چند تا نکته بگم....
1- بازی این بار HUD های متفاوتی خواهد داشت شاید چیزی شبیه عنوان دد اسپیس
2- یک نوار استقامت برای مبارزه هم خواهیم داشت که باید به موقع ازاونها استفاده بکنیم
3- ابتدای بازی می توان یکی از شخصیت های قابل بازی رو انتخاب کرد که هر کدوم مسیر داستانی یکی دارن با رویدادهایی که بعدا به هم متصل میشن
4-اگر نسخه های قبلی و 4 رو بازی کرده و انمیشن اویل رو دیده باشید از رابطه نزدیک لئون با رئیس جمهور مطلع هستید این یک موضوع در این قسمت از دیدی دیگر بازگو خواهد شد.
5- ساساکی گفته بسیار هیجان زده هستش تا زود تر عنوان رو منتشر کنه چون با بازی متفاوتی روبرو هستیم
سلام بر روی گل ماهت عزیز دل
مسلم جان حرفات همش درست قبول دارم ولی موضوع اینه که اصلا حرفی نزدم که تناقض داشته باشه
من خارج از بحث بازی در مورد شناسنامه شخصیت ها صحبت میکنم و من هنوز نمی تونم بگم که کدوم شخص هست یا نیست و یا قرار هست باشه...
اما در مورد کم بودن گلهامون....
مسلم جان سری بازی های اویل همیشه حتی وقتی یک یا دو شخصیت در بازی حضور داشتند همشون رو میشد وارد گیم پلی کرد و بازی کردش...به جز قسمت سوم باقی قسمت ها همشون قابلیت بازی کردن با شخصیت های اصلی و فرعیشو داشت مثال بارزش قسمت 4 که با ادا چند ساعتی بازی میکنیم و قسمت 5 که با شوا همراه میشیم اونم در طی خط اصلی داستانی نه مجزا...
ولی ولی ما در قسمت 6 سه شخصیت قابل بازی داریم...که تایید شده...پس بر فرض مثال بگیم کلیر و جیل هم حضور خواهند داشت ایا این شخصیت ها حضور داشته باشن ولی قابل بازی نباشن..؟؟
غیر ممکنه یا باید قابل بازی باشن که اون موقع با 5 یا 4 شخصیت روبرو هستیم یا باید قابل بازی نباشن که پس حضورشون منتفیه چون وجود اینها برابر هستش با بازی کردنشون ...و بازی کردنشون برابر با چیزی مهال