تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 122 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چند تا نکته بگم....

1- بازی این بار HUD های متفاوتی خواهد داشت شاید چیزی شبیه عنوان دد اسپیس
    2- یک نوار استقامت برای مبارزه هم خواهیم داشت که باید به موقع ازاونها استفاده بکنیم
    3- ابتدای بازی می توان یکی از شخصیت های قابل بازی رو انتخاب کرد که هر کدوم مسیر داستانی یکی دارن با رویدادهایی که بعدا به هم متصل میشن
    4-اگر نسخه های قبلی و 4 رو بازی کرده و انمیشن اویل رو دیده باشید از رابطه نزدیک لئون با رئیس جمهور مطلع هستید این یک موضوع در این قسمت از دیدی دیگر بازگو خواهد شد.
    5- ساساکی گفته بسیار هیجان زده هستش تا زود تر عنوان رو منتشر کنه چون با بازی متفاوتی روبرو هستیم

سلام بر روی گل ماهت عزیز دل

مسلم جان حرفات همش درست قبول دارم ولی موضوع اینه که اصلا حرفی نزدم که تناقض داشته باشه
    من خارج از بحث بازی در مورد شناسنامه شخصیت ها صحبت میکنم و من هنوز نمی تونم بگم که کدوم شخص هست یا نیست و یا قرار هست باشه...

اما در مورد کم بودن گلهامون....

مسلم جان سری بازی های اویل همیشه حتی وقتی یک یا دو شخصیت در بازی حضور داشتند همشون رو میشد وارد گیم پلی کرد و بازی کردش...به جز قسمت سوم باقی قسمت ها همشون قابلیت بازی کردن با شخصیت های اصلی و فرعیشو داشت مثال بارزش قسمت 4 که با ادا چند ساعتی بازی میکنیم و قسمت 5 که با شوا همراه میشیم اونم در طی خط اصلی داستانی نه مجزا...

ولی ولی ما در قسمت 6 سه شخصیت قابل بازی داریم...که تایید شده...پس بر فرض مثال بگیم کلیر و جیل هم حضور خواهند داشت ایا این شخصیت ها حضور داشته باشن ولی قابل بازی نباشن..؟؟
    غیر ممکنه یا باید قابل بازی باشن که اون موقع با 5 یا 4 شخصیت روبرو هستیم یا باید قابل بازی نباشن که پس حضورشون منتفیه چون وجود اینها برابر هستش با بازی کردنشون ...و بازی کردنشون برابر با چیزی مهال

سلام
    من میگم میتونن حضور داشته باشن و حتی بازی هم کرد. درسته که شخصست های قابل بازی مشخص شدن اما مثل شماره 5 تو گلدن ادیشن یا تمام شماره هایی که گفتی بعدا این امر میسر بشه. مثلا خط داستانی لیون رو با کلیر بری. که البته من حال نمی کنم دوست دارم اختصاصا ومجزا باجیل یا کلیر تو این شماره بازی کنم. ببین به نظر من یه چیزی که میتونه این بازی رو شاهکارتر کنه وجود یکی از دو شخصیت فوق محبوب جیل یا کلیر تو بخش اصلی داستانی با قابلیت بازی ک،دن هست چون هم حس نوسنالژیک میده وهم جذابیت های خاص خودشو داره. من فکر کنم یکی از دلایر محبوبیت شماره های 123 وجود کاراکتر جیل وکلیر تو خط اصلی بازی بود. این بازی با این تریلر ها خیلی از فاکتور های اصلی اویل رو همراهش داره ولی اگه جیل و کلیر باشه بهترم میشه. فکر کنم بس باشه بازی کردن با لیون و کریس. نوبتی هم باشه نوبته کاراکترهای مونث بازیه.
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2. 6 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dbazinews

4. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

3

عکس ها چقدر به چشم - م آشنا میاد
    مال زمانیه که سایت بسته بود.
    ولی این هلنا عجب استایلی داره ... استغفرالله...

8. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته اونهايي كه سنشون كمتره بازي رو با نسخه دو و ---- و كلر شناختند.
    داستان بازي و اصل قصه رزيدنت اويل با نسخه يك و شخصيت هاي كريس و جيل شروع شد. فيلم اول بازي، معرفي كاراكترها، جنگل راكون و اون عمارت معروف. اصلا طرح روي قاب سي دي نسخه يك بازي رزيدنت اويل يك من رو ياد خاطراتي ميندازه كه فراموش شدني نيست.
    ضمنا كريس ردفيلد و جيل ولنتاين اعضاي اصلي گروه S.T.A.R.S بودند و ميشه گفت از كاراكتر هاي اصلي بازي رزيدنت اويل هستن و به نظر من شخصيت كلر، خواهر كريس قابل مقايسه با اين شخصيت ها نيست.
    تازه كل نسخه سوم با معرفي nemesis تنها روي كاراكتر جيل ولنتاين مي چرخيد. نميدونم چطور شده كه حالا كلر معروف تر و محبوب تر از جيله!
    اصلا من كه هيچ وقت با نسخه دو به اندازه شماره هاي اول و سوم حال نكردم.
    بین ۱ و ۲ فقط ۲ سال فاصله زمانی هست - یعنی ۱ سال ۹۶ تولید شده و شماره ۲ سال ۹۸ . پس ربطی به سن افرادی که بازی رو با ۲ یا ۱ شناختند نداره .

شماره ۲ بازی در زمان خودش خیلی خیلی قوی تر از تمام بازی های اون زمان ارایه شد و شهرت این بازی هم از شماره ۲ شروع شد .

شماره ۱ بازی به قدری داستان و گیم پلی ضعیفی داشت که کپکام مجبور شد برای جا انداختن داستانش و تفهیم وقایع به پلیر ها چندین نسخه دیگه هم ازش بده بیرون از جمله نسخه های Directors Cut و Archive و Deadly Silence که دومی یک ریمیک ساخته شده از شماره ۱ هستش برای کنسول های گیم کیوب و ویی و سومی هم پورت شده این بازی از همون نسخه کلاسیک قبلی به کنسول DS هست ولی با تغیرات فراوون و معماها و مراحل و تغییرات چشم گیر از جمله معما های مکانیکی که از شماره ۳ بازی الگو برداری کردند و سیستم ریلود کردن به شیوه شماره ۴ بازی .

جیل و کریس هم همون طوری که گفتم که کسانی هستند که شروع داستان با معرفی اونها شروع میشه ولی تنها شخصیت های بازی نیستند . میشه گفت نقش اول هستند ولی نمیشه گفت فقط این دو تا نقش اصلی هستند !

اهمیت کلر و لیون در حدی هستش که توی انیمیشنی که از بازی ساختند هر دو در کنار هم حضور دارند و تمام داستان روی این دو تا میچرخه. در صورتی که کریس و جیل توی فیلمهای اویل نقش محوری ندارند .

کریس از همون اولش هم خیلی محبوبیت نداشت - محبوبیت جیل هم با اومدن شماره ۳ بیشتر شد .
    دلیل محبوبیت نداشتن شخصیت های اویل ۱ هم لول دیزاین بسیار نا مناسب در شماره ۱ این بازی بود طوری که کاربر رو زده میکرد مگر اینکه طرف خیلی خوره بود . ساختن نسخه های مختلف از شماره ۱ بازی (Directors Cut یک سال بعد از ارایه شماره ۱ یعنی در سال ۹۷ روانه بازار شد و تقریبا ۴ سال بعد ریمیک بازی روانه بازار شد) موید حرف من در مورد گیم پلی ضعیف و لول دیزاین نامناسب هستش .

در صورتی که برای نسخه های بعدی نسخه های فت و فراوون با تغیررات چشمگیر و تعویض خط داستان و ... وجود نداره . حتی کد ورونیکا که اون همه نسخه داره کوچکترین تغییری در لول دیزاین یا دستکاری در خط بازی درش مشاهده نمیشه و فقط و فقط یک سری چیز ها مثل Arrange Mode ازش حذف شدند .

این در صورتیه که بین شماره ۱ و باز سازی شدش و Directors Cut تفاوت های چشمگیر هست و خیلی جاها سیر داستان به طور کلی عوض شده . اگر شما اون دو نسخه رو بازی کرده باشید متوجه حرف من میشید .

با این حال نمیشه منکر این قضیه شد که شماره ‍۱ بازی یکی از بهترین ها در نوع خودش بوده ولی در مقایسه با شماره های بعدیش ضعیف تر بود .

این وسط و تا اینجای کار افتضاح ترین نسخه ORC بوده (البته به نظر من) و امیدوارم کپکام این گندی که اینجا زده رو توی نسخه ۶ درست کنه و البته از سوتی های نسخه ۵ هم توش خبری نباشه .

تمام زیبایی سری اویل ها به این بود که یک فضایی داشتی که در اون فضا هم کلید ها - هم فیوز ها - هم تیر - هم اسلحه و دوا درمون و .... میذاشتی . نه اینکه یک فضای ۹ تایی برای اسلحه و تیر داشته باشی و کلید ها و ... هم معلوم نیست کجاش میکنه !

به نظر من بهترین شیوه برای حمل وسایل و تجهیزات و ... رو در سری های جدید که از حالت کلاسیک خارج شدند تا اینجای کار شماره ۴ داشته .

10. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها اگه این عکس رو با کیفیت HD و سایز بزرگ و با کیفیت بذارید ممنون میشم . عکس با کیفیت این جون میده برای پوستر بزرگ درست کردن .

12. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها اگه این عکس رو با کیفیت HD و سایز بزرگ و با کیفیت بذارید ممنون میشم . عکس با کیفیت این جون میده برای پوستر بزرگ درست کردن .
    خدمت شما :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Masoud King; 17-04-2012 at 17:20. دليل: حجم بالای تصویر

14. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیزم . دستت درد نکنه .

وای که این عکس رو هر وقت می بینم میگم ای کاش الان بازی رو سیستم نصب بود و بازی می کردم . واقعا واسه این دست بازی ها نمیشه زیاد صبر داشت و منظر موند .
    Last edited by Masoud King; 17-04-2012 at 17:19.

16. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این وسط و تا اینجای کار افتضاح ترین نسخه ORC بوده (البته به نظر من) و امیدوارم کپکام این گندی که اینجا زده رو توی نسخه ۶ درست کنه و البته از سوتی های نسخه ۵ هم توش خبری نباشه .

تمام زیبایی سری اویل ها به این بود که یک فضایی داشتی که در اون فضا هم کلید ها - هم فیوز ها - هم تیر - هم اسلحه و دوا درمون و .... میذاشتی . نه اینکه یک فضای ۹ تایی برای اسلحه و تیر داشته باشی و کلید ها و ... هم معلوم نیست کجاش میکنه !

به نظر من بهترین شیوه برای حمل وسایل و تجهیزات و ... رو در سری های جدید که از حالت کلاسیک خارج شدند تا اینجای کار شماره ۴ داشته .
    با همه حرفات موافقم مخصوصا این قسمت آخر ...
    اول اینکه خواهشا کسی توی این تاپیک اسم ORC رو نیاره ، بذارید اصلا خاطرش از ذهنمون پاک بشه .
    دوم اینکه کپکام باید یه برگشت به عقب داشته باشه تا موفق بشه .
    بجز همین قسمت کیف دستی که شما فرمودی یکسری چیزاهای دیگه که توی شماره 4 جلب توجه می کردن رو به نظرم برگردونه خیلی خوب میشه ...

1 - اون شخصیت آقای فروشنده ، یکی از نکات جالب بازی بود و خیلی قسمت خوبی به حساب می رفت . بهتر از آپگرید و خرید قبل از هر مرحله و بعد از هر بار مردن بود .

2 - مینی گیم : اون مینی گیم شماره 4 که باید شخصیت های چوبی رو می زدی و بعدش بهت در یطری می داد هم خیلی جالب بود . از این چیزا اگه توی بازی باشه استقبال میکنم

3 - قابلیت ترکیب جواهرات : این کارشون توی 4 واقعا خلاقانه بود ، من که خیلی خوشم اومد .

و...

18. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض Sherry!!!

Sherry توی هوا!!
    زنده میمونه؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •