سلام.اگه میشه فایل آپدیت ال جی 42LM62000-TA رو بذارید. با سپاس
سلام.اگه میشه فایل آپدیت ال جی 42LM62000-TA رو بذارید. با سپاس
سلام اين فايل 04.10.09 براي 7610 كه از سايت الجي ايران و امارات دانلود كردم بدرستي unzip نميشه و ارور ميده كسي اين مشكلو نداره؟
در ضمن تو الجي استراليا ورژن 04.20.11 هست اگه اينو بريزيم رو تي وي با فارسي و زيرنويسها مشكل پيدا ميشه؟
سلام به همگی من lg smart tv 47lm96000 دارم از طریق اینترنت ابدیت کردمش اول درس بود اما الان که به wifi وصلش میکنم خیلی از گزینه ها تو بخش اسارتش میرن
مثل facebokk برنامه های ویژه قسمت برنامه های خود ال جی که lg apps هستن مشکلش از کجاست ممنون می شم راهنمایی کنید اول این جوری نبود ها یه هو شد
عجب تایپیک فعالی!!!!!!! چقده جوااااااااب ممنون از لطفتون........
(((((((سلام و خسته نباشید
من فایل آپدیت سینمای خانگی مدل آپولو(LH-885XBH) و نحوه انجامش رو میخوام.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.)))))))
خیر ، مشکلی پیش نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.20.11 را روي 47lm7610 از سايت اردن الجي گرفتم و ريختم رو تي وي و مشكلي هم پيش نيومد مرسي
سلام دوستان یه راهنمایی بکتنین
من الان روی تلویزیون خودم ورزن 4.20.11 رادارم تلویزیون هم 7610 هست
خب من چجوری میتونم دانگرید کنم یا همین ورژن را براش دوباره ریستور کنم ؟
امکانش هست دانگررید یا ریستور همین ورژن؟
راستش گوشی من تیونر دیخیتالش سوخته بود در اثر رعد برق منم تیونر را عوض کردم ولی تو قسمت ورودی تلویزیون اون قسمت که ورودی موقع وصل شدن روشن میشم مال این آنتن روشن نمیشه ولی کانال هارو میاره
یکی هم بهم گفته چون قطعه عوض شده سریالش با این یکی نیست یه بار اگه اپیدیت بیاد مشکلتت حل میشه یا یبار دیگه ریستور کنم با همون فایل آپدیت 4.20.11
سلام دوستان خسته نباشید من تلویزیون اسمارت 42lm64100 گرفتم نرم افزارش رو اپپدیت کردم ولی وقتی به قسمت اینترنت میرم فونت سایتهی فارسی به هم ریخته هست چکار کنم فونت فارسی رو درست نشون بده؟و الان با زهم نرم افزار جدید رو دارم اپدیت میکنم و ایا از اسکایپ هم یشه استفاده کرد؟ مممنون میشم جواب من را رهنمایی کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)