهیم کرد.»

مربی جوان بارسا درادامه صحبتهایش ترجیح داد تا درمورد دو پنالتی ای که می بایست برای تیمش اعلام می شد صحبت نکند و گفت:« اگر داور پنالتی ای به نفع ما اعلام نکرد، به این خاطر بود که او صحنه را ندید. مهم نیست. برای قهرمانی دراروپا باید با خیلی چیزها کنار بیایی. ما باید بهتر از این باشیم و هیچ راه دیگری نداریم.»

By Ghazal Ziari

2012/3/29

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قبل از خود بازی دو نکته واقعا این بازی بزرگ رو اذیت کرد
    یکی فیلمبرداری خیلی بد که به ویژه نیمه اول دوربین توپ رو گم میکرد یا دنبال نمیکرد
    و یکی دیگه کیفیت واقعا بد زمین و لغزندگی واقعا عجیبش که بازی بارسا رو در نیمه اول خیلی تحت تاثیر خودش قرار داد
    بازیکنا مثل آلوز به شکل عجیبی تعادلشون رو از دست میدادن واقعا انگار روی یخ بازی میکردن

به نظر من میلان فراتر از خودش بازی کرد و واقعا هر چی داشتن ارائه کردن اما بارسا اون بارسای همیشگی نبود
    شاید به این خاطر که با غیبت مدافعین سمت چپش با جابه جایی بازیکنا کلا بارسا شکل همیشگی خودش رو از دست داد
    مثلا قرار دادن پویول در سمت چپ بارسا رو از یک مدافع میانی قوی محروم کرد و در ازاش یک مدافع سمت چپ معمولی تحویلمون داد

خود پپ هم میدونست که پویول در سمت چپ احتیاج به کمک بیشتری در دفاع داره به همین خاطر بود که کیتا ثابت بازی کرد و تا آخر هم در بازی موند
    از طرفی به اینیستا هم وظایف جدیدی در کنار خط داده شده که اونم دلیلی شد برای اینکه اینیستا هم در حد خودش نباشه
    همین مسئله کمک به سمت چپ بارسا در هنگام دفاع تا حدود زیادی شکل همیشگی بارسا در حمله رو هم تغییر داده بود مثلا فاصله اینیستا با ژاوی و مسی زیاد شده بود و این یعنی کمرنگ شدن مثلث همیشگی و گاهی بین اینها کیتا قرار میگرفت که اون کیفیتی که مثلا اینیستا داره رو ارائه نمیکرد

وقتی به همه اینها بازی پرانرژی میلانیها رو هم اضافه کنید دلایل مثل همیشه نبودن بارسا بیشتر مشخص میشه
    ضمن اینکه من واقعا لغزنده بودن زمین رو در ضعیف بودن ضربات آخر بارساییها موثر میدونم

میلان برخلاف حرفای آلگری قبل از بازی نه دفاع کرد نه حمله بلکه سعی کردن با تقسیم شدن در زمین و دوندگی زیاد تعادل بین حمله و دفاع رو حفظ کنن
    درواقع میلان بر اساس طبیعت فوتبال بازی کرد موقعی که توپ داشت حمله کرد موقعی که توپ نداشت جمع شد

فکر میکنم هر دو تیم به مساوی راضی بود هر چند بارسا نیمه اول رو برای زدن یک گل فشار آورد که با کم دقتی از دست رفتن
    میلان به مساوی بدون گل راضی بود چون با زدن یک گل در بازی برگشت امید زیادی به صعود خواهد داشت و بارسا هم به مساوی راضی بود چون با بیرون کشیدن اینیستا و ماندن کیتا در زمین نشون داد یک چشمش هم به بازی در برابر بیلبائو هست

اما داوری
    به نظر من در ابتدای بازی یک آفساید اشتباه به ضرر میلا از بوآتنگ گرفته شد
    و برخورد سانچز با آبیاتی هم پنالت نبود چون با چند بار دیدن صحنه فکر میکنم سانچز پاش رو زیر بازوی ابیاتی گیر داد و خودش رو زمین زد

اما نیمه دوم یه خطای کاملا واضح روی پویول در 18 قدم و دقیقا جلوی چشمای داور انجام شد که داور به سادگی ازش گذشت
    و در اواخر بازی هم دو مدافع میلان مسی رو به معنای واقعی ساندویچ کردن و کامل متوقفش کردن که اونم به نظر من پنالت بود
    ضمن اینکه آمبروزینی باید کارت دوم رو برای خطا روی بوسکتس میگرفت و اخراج میشد

...............................
    اما چیزی که واقعا داره اذیت کننده میشه و داره لذت تماشای فوتبال رو از من میگیره رفتارهای واقعا غیر فوتبال و عجیب مورینیو هست
    من نمیدونم چجوری باید حرفهای مورینیو درباره داوری بازی میلان و بارسا رو با اشتباهات داوری در این بازی به ضرر بارسا هضم کنم
    این خیلی مسخره مضحک و بچگانس که به بهانه جنگ روانی یا هر چیز دیگه ای داورهای بازی بارسا رو تحت فشار قرار بدیم

فکر میکنم مورینیو داره آشکارا ترسش از برخورد به بارسا در فینال احتمالی ابراز میکنه
    من واقعا ابتدا به عنوان یک تماشاگر فوتبال برای آینده فوتبال نگرانم و بعد هم به عنوان یک طرفدار بارسا برای آینده تیمم که امسال انواع و اقسام ناداوریها و نامهربانیها رو دیده و سکوت کرده

شخصیت داشتن و فوتبالی رفتار کردن و اشتباه داوری رو بخشی از فوتبال دونستن نه دو روئیه نه فریب دادن افکار عمومی
    فکر میکنم بهترین درسی که از بازی دیشب میشه گرفت رفتار دو مربی فوق العاده باشخصیت روی نیمکت هر دو تیم بود

مربیهایی که کاملا عادی در طول بازی حتی به اشتباهات داوری اعتراض میکنن اما بعد از سوت پایان بازی سعی میکنن اون رو بخشی از طبیعت فوتبال تعریف کنن
    امیدوارم امثال آلگری و گورادیولا روز به روز در فوتبال دنیا بیشتر بشن

کسانی با توهم توطئه با افکار مردم بازی میکنن که خودشون نویسنده اصلی این سناریو هستن

ویرایش: من یه اشتباه کردم بازی با بیلبائو فینال حذفی نیست توی لالیگاس
    مرسی سینا جان
    Last edited by گرافيكار; 29-03-2012 at 14:49.

10. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میلان کاری کرد تیم هایی با 10 برابر خرجشون تا حالا در برابر باسا نتونستن انجام بدن.
    الان یعنی این وسط به رئال مادرید اشاره کردی دیگه ؟!
    در جواب باید بگم رئال به انداره میلان شانس نداره !! هم شانس تو گل نخوردن و هم شانس تو پنالتی نگرفتن به نفع بارسا
    مطمئنا تو لالیگا رئال مثل بازی دیروز میلان با بارسلونا بازی کنه همون نیمه اول داور به خاطر اون پنالتی 100 درصد دروازه بان رو اخراج میکرد (که این قضیه اخراج رو در الکلسیکو ها به وفور دیدیم ))
    زمین بد هم اتفاقا روی بازی زمینی تیمی مثل بارسا تاثیر داره .

12. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: شایستگی برد مقابل میلان را داشتیم؛ شرایط بد چمن، کار ما را سخت کرد

ستاره آرژانتینی معتقد است که شایستگی تیمش بیشتر از یک تساوی مقابل روسونری بود

سایت گل- لیونل مسی مهاجم آرژانتینی باشگاه بارسلونا ناامیدی اش را از تساوی بدون گل تیمش مقابل میلان در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در سن سیرو ابراز کرده است

درجریان این بازی آبی اناری ها موقعیتهای متعددی برای گلزنی داشتند ولی درنهایت نتوانستند گلی را به ثمر برسانند ومسی معتقد است که شرایط بد زمین سن سیرو ، کار را برای تیمش سخت کرده بود

درپایان این بازی مسی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بارسا بازتاب یافت گفت:« بازی سختی بود که ما باید در آن به پیروزی می رسیدیم. ما بازی خودمان را انجام دادیم ولی کار سختی بود؛ آن هم به خاطر شرایط زمین. و به علاوه به این خاطر که میلان تیم قدرتمندی است.»

این ستاره آرژانتینی درادامه به این نکته اشاره کرد که بارسا در بازی برگشت نوکمپ باید نمایش قدرتمندانه ای را به اجرا بگذارد:« شرایط خطرناکی است. هریک از دو تیم می توانند به دور بعد صعود کنند.پس امیدواریم تا بتوانیم در بازی برگشت به گل برسیم و این ما باشیم که به نیمه نهایی می رسیم.ما در بازی رفت، شایسته پیروزی بودیم.»

بازی برگشت دو تیم روز سوم آوریل درنوکمپ برگزار خواهد شد.

By Ghazal Ziari

2012/3/29

گزارش داوری: پنالتی ای که برای بارسا اعلام نشد

کارشناس داوری مارکا به تحلیل بازی میلان- بارسا پرداخته

سایت گل- آندوخار اولیور، کارشناس داوری رادیو مارکا به تحلیل صحنه های داوری دیدار دو تیم میلان و بارسلونا که با تساوی بدون گل به اتمام رسید پرداخته.

دراین گزارش که روزنامه مادریدی مارکا هم آن را بازتاب داده می خوانیم:« دو صحنه جنجالی در محوطه جریمه دو تیم اتفاق افتاد که داور بازی در یکی از این دو صحنه مرتکب اشتباه شد. یکی از این دو برخورد در دقیقه 77 بازی اتفاق افتاد و زمانی بود که مصباح، بازیکن میلان، پیراهن پویول را کشید که می بایست یک ضربه پنالتی به نفع بارسلونا اعلام می شد که این اتفاق نیفتاد.

در نیمه اول بازی هم بازیکنان بارسلونا معتقد بودند که داور مسابقه باید یک ضربه پنالتی را به خاطر برخوردی که میان آبیاتی و الکسی سانچس اتفاق افتاد به نفع تیم کاتالان اعلام می کرد ولی این مهاجم شیلیایی بود که بعد از برخورد با آبیاتی خودش را روی زمین انداخت.

در سایر دقایق بازی، داور مسابقه اشتباهی نداشت؛ هرچند که در برخی صحنه ها سختگیرانه سوت زد ولی تصمیمات دیگر او درست بود.

By Ghazal Ziari

2012/3/29

پویول: داور نمی خواست برای ما پنالتی بگیرد

مدافع 33 ساله بارسلونا از استانداردهای داوری در دیدار 4شنبه شب سن سیرو راضی به نظر نمی رسد

سایت گل- کارلس پویول کاپیتان باتجربه بارسلونا از عملکرد یوهان اریکسون، داور دیدار 4شنبه شب دو تیم بارسلونا و میلان که با تساوی بدون گل دو تیم در سن سیرو به اتمام رسید، راضی نبود

در دقیقه 77 این بازی بود که جمال مصباح، مدافع میلان، در داخل محوطه جریمه روسونری پیراهن پویول را کشید ولی داور این صحنه را پنالتی اعلام نکرد

بازیکنان بارسلونا معتقد بودند که داور باید به خاطر خطای آبیاتی برروی الکسیس سانچس هم پنالتی دیگری برای تیمشان اعلام می کرده و در پایان این دیدار، پویول نارضایتی اش را از عملکرد تیم داوری ابراز کرد.

پویول در پایان مسابقه به آ.اس گفت:« همه دیدند که چه اتفاق افتاد. من تلاش می کردم تا با سر به توپ ضربه بزنم ولی پیراهنم کشیده شد. داور نمی خواست به نفع ما یک پنالتی اعلام کند و من این صحنه را روی مانیتورهای بزرگ ورزشگاه هم دیدم.»

مدافع باتجربه بارسا ادامه داد:« ولی ما نباید به دنبال بهانه باشیم و باید بازی کنیم. کار داوری کار خیلی سختی است. ما بازی خوبی را انجام دادیم و گل تنها چیزی بود که در دستیابی به آن ناکام ماندیم.»

ویکتور والدس، دروازه بان بارسا هم ناامیدی اش را ازنبود استانداردهای داوری ابراز کرد و گفت:« این اتفاق بارها رخ داده و از این بابت خسته شده ایم. ما باید صحنه آهسته این برخورد را ببینیم ولی از آنجایی که من ایستاده بودم، نمی شد دید که آیا پنالتی بوده یانه.»

والدس درادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش باید برای بازی برگشت درنوکمپ پیشرفت کند و گفت:« همیشه مهم است که در خارج از خانه به گل برسی. ما این کار را نکردیم و الان باید برای بازی برگشت به شدت تلاش کنیم، به ویژه برروی عملکرد خط دفاعی مان. همان طور که گواردیولا گفته، اگر ما با 9 مهاجم بازی کنیم، به پیروزی می رسیم؛ ما باید ببریم.»

By Ghazal Ziari

2012/3/29

14. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

کارشناس داوری مارکا
    از چنین به اصطلاح کارشناسی، واقعا انتظار کارشناسی عادلانه میره؟

16. 6 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Champions League Team of the quarter final

first legs

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در جواب باید بگم رئال به انداره میلان شانس نداره !!
    آره اگه شانس داشتیم توپ های روبینهو, زلاتان و فرصت امانوئلسون گل میشد.
    اون حرکت سانچز هم 100 درصد کارت زرد داشت نه پنالتی. خوبی داور رو خط همینجاها مشخص میشه.
    حالا اون صحنه پویول رو میگفتید یه چیزی! البته اونم به نظر من نمیشه نظر قاطع داد, به تایید نصیر زاده "فیفا
    به داورها توصیه کرده که زمان ضربات آزاد درگیریها و کشیدن لباس بازیکنهای دو طرف تا وقتی که مانع حرکت
    بازیکنها نشه رو میشه ازش گذشت و خطا نگرفت" یعنی اینجور صحنه ها رو داور با توجه به قضاوت خودش میتونه
    نظر بده! به هر حال پویول که حرکت کرد و ضربشم زد و به طور خطرناکی از کنار دروازه بیرون رفت, راستش فکرم
    نمیکنم اگه مصباح لباسشو نمکشید پویول طور دیگه ای ضربه میزید.
    شاید اگه خودشو زمین میزد پنالتی میگرفت که در اون صورت هم من خودم اولین نفر بودم میگفتم " بابا این چه وضعشه
    خودشو زمین زد و پنالتی نبود و جو و توهم توطئه رو همزمان میگرفتم"
    اگه زمین بد بوده به هردوتا تیم ضربه زده. بارها مدافعان میلان تعادلشون رو از دست دادن و توپو دو دستی دادن به
    بارسا! در مورد زمین دوستان حرف زیاد زدن من دیگه ادامه نمیدم.
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
    امروز دوباره بازی رو دیدم, واقعا سطح بازی اینقدر بالا بود که هر بار نگاه کنی یه چیز جدید توش میبینی.
    البته من بیشتر در مورد بازی میلان حرف میزنم, به حساب اینکه منظورم اینه بارسا بد بوده نزارین. ماشالا
    طرفدارای بارسا خودشون یه پا کارشناسن و میتونن در مورد تیم خودشون نظر بدن.
    چیزی که دیشب واقعا نظرمو جلب کرد تاثیر حضور بواتنگ بود, بازیکنی که بعد از تعویضش تیم میلان فروکش
    کرد, فکر کنم تعویضش به خاطر دوره طولانی مصدومیتش بود و آلگری ریسک نکرد که بیشتر بش فشار بیاره.
    بواتنگ واقعا جاگیریهای فوقالعلاده ای داشت . نشون داد علاوه بر انرژی و قدرت بدنی بالا از هوش خوبیم برخورداره.
    زمان دفاع به خوبی از جلو به عقب اضافه میشد و بازیسازی بارسا رو تحت تاثیر قرار میداد و زمان حمله هم با سرعت
    و جاگیری خوبش به سریع ترین راه ممکن توپ رو به نوک حمله میرسوند. قدرت حفظ توپ خوبی هم داره و از پشت خیلی
    خوب به خط حمله اضافه میشد. واقعا خرید فوقالعلاده ای برای میلان بوده.
    نکته دیگه سیستم دفاعی میلان و قدرت انعطاف پذیری و تطابق خیلی خوب و سریعی رو از خودشش نشان داد. چند صحنه بود
    که روی یک دو های مخصوص بارسا و پاس های تکی تاکایی بارسا جا موندن ولی مدتی که از بازی گذشت خودشون رو با بازی
    وفق دادن و این اتفاق کمتر رخ داد.
    درخشش سیدورف تا دقیقه 65-70 واقعا تعجب آور بود و نشان داد که مرد بازیهای بزرگه ولی نه برای 90 دقیقه. تو بازیهای اخیر
    سیدورف چندان بازی خوبی از خودش نشان نداده بود ولی دیشب خیلی خوب وسط زمین رو کنترل میکرد زمان حمله هم به خوبی
    تا پشت محوطه جلو میومد.
    آنتونینی و بونرا بسیار فراتر از چیزی بودن که ازشون انتظار میرفت. با کمترین ضریب اشتباه و همینطور که قبلا گفتم, با کمترین
    پیشروی به جلو. بیشترین تمرکز این دوتا رو پوشش کنارها بود تا نفوذ کردن.
    معلوم بود رو نحوه حرکت مسی تو زمین کار کرده بودن, با تمام این وجود مسی میسه دیگه! چندباری واقعا با اون حرکات انفجاری
    در عرض و عمقش خط دفاع رو اذیت کرد.
    درخشش آبیاتی هم چند صحنه تیم رو نجات داد که کم لطفیه یادی ازش نکنیم.
    نکته جالب دیگه نحوه انتقال از دفاع به حمله بود,از دفاع با توپ بلند به میانه ها یا گوشه های میدان و بعد با سر پاس دادن و یک دو کردن
    برای نزدیک کردن توپ به پشت محوطه, که چندین بار با موفقیت و دقت بالا انجام شد و نشان از این داشت که روی این تاکتیک کار
    شده, از سمت راست معمولا نوچرینو و از چپ بواتنگ بودن که این توپ های بلند رو دریافت و بعد پخش میکردند.
    آمبروزینی و نوچرینو و روبینهو هم نمیشه گفت چیزی فراتر از حد انتظار بودند ولی نکته منفی تو بازیشون نبود که بشه گفت خوب
    نبودند و معتقدم بدترین بازیکن میلان زلاتان بود. بازیکنی که بیشترین انتظار ازش میرفت, نمیشه گفت ضعیفترین, ولی یکی از متوسط
    ترین بازیهاشو انجام داد.
    بعضی دوستان ایراد میگیرند که میلان تدافعی بود, به نظر من کاملا طبیعی بود. بارسا اینقدر تیم قدرتمند, یا بهتر بگم قدرتمندترین
    تیم جهانه که به هر نحوی مالکیت توپ و کنترلشو به حریف میتونه تحمیل کنه. وقتی توپ دست تیمی مثل بارساست باید فقط فکر
    بستن فضاها بود, البته نا گفته نماند که میلان نهایتا با 8 اونم نه تویه محوطه, بلکه تو زمین خودش دفاع میکرد. همیشه حداقل 2-3
    بازیکن میلان, در میانه میدان و متمایل به محوطه بارسا بازی میکردن تا آمادگی لازم برای ضدحمله رو داشته باشند.
    برخلاف گفته برخی خبری از دفاع اتوبوسی مورینیویی نبود!

20. 8 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •