جواب کاملا نرماله و مشکلی نداره
حداقل 4 تا 6 هفته باید دارو رو مصرف کنین تا تاثیرش رو احساس کنینراستی ببخشید معمولاً چقدر طول میکشه تا تاثیر قرص لووکسین رو حس کنم؟؟
الان 14 روز میشه که روزی نصف قرص میخورم ولی چندان تاثیری حس نکردم
جواب کاملا نرماله و مشکلی نداره
حداقل 4 تا 6 هفته باید دارو رو مصرف کنین تا تاثیرش رو احساس کنینراستی ببخشید معمولاً چقدر طول میکشه تا تاثیر قرص لووکسین رو حس کنم؟؟
الان 14 روز میشه که روزی نصف قرص میخورم ولی چندان تاثیری حس نکردم
سلام دوستان
میشه لطفا این نتیجه رو برای من تفسیر کنید. بیمار یک مرد 73 ساله است. بیماریشونم مولتیپل لومیا است.
منظور از سلول های دژنره و هسته های برهنه چیه ؟ درصد لنفوسیت و پلاسماسل خوبه یا بده؟ سلولاریتی کاهش یافته یعنی چی؟
همچنین در ازمایش چند سال پیش شون گفته بود تعدادی مگاکاریوسیت دیده شد. این هم بفرمایید چی هست؟ در کل کدم یک از اینم وارد تو ازمایش خطرناک نشون داده شده؟
بیوپسی مغز استخوان: مقاطع کوچک و باریک از تیغه های استخوانی دیده شد که در بین آنها بافت مغز استخوان مشهود است که نسبت به سن سلولاریتی به نظر کمی کاهش یافته و حدود سی درصد است و هرسه رده سلولهای هماتوپویتیک قابل رویت می باشد. در این نمونه جمعیت سلولی غیرطبیعی ، فیبروز وگرانولوم دیده نشد.
اسپیریشن مغز استخوان: سلولاریتی نسبت به سن کاهش یافته ودر حدود سی درصد است. هر سه ردیف سلولهای هماتوپویتیک قابل رویت بوده و به نظر نسبت میلوئید به اریتروئید طبیعی و حدود 3 به 1 است. لنفوسیت ها کمتر از 18 درصد و پلاسماسلهای با ظاهر رسیده کمتر از 2 درصد سلولهای هسته دار را تشکیل می دهند. در زمینه اسمیرها تعداد فراوان سلولهای دژنره و هسته های برهنه نیز مشاهده می گردد. افزایش بلاست دیده نشد.
با تشکر از دوستان
با سلام و احترام ..خانمی 26 ساله هستم ازمایش های هرمونی دادم که جواب اون به شرح زیر هست: tsh:6.17و fsh:3.35و Lh:9.39و prolactin:28و testosterone:0.59وقتی دکتر رفتم گفت که کم کاری تیروعید هست و باید تکرار بشه این بار 7 بود ..ممیخواستم نظرشما رو از نتیجه ازمایش بدونم..ممنون
براي تصميم گيري درماني بايد ساير آزمايشات مربوط به تيروييد شامل ft3-4 و antitpo رو داشته باشيد.
ضمنا علت انجام آزمايش و علايم باليني هم در درمان نقش دارن
درود
دوستان این جواب آزمایش سونوگرافی کلیه ها هست ، اگه میشه ساده تر تفسیرش کنید و میخواستم بدونم چقدر جای نگرانی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا عكس باكيفيت تري بفرستين و شرح حال مختصري هم بگين
به زبان ساده یک کلیه کوچک شده و احتمالا عملکردش رو از دست داده با خیلی کم شده
میشه با یک کلیهبدون مشکل زندگی کرد اما هم مشکلشون باید علت یابی بشه و هم باید تحت نظر باشن
بنابراین مراجعه به متخصص داخلی/فوق تخصص نفرولوژی توصیه میشه
سلام روز بخیر
این آزمایش خونمه ظاهرا همه چیز نرماله منتها یه چیز نگرانم کرده بالا بودن Rbc:6.71 و پایین بودن MCV و MCH
و از طرفی به نظرم میزان نتروفیل ها و لنفوزیت ها آنرماله
میشه لطفا نظرتون رو بگید؟
![]()
سلام
لطفاً نتیجه آزمایش hcv که به روش pcr انجام شده تفسیر نمائید.![]()
عالی بودش و کاملا برای من کاربردی بودش...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)