تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 421 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    چند تا مشکل دیگه دارم:
    1-اگه یه وقت یکی از بچه های مدرسه یا کسایی که می شناسم رو بیرون ببینم چی کار کنم؟(مثلا با اون طرف تو مدرسه حرف زدم ولی مالیه کلاس دیگه هست و نمی دونم منو یادشه یا نه)
    2-من معمولا وقتی بیرون دارم راه می رم حواسم به اطراف نیست و اگه کسی رو ببینم حتی بهش نگاه هم کنم نمیشناسمش(البته چشم هم ضعیفهولی عینکم رو نمیزنم).حالا مشکلی که هست بعضی از بچه ها تو مدرسه می گن چرا وقتی من رو دیدی اهمیت ندادی؟حالا من هر چی بگم بابا من ندیدمت می گه چشم تو چشم شدیم!
    3-اگه خواستی با یکی دست بدی اون دست نداد(حواسش نبود یا از قصد نداد)باید چی گفت؟
    4-اگه یکی از دبیر ها رو بیرون دیدم چی کار کنم.؟
    5-بادوستام تا دم در خونه می یام اگه تعارفشون نکنم بیان تو اشکالی داره؟(من قبلا دعوت نمی کردم ولی یه مدت با یه نفر دوست شدم که تا دعوتش می کردم می یومد تو!!!!از اون به بعد دیگه کسی رو دعوت نمی کنم بیاد تو)
    6-وقتی می خوام از کسی خداحافظی کنم چی بگنم؟
    7-اگه دارم با چند تا از دوستام می رم بعد می رسم به جایی که مسیرم باشونیکی نیست چه طوری ازشون خداحافظی کنم.اگه هفت هشت نفر بودیم با همه خداحافظی نکنم اشکالی داره؟
    8-اگه یکی یه چیزی (مثلا یه چیز خوراکی با انجام کاری)رو پیشنهاد کرد از کجا بفهمم تعارفه یا نه؟
    9-اگه یکی از دوستای نزدیکم بخواد گوشیم رو بگیره و بهش ور بره چطوری بهش ندم که بهش بر نخوره؟(برا زنگ زدن مشکلی ندارم ولی بعضی موقع ها می خوان بگیرن بهش ور برن و گاهی تو چیزایی که نباید برن می رن)
    10-اگه چیزی مثلا گوشی یا هر چیز دیگه ای رو دادم به یکی از دوستام چطور بدون اینکه بهش بر نخوره ازش بگیرم؟
    خیلی زیاد شد ببخشید که مشکلاتم زیاده.
    مرسی از همتون
    5-برا چی دعوت کنی بیاد بالا؟!تعارف رو بیخیال کلا...

7-بچه ها من رفتم خداحافظ...بعدش دستتو بلند کن به نشونه بای...بعد شما 7-8 نفری پیاده میرین بیرون واقعا؟!!!!فک کن 8 نفر...پیاده رو پر میشه که....

9-یاد این جمله افتادم(تا گوشی یه کی رو میگیریم میپرسیم خونوادگی جدید نداری؟!!!!!)مگه نمیگی نزدیک؟ بهش بگو هوی یارو نری تو گالری و اس ام اس...اگرم اصرار داش بره و صمیمی بودین تیکه میندازی میگی اس ام اسای منو مامانت توشه نخون ناراحت میشی(یا عکسای...)(البته اگه خیلی نزدیکین)

2. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

5

9-یاد این جمله افتادم(تا گوشی یه کی رو میگیریم میپرسیم خونوادگی جدید نداری؟!!!!!)مگه نمیگی نزدیک؟ بهش بگو هوی یارو نری تو گالری و اس ام اس...اگرم اصرار داش بره و صمیمی بودین تیکه میندازی میگی اس ام اسای منو مامانت توشه نخون ناراحت میشی(یا عکسای...)(البته اگه خیلی نزدیکین)
    چند وقت پیش برام اتفاق افتادش طرف ما حواسمون نبودش به قول خودش منظوری نداشتش (برای شوخی بود) از طریق بلوتوث رفتش تو گوشی من با این که با هاش رو در وایستی داشتم همچین قاطی کردم (دست خودم نبود ) کلی عذر خواهی و این حرفا کردش شانس آودش زیاد خودمونی نبود وگرنه

4. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

-برا چی دعوت کنی بیاد بالا؟!تعارف رو بیخیال کلا...

7-بچه ها من رفتم خداحافظ...بعدش دستتو بلند کن به نشونه بای...بعد شما 7-8 نفری پیاده میرین بیرون واقعا؟!!!!فک کن 8 نفر...پیاده رو پر میشه که....

آره خب 8 نفری می ریم ولی نه توی یک خط راه بریم چند گروه میشیم.
    مثلا 4 تا از بچه ها عقب راه می رن 4 تا جلو.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

آره خب 8 نفری می ریم ولی نه توی یک خط راه بریم چند گروه میشیم.
    مثلا 4 تا از بچه ها عقب راه می رن 4 تا جلو.
    اصطلاحا خیابونو غرق میکنین دیگه؟!

8 نفر فکرش هم ترسناکه...!!!

ما 5 نفری میریم بیرون احساس میکنیم چقد تابلوئه!!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

9-اگه یکی از دوستای نزدیکم بخواد گوشیم رو بگیره و بهش ور بره چطوری بهش ندم که بهش بر نخوره؟(برا زنگ زدن مشکلی ندارم ولی بعضی موقع ها می خوان بگیرن بهش ور برن و گاهی تو چیزایی که نباید برن می رن)
    10-اگه چیزی مثلا گوشی یا هر چیز دیگه ای رو دادم به یکی از دوستام چطور بدون اینکه بهش بر نخوره ازش بگیرم؟
    دوست عزیز

از دید من گوشی مثل مسواک آدم میمونه ؛ من هرچقدر روی مسواکم تعصب !!! ( حساسیت سابق ! ) دارم و علاقه ای ندارم شخص دیگه ای اونو استفاده بکنه ، روی گوشی هم به نظرم باید همینطور باشه .

گوشی یکی از مصادیق آشکار " حریم شخصی " شماست ؛ دلیلی نداره گوشی ای که حاوی مسیج ها و شماره ها و بعضا تصاویر و ویدئوهای شخصی - خانوادگی شماست به صرف اینکه شخص مقابل دوست شماست در اختیار ایشون قرار بگیره /

این مورد به نظر موردی نیست که به فکر این باشیم که طرف مقابل ناراحت نشه از برخورد ما چون تلاش شما برای حفظ حریم خصوصی حتی اگر با پسوند ها و انتصاب القابی نظیر " ندید بدید و ... هم مواجه بشه هیچ نقدی به شما وارد نیست ؛ به واقع شما با این درخواستتون مبنی بر اینکه چه کنید که دوستتون ناراحت نشه دارید جای بدهکار - طلبکار رو عوض میکنید .

8. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان من چند بار به این مشکل برخوردم
    این که سوار تاکسی میشم یه اشنا میبینم مثلا معلمم بنظرتون من کرایه حساب کنم زشته ؟ اخه اصلا دوست ندارم یکی کرایه منو حساب کنه ترجیح میدم کرایه کسی رو حساب کنم تا اینکه یکی مال منو حساب کنه
    اصلا چیکار کنم هرکی کرایه خودشو بده؟؟؟؟
    نه من کرایه اونو دم نه اون کرایه منو

و یه سوال دیگه
    یکی از دوستام یه خورده شره و همیشه بهم میگه بیا بریم بیرون چند بار باهاش رفتم هی دعوا درست میکرد که خداییش همش تقصیر این بود
    الانم من دیگه نمیخوام باهاش برم بخاطرش باید یه کتک هم بخوریم
    چند بارم هی بهانه اوردم ولی میخوام یه جوری بهش بگم که دیگه نگه بیا بریم بیرون دیگه بی خیال ما شه
    مرسی
    Last edited by Hatek; 30-08-2012 at 18:34.

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من چند بار به این مشکل برخوردم
    این که سوار تاکسی میشم یه اشنا میبینم مثلا معلمم بنظرتون من کرایه حساب کنم زشته ؟ اخه اصلا دوست ندارم یکی کرایه منو حساب کنه ترجیح میدم کرایه کسی رو حساب کنم تا اینکه یکی مال منو حساب کنه
    اصلا چیکار کنم هرکی کرایه خودشو بده؟؟؟؟
    نه من کرایه اونو دم نه اون کرایه منو

و یه سوال دیگه
    یکی از دوستام یه خورده شره و همیشه بهم میگه بیا بریم بیرون چند بار باهاش رفتم هی دعوا درست میکرد که خداییش همش تقصیر این بود
    الانم من دیگه نمیخوام باهاش برم بخاطرش باید یه کتک هم بخوریم
    چند بارم هی بهانه اوردم ولی میخوام یه جوری بهش بگم که دیگه نگه بیا بریم بیرون دیگه بی خیال ما شه
    مرسی
    یه نظر من کاری نمی تونی بکنی که هرکی خودش حساب کنه مگه طرف هم بخواد این کارو بکنه. بنابراین اگه نخوای برات حساب کنه (ئالا شما نوبری ) باید زودتر خودت حساب کنی. و زشتی شم فقط فکر کنم در این حالت باشه که چند سال تو یاشه اگه 18 به بالا باشی زشت نیست البته از نظر من کلا زشت نیست ولی برخی بزرگترها اگه خیلی بچه باشی ناراحت می شند حساب کنی. این تجربه منه.بعدم اینکه اگه هم سنید یا دوسته که اصلا زشت نیست.

برای دوستتم وقتی بهت زنگ زد فلان روز موقع بریم بیرون یکی از راهها اینه که بگی الان سرم شلوغه (هرچند دروغ بده) فکر نکنم یه مدتی بتونم تفریح کنم خودم باهات تماس می گیرم برای بیرون رفتن یا یه هم چین چیزی خوب تماس نگیری دیگه.

11. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

می خوای رفقت بفهمه نمی خوای باهاش بری برون باید خیلی تابلو براش خالی ببندی. یه طوری بپیجونش که بفهمه. مثلا میاد میگه بریم فلان جا. تو بگو شرمنده مهمون داریم باید برم خرید. بعد با یه دوست مشترک که هر دو تون میشناسین برو بیرون تفریح. که بعدا بفهمه با یکی دیگه رفتی بیرون.
    اینطوری میفهمه شما علاقه ای نداری باهاش بری بیرون

13. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

می خوای رفقت بفهمه نمی خوای باهاش بری برون باید خیلی تابلو براش خالی ببندی. یه طوری بپیجونش که بفهمه. مثلا میاد میگه بریم فلان جا. تو بگو شرمنده مهمون داریم باید برم خرید. بعد با یه دوست مشترک که هر دو تون میشناسین برو بیرون تفریح. که بعدا بفهمه با یکی دیگه رفتی بیرون.
    اینطوری میفهمه شما علاقه ای نداری باهاش بری بیرون
    هر چند شاید کار درستی نباشه ولی اگراین کار رو کنی فکر نکنم دیگه هیچ وقت سمتت بیادش

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

ید من گوشی مثل مسواک آدم میمونه ؛ من هرچقدر روی مسواکم تعصب !!! ( حساسیت سابق ! ) دارم و علاقه ای ندارم شخص دیگه ای اونو استفاده بکنه ، روی گوشی هم به نظرم باید همینطور باشه .

گوشی یکی از مصادیق آشکار " حریم شخصی " شماست ؛ دلیلی نداره گوشی ای که حاوی مسیج ها و شماره ها و بعضا تصاویر و ویدئوهای شخصی - خانوادگی شماست به صرف اینکه شخص مقابل دوست شماست در اختیار ایشون قرار بگیره /

این مورد به نظر موردی نیست که به فکر این باشیم که طرف مقابل ناراحت نشه از برخورد ما چون تلاش شما برای حفظ حریم خصوصی حتی اگر با پسوند ها و انتصاب القابی نظیر " ندید بدید و ... هم مواجه بشه هیچ نقدی به شما وارد نیست ؛ به واقع شما با این درخواستتون مبنی بر اینکه چه کنید که دوستتون ناراحت نشه دارید جای بدهکار - طلبکار رو عوض میکنید .
    مشکل من اینه که چه طوری بهش بگم نمی خوام گوشیم رو بهت بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •