تقصیر من نبود...
تقصیر من نبود...
Last edited by amirw7; 17-09-2012 at 13:21.
نه اتفاقا مردم خیلی مقصرا...البته اون مسئولاش که کارشون با خداس..........ولی اگر مردم 2 هفته مرغ نخورن نمیمیرن......اگه فرهنگش جا بیفته و مردم بدونن که اصلا اقتصاد کشور 80درصدش دست خودشونه....این طوری به جنگ با بووووقیان برمیخیزند
فقط کافیه 2هفته هیچ کس مرغ نخره...و..ای.....قیمتش که میاد پایین هیچ....باعث و بانی های گرونی هم به غلط کردن میفتن هیچ....مهم تر از همه دیگه مرغ گرون نمیشه!!!!!ای کاش.....
و این جمله من رو باید با طلا نوشت :
(( اگه لازم نداری نخر و اگه لازم داری هم نخر ))
امروز دوباره دلار گرون شد
یعنی این ثبات بازار تو حلقم
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام دوستان
برای خرید لپ تاپ صبر کنم ارزون بشه؟
بابا هر کی یه چیزی میگه............................فروشنده ها که دارن خریدای ماهای پبششونو الان رو میکنن و قیمتشونو به دلار الان ربط میدن..........آخه دزدی و احتکار تا چه حد........وقتی همه دنبال اینن که فقط منافع خودشون جلو بره و فقط بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن.....فروشنده های "راستگو" که فقط میگن بخرین بخرین که قردا گرون تر میشه.......در وااقع منظورشون اینه ک دلارم بیاد پایین ما پایین بیا نیستیم.................
در کل با احترام به نظر همه دوستان نمیشه تز کلی داد که الان بخرین یا صب کنین ارزون بشه........ولی خوب قطعا دلار حداقل 10 درصد میاد پایین و همین که قیمتش ثابت بومنه یا دامنه نوساناتش خیلی کمتر از اینی که هست بشه بهترین حالته....
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۱
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت آنلاین به ریال نوسان قیمت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24,510 130 (0.53%)
بابا لپ تاپ 1500 دی شده 1900.واقعا ارزش کالا پایینتر از قیمتشه.من نمیدونم ما پول چیو میدیم.
من نمیدونم ما پول چیو داریم میدیم.ارزش کالا خیلی پایینتر از قیمتشه.سگ صاحبشو نمیشناسه.![]()
بابا لپ تاپ 1500 دی شده 1900.واقعا ارزش کالا پایینتر از قیمتشه.من نمیدونم ما پول چیو میدیم.
از من به هرکسی که میخواد خرید کنه نصیحت، توی این یکسالی که بازار لپتاپ رو زیر نظر گرفتم اگه کاهش قیمتی بوده در حد 20-30 تومن بوده ولی افزایشها یک ساعته و خیلی وقتها 100 تومن بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)