بچه ها مشکل من که صصفحه مشکی می شد به خاطر اون تریننر بود ! خرابه ! به محض اینکه بازی بیاد صفحه مشکی می کنه
ولی اونی که دوست گلمون معرفی کرد بعد از پست من سالمه !
بچه ها مشکل من که صصفحه مشکی می شد به خاطر اون تریننر بود ! خرابه ! به محض اینکه بازی بیاد صفحه مشکی می کنه
ولی اونی که دوست گلمون معرفی کرد بعد از پست من سالمه !
شرمنده
دوتا پست تکراری دادم
Last edited by Tornado2800; 10-11-2006 at 13:52. دليل: شرمنده دوتا پست تکراری دادم
واسه من که به خاطر اون ترینر بود ! یک بار بدون ترینر اجرا کن ! اگه هم بدون اون هستینوشته شده توسط soomsar
گرافیکت هم که مثل منه !
اره اره
اگه بدون ترینر داری بازی می کنی
به روزش کن درست می شه
بچه ها من در قسمت Drift موندم کچلم می کنهاین همه خودم رو تکون می دم یه دفعه 1000 امتیاز میگیرم ، رقبا رو نگاه می کنم 4000 هستند ! یکی یه چیزی بده اصلا از این Drift چیه رد کنیم من فکر کنم 7 % هستم
![]()
![]()
Last edited by Tornado2800; 10-11-2006 at 14:18.
من نمی دونم چرا امروز که بازی را آوردم سیوم را اجرا نمی کنه کسی همچین مشکلی نداشته؟
Wallpaper ها خیلی باهال بود
مرسی
دوستان این بازی فردا به دست من میرسه
ولی در اولین فرصت واستون نقدشو می نویسم
ببخشيد من يه سايت براي قطعات كامپيوتر مي خوام كه كامل قيمت وقطعات رو داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط simsevil
موفق باشي !
به نظر من ماست وانتد خیلی از نظر گرافیکی بخصوص از کربن سر تر هست....جاده های کربن اصلا از نظر گرافیکی جذاب نیستند حداقل در آندرگراندها جاده ها خیس بودند و صحنه جالبی بوجود می آوردند...در ماست وانتد وقتی که نور خورشید روی سطح جاده می افتاد افکت واقعا زیبایی بوجود می آورد و از این قبیل.....در ضمن منوی بازی کربن خیلی مزخرفه و ماست وانتد واقعا منوی فوق العاده جالبی داشت که من تو هیچ بازی ندیده بودم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)