نمــــایندگی فــایده نــداری
اگــه بری ایرانخودرو مـــرکز ( کیلومتر 14 ) ممکنه یـــکم زودتر بدن
اگـــر که وقت داری برو.ضرر نداره
نمــــایندگی فــایده نــداری
اگــه بری ایرانخودرو مـــرکز ( کیلومتر 14 ) ممکنه یـــکم زودتر بدن
اگـــر که وقت داری برو.ضرر نداره
آغاز فروش تندر 90 اتوماتیک از امروز + قیمت
فروش قطعی تندر90 اتوماتیک ایران خودرواز امروز چهارشنبه در نمایندگی های مجاز این شرکت در سراسر کشور آغاز می شود.عبدالله بابایی، معاون بازاریابی و فروش ایرانخودرو با اعلام خبر بالا گفت: ثبت نام تندر 90 اتوماتیک از روز چهارشنبه 23 اسفندماه درنمایندگیهای مجاز خودرو آغازو تا تکمیل ظرفیت این فروش ادامه خواهد شد.
وی افزود: تندرهای اتوماتیک از فروردین تا خرداد سال آینده براساس اولویت ثبت نام تحویل مشتریان می شود.بابایی، مبلغ پیشپرداخت تندر90 اتوماتیک را معادل 40 میلون تومان وقیمت تمام شده این خودرو را 44 میلیون و 600 هزارتومان عنوان کرد.به گفته وی گیربکس اتومات تندر90 از نوع dp2 است که جزو آخرین نسل از گیربکس های اتومات به شمار می رود و از مزایای آن می توان به قابلیت تیپ ترونیک اشاره کرد.
منبع : مجله ماشین 91/12/23
فروش محصولات ایران خودرو با قیمتهای جدید آغاز شد
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش محصولات این شرکت با نرخهای جدید از روز جاری خبر داد.اظهار کرد: از امروز فروش چهار محصول خانواده پژو 405، پژو پارس، سمند و وانت پیکان با قیمتهای جدید آغاز میشود.وی با بیان اینکه در خصوص برخی از این خودروها ابتدا تعهدات قبلی پاس میشود، خاطرنشان کرد: برخی دیگر از این محصولات که موجودی فروش دارند به صورت نقدی عرضه خواهند شد.معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: قیمت جدید این محصولات براساس دستورالعمل قیمتگذاری شورای رقابت و با در نظر گرفتن شاخصهای نرخ پایه سال 91، نرخ تورم و ضریب کیفی خودروها تعیین شده است.وی درباره قیمتهای قبلی اعلامی از سوی مرکز ملی رقابت، اظهار کرد: آن قیمتها براساس شاخصهای نادرستی محاسبه شده بود و قابل اجرا نیست اما قیمتهای جدید براساس دستورالعمل ابلاغی شورای رقابت محاسبه شده است.بابایی تصریح کرد: در حال حاضر تنها ابهاماتی در رابطه با هزینههای مالی خودروسازان مطرح است که به زودی در تعامل با شورای رقابت حل خواهد شد.
منبع : مجله ماشین 92/2/14
خب یعنی چند الان؟
لیست قیمتش رو از کجا گیر بیاریم؟
باید صبر کنیم قیمت ها نهایی بشن و اعلام بشن
بعدش دیگه تو سایت شرکت اعلام میشه برای شرایط فروش انواع خودروها
با سلام
من میخواستم سمند نقدو اقساط از سایت ایران خودرو بخرم مثلا نوشته بود 10 م پیش 3 تا چک 4 م با سودش هم باید بدی. فرضا من خرید کنم بخوام 2 ماه دیگه ماشینو بفروشم و بخوام چک هام رو زودتر پاس کنم آیا باز هم سود به باقی چکهایی که موعدشون نرسیده تعلق میگیره؟ یا چکها رو با سودشون باید پرداخت کنم؟
از ایران خودرو خرید نکید کلاه برداری بیش نیستند من 6 ماه پولم خوابید ابان مانوشتم وقتی قیمت ال نود بود 24 میلیون تو بازار قیمت کارخانه 21 تومان 70 درصد پول خودرو رو دادم هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست تحویل اسفند هم بودم به میگند حدود 15 میلیون دیگه باید بریزی معلوم هم نیست کی میدند . امروز رفتم انصراف دادم ازاین کلاه بردارها عزیزم هرچی میخواهی بخری از بازار بگیر بهتره سعی کن یه مدت هم این خودرو مونتاز کارهای چینی رو تحریم کنی
کسی خبر نداره بقیه ماشین ها کی فروش میرسن مثلا 405 tu5 یا باید دیگه بیخیالش شد
این که فقط سمند میفروشه
یکی از دوستام پاس tu5 داشت فقط 1 و2 خوبی داشت دیگه 345 اصلا خوب نبود ماشین را نمیرفت.
توی سایت آپکو 206 تیپ 6 زده 21 میلیون باید عضو بشی من شدم بعد نوشته بود درب منزل تحویل میدن اینا درسته یا کشکه؟
آدرس سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مدتهاست عضو سایت آپکو هستم. متاسفانه بخش فروش خودروش مدتهاست بروز نشده. مال خیلی وقت پیشه دوست من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)