بچه ها dx11 سنگین هست یا مشکل از کرک و پچ ایناست
من با سیستمم crysis2 , bf3 رو با dx 11 فول بازی کردم ولی این بازی با medium dx 11 هم نمیشه بازی کرد
بچه ها dx11 سنگین هست یا مشکل از کرک و پچ ایناست
من با سیستمم crysis2 , bf3 رو با dx 11 فول بازی کردم ولی این بازی با medium dx 11 هم نمیشه بازی کرد
نه کلا این بازی با DX11 مشکل داره !
شما پچ 1.1 رو بگیر ...
http://www.mediafire.com/?4z1dsj5finkp9u0
محتوای مخفی: !
من با استفاده از این پچ هم بازی رو خیلی سریع تر اجرا کردم و هم 5 - 6 تا فریم بیشتر در DX11 گرفتم !
ضمنا اگه کارت گرافیکت ATI هست ، درایور 11.11 رو هم بگیر . اون هم 3 - 4 تا فریم در DX11 بهت بیشتر می ده !
موفق باشی !
-------------------------------------
آقا خبری از این batsuite لباس رایگان بتمن که قرار بود عرضه بشه ، نشد ؟!![]()
Last edited by Mammad Prince; 23-12-2011 at 00:32.
دوستان
این فایل پیدا نمیشه و بازی رو نمیشه سیو کرد
هر کاری که گفتید انجام دادم
منم این فایل رو پیدا نمیکنم. اگه یه ورژن قدیمی تر gfwl رو نصب کنم بازی اجرا میشه؟
شما اگر از ورژن 3.5 استفاده می کنی ، اونو پاک کنید و به جاش ورژن 3 رو بریزید ...
سلام دوستان.
من یه بار بازی رو اجرا کردم. بدون مشکل بالا اومد و حدود 3% هم پیش رفتم. الان برای بار دوم که می خوام بازی کنم، وارد بازی میشه، ولی وقتی گزینه Resume Game from last checkpoint رو می زنم ارور میده. (همون ارور که دو گزینه داره : Close program , check for solution Online). از کرک R.G. Catalyst استفاده می کنم. لطفا راهنمایی کنید. خیلی رو اعصابه! با تشکر.
یک سوال : اولا این dlc 185 مگی همون چند لباس و رابین و.. هست؟ اینی که کریسمس دادن رو لینک ندارین؟ در ضمن پچ ۱.۱ چه میکنه؟ و کرکی اومد که بدون نباز دایمون تولز بریم تو بازی؟؟؟
دوستان لطفا یکی کمک کنه. من دقیقا مشکل پست شماره 128 رو دارم. GFW هم ورژن 3.5 و هم ورژن 3.2 رو نصب کردم، درست نشد. Run as administrator هم کمکی نکرد. دوباره بازی رو شروع کردم یه مقدار بازی رو پیش بردم. ولی وقتی میام بیرون و دوباره وارد بازی می شم همون مشکل همچنان باقیه. چه کار کنم؟ ویندوزم 64 بیته.
دوستان گرامی کمککککککککککککککککککککککک ک!
این مشکل رو چطور حل کنم؟ بازیم 4 دی وی دی امگاست و میگه ایمیج رو مونت کن و بعد بازی رو باز کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من هر روشی که بگین امتحان کردم. live 3.5 رو پاک کردم و 3 نصب کردم، یه بازی دیگه که live داشته باشه نصب کردم، live 3 رو پاک کردم و 2 رو نصب کردم ولی بازم توی بازی دکمه ی home رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته. فقط با این بازی این مشکل رو دارم توی بازی های دیگه این مشکل رو ندارم. فقط میگم: کمککککککککککککککککککککککک ککک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)