سحابی همونه که محل تولد و مرگ ستاره هااست ؟ چه خوشگله ! اما با تلسکوپ که این شکلی نیست یه نقطه دور ه ! اینارو می رن تو فضا می گیرن ؟
سحابی همونه که محل تولد و مرگ ستاره هااست ؟ چه خوشگله ! اما با تلسکوپ که این شکلی نیست یه نقطه دور ه ! اینارو می رن تو فضا می گیرن ؟
سلام
سحابی که در واژه به معنای ابر هست اونها اجرامی متشکل از گرد وغبار هستند و در کل جایی هستند که ستارگان در ان در حال شکل گیری هستند. .ما چند نوع سحابی داریم :سحابی سیاره نما،پراکنده،نشری،بازتابی.
با تلسکوپ های بزرگ که میشه . اما با یه تلسکوپ و صافی سحابی جزییاتش رو میتونی تشخیص بدی.
فقط یه چیز دیگه::::::::::
خوهشا لطف کنید سوالاتون رو تو صفحه اصلی بپرسید(الانم فعلا زیاد گیر نمیدیم چون داریم یه تغییراتی تو انجمن میدیم)
مرسی از لطفت
نمایی از سحابی سیاره نمای زیبای هلیکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از اطلاعاتتون من همون روز رفتم و سرچ کردم و به نتایج خیلی خوبی رسیدم ! ببخشید که اینجا یهو پرسیدم ! بازهم مرسی از راهنماییتون![]()
این هم تصویری زیبا از اسمان
![]()
عکس قشنگیه
m17 سحابی از نوع امگاست که با ما5000 سال نوری فاصله داره.برای پیدا کردنش هم یه جاهایی زیر صورت فلکی سپر باید دنبالش گشت.این سحابی از قدر 7 هست که تقریبا 0.5 درجه قوسی توی اسمون گسترده شده.
موفق باشید
از نوعه اومگا یعنی چی؟؟؟m17 سحابی اومگا یا قو هست دیگهسحابی از نوع امگاست
__________________________________________________ _____
نمایی فوق العاده از m45 ،هفت خواهر ، ثریا یا خوشه پروین که به راحتی با چشم غیر مسلح دیده می شود.(برای بزرگنمایی روی عکس کلیک کنید size=674 kb)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش تصويري از بارش شهابي برساوشي
در اين خبر برخي از عکسهاي منجمان آماتور ايراني را از بارش شهابي برساوشي مشاهده خواهيد کرد.
[
عکس از سعيد بهرامي نژاد/کرمان
عکس از اميرحسين ابوالفتح
[
عکس از بابک امين تفرشي
عکس از ايليا تيموري
عکس از علي نوروزي
عکس از اميرحسين ابوالفتح
عکس از بابک امين تفرشي
عکس از بابک امين تفرشي
عکس از سعيد سالم
عکس از شهريار داووديان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)