ال جی ساپورت نداره
ولی کی گفتم برند نیست؟! همیشه از نوآوریش تعریف میکردم
اپتیموس بلک رو زمانی خریدم که هم قیمت الان وان ایکس بود
شما خوش باش
حداثل میدونیم زیر صفحش خاک نمیره : ))
یا یکم دوربین داره
ال جی ساپورت نداره
ولی کی گفتم برند نیست؟! همیشه از نوآوریش تعریف میکردم
اپتیموس بلک رو زمانی خریدم که هم قیمت الان وان ایکس بود
شما خوش باش
حداثل میدونیم زیر صفحش خاک نمیره : ))
یا یکم دوربین داره
بابا چرا قاطی میکنی حالا میخواستم بدونم گفتی یا نه؟
خودت میدونی که من فن هیچ برندی نیستم هرکدومو حال کنم باهاش میگیرم از هر برندی ام گوشی خریدم... از این 4X ام خوشم اومد قیافشم بد نیست تو همین ماهم ریلیز میشه اگه خوب جواب بده پایه ی خریدشم...
تاپیکشو کسی نزده نه؟
قاطی نکردم که
پدرام نقل قول چند گانه بودا
ادیت شد حذف شود لطفا
Last edited by M@hdi-B; 04-06-2012 at 13:13.
سلام
به نظر شما این گوشی بهتره با آیفون 4s؟؟
مشکله خاصی که نداره این گوشی؟؟؟
از لحاظ سخت افزاری که این خیلی بهتر از آیفون هست و آیفون حکم اسباب بازی رو در مقابلش داره
مشکلات که یکم داره:
مثل زرد شدن صفحه که خیلی کم هست ولی وجود داره
گویا محاظ صفحش هم مشکل داره که خاک میره زیر ال سی دی ولی این مورد هم کمه ولی خوب اگه بد شانس باشی نصیبت میشه
درسته ولی باید قبول کرد که وقتی بازیهایی که الان برای چهارهسته ایهای اندروید ارایه میشن بعضا روی 3gs هم بالا میاد بعد دوسال دیگه همین 4s بازیهای هشت هسته ای اندروید رو هم بالا میاره....از لحاظ سخت افزاری که این خیلی بهتر از آیفون هست و آیفون حکم اسباب بازی رو در مقابلش داره
گلکسی اس1 هم همه بازیهارو روون اجرا میکنه... اصلاً بازی مخصوص 4 هسته ای وجود نداره
اجرای بازی بسیار گرافیکی modern conbat 3 یه صورت کاملاً روون روی اس1 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور من modern combat نبود...کلی عرض کرم و منظورم این چندتا بازی که جدیدا واسه تگرا عرضه شده...خیلی ها هم گفتن nova3 هم رو مثلا نوت تیک میزنه...
من خودم nova2 رو اس 1 داشتم...لگ زیاد میزد...با بهترین رام و کرنل....دیگه یکی بیاد اورکلاک 1.3 کنه و هرچی تو رم هست از بیخ و بن پاک کنه تا رم خالی بشه گوشی نمیشه که....
شایدم به خاطر سیستم عامل iOS باشه چون برعکسه آندروید خیلی روونه
کلا محصولات اپل تو بازی خیلی خوب هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)