ای بابا دلمون خوش بود تاریخ لانچ 17 اردیبهشت با امتحاحانا فاصله داره ولی به خشکی شانس که اکه تاخیر خورد به 24 خرداد که دقیقا میشه همزمان با شروع امتحانا
پارسال هم برای مکس پین یه همچین اتفاقی افتاد
ای بابا دلمون خوش بود تاریخ لانچ 17 اردیبهشت با امتحاحانا فاصله داره ولی به خشکی شانس که اکه تاخیر خورد به 24 خرداد که دقیقا میشه همزمان با شروع امتحانا
پارسال هم برای مکس پین یه همچین اتفاقی افتاد
درسته 17 اردیبهشت خیلی عالی بود حالا از هیاهوی E3 گذشت میکنم ولی
بازی رفت در موقعی که درست هفته بعدش امتحانات شروع میشه ، یعنی هر چی فکر می کنم نمی تونم تصور کنم چجوری باید از بازی لذت ببرم
که هم درد امتحانات ول کن نمیشه هم این بازی ، نه می تونم نقد بخونم نه می تونم بازی رو انالیز کنم و نه می تونم درس بخونم چون فکرم پیش بازی می مونه
باز شماها بازی رو میزارین جلوتون با قابشم که شده حال میکنین و صحبتهای عاشقانه میکنین
اما من فکر کنم اون موقع سرباز باشم.دردناکترین اتفاق ممکنه واسه من افتاد با این تاخیر.
یادمه متال گیر اومده بود شب موقع خواب قبلش با اسنیک حرف میزدم
هنوز هم وقتی وارد اتاقم میشم عکسش رو دیواره اون احترام نظامی به سبک خودش رو حتما به جا میارم![]()
اين بخشي از نقل قولي از وحيد هست كه با كسب اجازه كتبي اينجا پيست ميكنم. فقط خواستم بدونيد اين بازي هم ميتونه هيتر داشته باشه![]()
روی اون پستی که میگی برای منه کلیک می کنم ، این پیغام میاد:
وضعيت سيستم
vahidgame, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست
من هیتر این بازیم؟! حسین شایعه درست نکن
اتفاقا من می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه بازی رو سفارش بدم![]()
+
یه نکته جالبی رو نمی دونم کسی توی تاپیک تا حالا اشاره کرده یا نه.
دوبلور و بازیگر نقش Joel توی این بازی حالا علاوه بر اینکه توی دوبلوری بازی ها سابقه طولانی و خیلی خوبی داره ، جالبه دوبلور نقش Booker DeWitt توی BioShock: Infinite هم هست!
تریلر جدید :
Ellie : We Actually Made It
Juel :Its Called Luck n Its Gonna Run Out !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mjorh; 28-02-2013 at 13:55.
من نمیفهمم این بازی چیش جذایه؟
واسه pc هم اقلا ساخته نمیشه
حداقل یه نفر ازین 30 صفحه چنتا جذابیت های بازی رو بگه من بدونم...
احتمالا با گفتن این جملات حکم قتل خودت رو توی این انجمن امضا کردی
به نظر من تریلرهاش رو دانلود کن و ببین. اون موقع جذابیتش معلوم می شه
واسه PC هم که مسلمه ساخته نمی شه. این بازی یکی از انحصاری های پرخرج و پرسر و صدای سونی هست.
مهم تر از اینا تیم سازندش هست که تا حالا بازی بد بیرون نداده و کلا متخصص بیرون دادن IP های جدید و جذابه.
PS3 انحصاری های دیگه ای هم داره ، ولی من واسه این بازی اون موقع که هنوز پراید نشده بود بیست تومن ، من یه تومن دادم PS3 خریدم ،
دیگه خودت حساب کن ناتی داگ چه کرده![]()
خوب عزیزان من میخوام بدون دانلود تریلر چیه این بازی جذابه وگرنه مزاحمتون نمیشدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)