احتمالا شما هم مثل من م÷ هارو نداری از سایتی که 2 تا ÷ست بالاتر قراردادم فایلهایی رو که تو فولدر zone نداری دانلود کن انشالا که مشکلت حل میشه
احتمالا شما هم مثل من م÷ هارو نداری از سایتی که 2 تا ÷ست بالاتر قراردادم فایلهایی رو که تو فولدر zone نداری دانلود کن انشالا که مشکلت حل میشه
از من این پیغام رو میده
file different from the server
دوستانی که مشکل Files different from server دارند بنده مدت ها باهاش سر و کله زدم، چندین ورژن بازی رو امتحان کردم تنها نسخه Hami corporation برای آنلاین بازی کردن جواب میده و گرنه هر راهی رو امتحان کنید همین ارور رو خواهید دید.
آقا کسی راه حلی برای بازی کردن دو نفر همزمان آنلاین روی یک شبکه سراغ نداشت؟ گیر کردیم...
یک مشکل دیگه جدیدا بصورت ناگهانی به هیچ سروری نمی تونم وصل شم ارور unable to connect to host رو میده، آنتی ویروس و فایروالم همه غیر فعال اند. دیوانه کرد مارو این...
Last edited by caesar2; 09-05-2012 at 16:24.
سلام من ای دی تکنو گادزم عوض شده تمام CUSTUM و لولم پریده از دوستان کسی چهار رقم آخره ای دیش e149 نیست؟ اولشو یادم نیست
من تو منوی اصلی روی گزینه سرور که کلیک میکنم بد ریفرش میزنم هیچی برام نمیاره !!!
چیکار باید بکنم ؟
چطور میشه اسلحه های جدید بدست اورد .... من خیلی وقته دارم بازی میکنم ولی اسلحه هام همونه ... از کجا بدونم لولم چنده... 1 ماهه هر روز بازی میکنم لولم باید زیاد شده باشه دیگه؟؟؟ اسلحه جدید چرا نمیده/؟:(((((
سلام .می خواستم بدونم cod black ops رو میشه به صورت شبکه offline بین 2 تا pc بازی کرد ...آیا امکانش هست ..؟ باید بازی اورجینال باشه؟
سلام.
من واسه شبکه بازی کردن از چه ای پی باید استفاده کنم؟ از 127.0.0.1 می شه یا 192.168.1.1 ممنون
سلام دوست عزیز
شما توی منو به قسمت play برو و یه سری custom class اونجا میبینی که میتونی اسلحه هایی را که آزاد کردی را به قسمت class های خودت اضافه کنی و اگر با اون اسلحه ها تعداد زیادی را بکشی تجهیزات جدیدی برای همون اسلحه آزاد میشه مثل دوربین یا صداخفه کن و . . .
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
سلام....اگه اشتباه نکنم شما برای شبکه بازی کردن (multiplayer) هیچ نیازی به IP نداری
IP فقط به درد survival میخوره
داره .
قبل از ورود باید یه ایپی وارد کنم من دفعه قبلی ایپی 127.0.0.1:80 رو وارد کردم اما همه که میومدن هیچ کس با هم نبود یعنی همه تنها بودند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)