تو دموهای بازی صدا و تصویر با هم نمی خونن! مشکل از چیه؟
تو دموهای بازی صدا و تصویر با هم نمی خونن! مشکل از چیه؟
سلام
من وقتی می خوام این بازی رو اجرا کنم اول صفحه سیاه می شه بعد ارور می ده که: windows has stopped working بعد هم باید close program رو بزنم بیاد بیرون . کسی می دونه مشکل از کجاست؟ ویندوزم سون 64 بیته
سلام ...
من با دوگیگ رم و گرافیک 4850 کند برام اجرا میشه ...
اشکال از منه یا بازی ؟؟
جالبه برای من هم دور کن اجرا میشه، الیته هر چه تنظیمات رو پایینتر میارم بهتر میشه
میخوام مطمئن بشم که مشکل فقط سخت افزاریه یا مورد کرک و این چیزهاست
درود
یاران گرامی, اگر آپدیدت کارت گرافیک خود را انجام داده باشید سد در سد پاسخ خواهد داد اینکه پاسخی نمیگیرید ایراد از کرک بازی است حتما درایور کارت گرافیک خود را آپدیدت کنید اگر نشد یک نسخه پایین تر درایور کارت گرافیک خودتون رو دانلود کنید
پایین آوردن رزولوشن هم دو عامل است ایراد سخت افزار و ایراد کرک باید اینها را تست کنید
![]()
دوست عزیز گرفیکتون خوبه اما رمتون پایینه یه 2 بندازی روش درست می شه![]()
دوست عزیز وقتی بازی رو اجرا می کنی Task manager رو هم باز کن تو سربرگ processes دنبال فایلی به نام Need For Speed The Run.exe بگردید رو ش راست کلیک کنید بعد گزینه Set Affinity در پنجره باز شده تیک گزینه Cpu 0 را بزنید تیک بقیه هم بردار بعدش ok کن برو داخل بازی توجه : قبل از هر دفعه اجرا کردن بازی این کارو باید تکرار کنی
![]()
سلام. من نسخه black box رو روی ویندوز 7 64 bit نصب کردم اما متاسفانه موقع اجرا میگه:
Need for speed(TM) the run has stopped working
و میپره بیرون. یعنی اصلا بازی بالا نمیاد. خیلی جاها تو فرومهای خارجی دیدم این ایراد بود و کسی نتونسته بود رفع کنه. یک جا یک فایلی داده بود که بریزیم تو مسیر:
Data\Win32\Loc
که فایده نداشت. یکی گفته بود بریز پوشه رو تو ریشه درایوت و اسمش رو بگذار NFS همینکار رو کردم باز هم جواب نداد. یکی دیگه گفته بود این فایلها رو کپی کن تو پوشش:
dxgi.dll
Fxaa3_11.h
shader.hlsl
ریختم باز هم فایده نداشت.:(( کلی طول کشید دانلودش کردم خواهش میکنم اگر کسی در این مورد چیزی میدونه و میتونه کمک کنه
منم همین نسخه رو دارم اتفاقا رو ویندوز 7 نسخه 64 بیت بازی کرئم و هیچ مشکلی ندشتم(البته من دانلود نکردم من خریدم)
بجز اینکه هردفعه که ماشین عوض میکنی دکمه های بازیو دوباره باید تنظیم کنی.
شما کرک reloaded بگیر . فک کنم مشکلت حل بشه.
آره ارور اول مربوط به درایور کارت گرافیکه که میگه حتما باید 285.38 باشه.
ارور دوم هم میگه با این نسخه از ویندوز سازگاری نداره و نمیتونی نصب کنی.
ویندوزش 64 بیتیه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)