تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 41 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 404

نام تاپيک: شرایط فروش محصولات ایران خودرو

داره خودمونی میشه Mojtaba Masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    طـــــهران

پيش فرض

نوبره والا! یکی بهم می گفت بری نمایندگی داد و بیداد کنی ماشینو تحویل میدن! ولی به نظر نمیاد اصلا مشکل از نمایندگی باشه تا با گرد و خاک کردن حل بشه
    نمــــایندگی فــایده نــداری
    اگــه بری ایرانخودرو مـــرکز ( کیلومتر 14 ) ممکنه یـــکم زودتر بدن
    اگـــر که وقت داری برو.ضرر نداره

2. این کاربر از Mojtaba Masiha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

آغاز فروش تندر 90 اتوماتیک از امروز + قیمت

فروش قطعی تندر90 اتوماتیک ایران خودرواز امروز چهارشنبه در نمایندگی های مجاز این شرکت در سراسر کشور آغاز می شود.
    عبدالله بابایی، معاون بازاریابی و فروش ایران­خودرو با اعلام خبر بالا گفت: ثبت­ نام تندر 90 اتوماتیک از روز چهارشنبه 23 اسفندماه درنمایندگی­های مجاز ­خودرو آغازو تا تکمیل ظرفیت این فروش ادامه خواهد شد.
    وی افزود: تندرهای اتوماتیک از فروردین تا خرداد سال آینده براساس اولویت ثبت نام تحویل مشتریان می شود.
    بابایی، مبلغ پیش­‌پرداخت تندر90 اتوماتیک را معادل 40 میلون تومان وقیمت تمام شده این خودرو را 44 میلیون و 600 هزارتومان عنوان کرد.
    به گفته وی گیربکس اتومات تندر90 از نوع dp2 است که جزو آخرین نسل از گیربکس های اتومات به شمار می رود و از مزایای آن می توان به قابلیت تیپ ترونیک اشاره کرد.

منبع : مجله ماشین 91/12/23

4. 5 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

فروش محصولات ایران خودرو با قیمت‌های جدید آغاز شد

معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش محصولات این شرکت با نرخ‌های جدید از روز جاری خبر داد.
    اظهار کرد:‌ از امروز فروش چهار محصول خانواده پژو 405، پژو پارس، سمند و وانت پیکان با قیمت‌های جدید آغاز می‌شود.
    وی با بیان این‌که در خصوص برخی از این خودروها ابتدا تعهدات قبلی پاس می‌شود، خاطرنشان کرد: برخی دیگر از این محصولات که موجودی فروش دارند به صورت نقدی عرضه خواهند شد.
    معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: قیمت جدید این محصولات براساس دستورالعمل قیمت‌گذاری شورای رقابت و با در نظر گرفتن شاخص‌های نرخ پایه سال 91، نرخ تورم و ضریب کیفی خودروها تعیین شده است.
    وی درباره قیمت‌های قبلی اعلامی از سوی مرکز ملی رقابت، اظهار کرد: آن قیمت‌ها براساس شاخص‌های نادرستی محاسبه شده بود و قابل اجرا نیست اما قیمت‌های جدید براساس دستورالعمل ابلاغی شورای رقابت محاسبه شده است.
    بابایی تصریح کرد:‌ در حال حاضر تنها ابهاماتی در رابطه با هزینه‌های مالی خودروسازان مطرح است که به زودی در تعامل با شورای رقابت حل خواهد شد.

منبع : مجله ماشین 92/2/14

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فروش محصولات ایران خودرو با قیمت‌های جدید آغاز شد

معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش محصولات این شرکت با نرخ‌های جدید از روز جاری خبر داد.
    اظهار کرد:‌ از امروز فروش چهار محصول خانواده پژو 405، پژو پارس، سمند و وانت پیکان با قیمت‌های جدید آغاز می‌شود.
    وی با بیان این‌که در خصوص برخی از این خودروها ابتدا تعهدات قبلی پاس می‌شود، خاطرنشان کرد: برخی دیگر از این محصولات که موجودی فروش دارند به صورت نقدی عرضه خواهند شد.
    معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: قیمت جدید این محصولات براساس دستورالعمل قیمت‌گذاری شورای رقابت و با در نظر گرفتن شاخص‌های نرخ پایه سال 91، نرخ تورم و ضریب کیفی خودروها تعیین شده است.
    وی درباره قیمت‌های قبلی اعلامی از سوی مرکز ملی رقابت، اظهار کرد: آن قیمت‌ها براساس شاخص‌های نادرستی محاسبه شده بود و قابل اجرا نیست اما قیمت‌های جدید براساس دستورالعمل ابلاغی شورای رقابت محاسبه شده است.
    بابایی تصریح کرد:‌ در حال حاضر تنها ابهاماتی در رابطه با هزینه‌های مالی خودروسازان مطرح است که به زودی در تعامل با شورای رقابت حل خواهد شد.

منبع : مجله ماشین 92/2/14
    خب یعنی چند الان؟
    لیست قیمتش رو از کجا گیر بیاریم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خب یعنی چند الان؟
    لیست قیمتش رو از کجا گیر بیاریم؟
    باید صبر کنیم قیمت ها نهایی بشن و اعلام بشن
    بعدش دیگه تو سایت شرکت اعلام میشه برای شرایط فروش انواع خودروها

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

من میخواستم سمند نقدو اقساط از سایت ایران خودرو بخرم مثلا نوشته بود 10 م پیش 3 تا چک 4 م با سودش هم باید بدی. فرضا من خرید کنم بخوام 2 ماه دیگه ماشینو بفروشم و بخوام چک هام رو زودتر پاس کنم آیا باز هم سود به باقی چکهایی که موعدشون نرسیده تعلق میگیره؟ یا چکها رو با سودشون باید پرداخت کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام

من میخواستم سمند نقدو اقساط از سایت ایران خودرو بخرم مثلا نوشته بود 10 م پیش 3 تا چک 4 م با سودش هم باید بدی. فرضا من خرید کنم بخوام 2 ماه دیگه ماشینو بفروشم و بخوام چک هام رو زودتر پاس کنم آیا باز هم سود به باقی چکهایی که موعدشون نرسیده تعلق میگیره؟ یا چکها رو با سودشون باید پرداخت کنم؟
    از ایران خودرو خرید نکید کلاه برداری بیش نیستند من 6 ماه پولم خوابید ابان مانوشتم وقتی قیمت ال نود بود 24 میلیون تو بازار قیمت کارخانه 21 تومان 70 درصد پول خودرو رو دادم هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست تحویل اسفند هم بودم به میگند حدود 15 میلیون دیگه باید بریزی معلوم هم نیست کی میدند . امروز رفتم انصراف دادم ازاین کلاه بردارها عزیزم هرچی میخواهی بخری از بازار بگیر بهتره سعی کن یه مدت هم این خودرو مونتاز کارهای چینی رو تحریم کنی

11. 2 کاربر از payan_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

کسی خبر نداره بقیه ماشین ها کی فروش میرسن مثلا 405 tu5 یا باید دیگه بیخیالش شد
    این که فقط سمند میفروشه
    یکی از دوستام پاس tu5 داشت فقط 1 و2 خوبی داشت دیگه 345 اصلا خوب نبود ماشین را نمیرفت.

داره خودمونی میشه Peugeot pars sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی سایت آپکو 206 تیپ 6 زده 21 میلیون باید عضو بشی من شدم بعد نوشته بود درب منزل تحویل میدن اینا درسته یا کشکه؟
    آدرس سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی سایت آپکو 206 تیپ 6 زده 21 میلیون باید عضو بشی من شدم بعد نوشته بود درب منزل تحویل میدن اینا درسته یا کشکه؟
    آدرس سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منم مدتهاست عضو سایت آپکو هستم. متاسفانه بخش فروش خودروش مدتهاست بروز نشده. مال خیلی وقت پیشه دوست من.

15. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •