تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 48 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 475

نام تاپيک: I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    آقا من چند صفحه برنامه و بازی نصب کردم و اگه رام جدید بیاد حتما آپدیت میکنم،ولی احتمالا همه ی برنامه ها و بازی ها میپره( چون اگه با تعویض رام نپره، با ریست فکتوری حتما میپره!)
    شنیدم بعضی برنامه ها از بازی ها و برنامه های نصب شده بک اپ میگیرند و بعداز آپدی کردن میشه دوباره اونهارو برگردوند
    میخواستم بپرسم یه جَونمَرد پیدا میشه اسم اون برنامه و نحوه ی کارش ور برام توضیح بده! ؟ از 0 تا 100
    اون بک اپ داخل کامپیوتر سیو میشه یا داخل خود گوشی؟

راستی شنیدم رام گوشی باید روت شده باشه ، منم راممو روت کردم
    Last edited by Bahman.M86; 30-06-2012 at 17:09.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

شما رام رو که روت کردی آخرین ورژن برنامه Titanium BackUp رو دانلود کن و لایسنسش رو هم نصب کن ( اگه نشد با Lucky Patcher پچش کن )
    بعد داخل نرم افزار از بالا سربرگ دوم رو انتخاب کن ؛ اونجا لیست نرم افزار ها و بازی ها رو میبینی روی هر کدوم کلیک کنی گزینه Back Up ظاهر میشه
    به طور پیش فرض نرم افزار فایل data ( منظور تنظیمات و سیو بازی هاست ) و apk رو بک آپ می گیره و بعد نصب رام میتونی هم apk و هم data رو ریستور کنی
    ولی نصب کردن فایل apk از داخل Titanium backUp خوب نیست و ممکنه بعضی از قسمت های گوشی یا همون نرم افزار رو در گیر کنه
    بهترین کار اینه که فقط از Data نرم افزار ها بک آپ تهیه کنی و بعد از نصب رام نرم افزار ها رو نصب کن و فقط دیتا شون رو با TB بر گردون ( اینجوری فایل apk دوباره تو مموریت ذخیره نمیشه که فضای اضافی اشغال کنه )
    برای فقط بک آپ گرفتن از data تنظیمات زیر رو در بخش Preferences ( با کلید منو باز میشه ) نرم افزار انجام بده :

BackUP settings :
    Normal apps :
    off
    Protected apps :
    off
    System apps :
    off
    market link :
    off
    max backUp history :
    2 ( تعداد بک آپ هایی که از یک نرم افزار گرفته میشه رو مشخص میکنه ؛ روی 2 باشه بهتره که اگه یک وقت اشتباه بک آپ گرفتی از اون قبلیه استفاده کنی )

3. 4 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سایتی معرفی میکنید که دیتای بازی های مخصوص این گوشی رو بشه توش پیدا کرد؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر سایتی که گیم و دیتای مالی 400داشته باشه
    مثل فروم آندروید .آی آر

6. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام . میشه بگید فلش پلیر رو چجوری نصب کنم رو گوشی ؟؟؟؟ هر کاری میکنم نمیشه

داره خودمونی میشه happy_2o2o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    susangerd

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان،حیف شد من امروز یالا این بخش رو پیدا کردم اگه از قبل نظراتو میخوندم الان نسخه ی 16 گیگ این گوشی رو میگرفتم،بیخیال راضییم به رضای خدا
    دوستان یه سوال داشتم:بی زحمت بهم بگید روت کردن گوشی به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟ایا با روت کردنش میتونم دیت بازی ها رو تو مموریم بریزم چون من گوشیم نسخه ی 8 گیگه و حافظه ی دردسترس فقط حدود 4 گیگه؟؟؟؟؟؟؟من قبلا یه دیزایر اس داشتم اون ایجور نبود و کلا همه برنامه هاش راحت تو مموری نصب میشدن،الان من حتی اگه از مارکتهای مختلف برنامه دانلود کنم باز میره تو حافظه خود گوشی،چاره ای نی که بزارم دانلود ها تو مموری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان خواهشا کمک کنید خیلی وقته با این قضیه مشکل دارم
    با تشکر

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان کمک . من با این گوشی هر کاری میکنم به رایانه .صل نمیشه . چیکار کنم ؟؟؟ تو سیتینگ گزینه usb رو هم میزنم ولی نمیشه ؟؟؟ 16 گیگ هست . جالبه وثتی میزنم به رایانه یه صدایی میاد و فقط گوشی شارژ میشه و نمیشه به رایانه وصل ؟؟؟کمک کنید ؟؟/

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اولا سی دی گوشی(کیز) باید نصب باشه.
    دوما نوار وضعیت گوشی(اون بالایی) رو بکشید پایین! و روی usb connection(یه همچین چیزی) بزنید و usb storage رو turn on کنید.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون عزیز. اون بالایی رو میکشم چنین چیزی نمیاد ؟؟ usb storage نیست ؟؟؟ گوشی گالکس فیت دارم وصل میکنم میاد و لی ادونس رو نمیاد . کیز رو هم نثب کردم ولی فکر کنم آخرین نسخه نیست ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همون چون گوشی نسبتا جدیده باید کیز آخرین نسخه باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •