سلام دگمه های کنترل صدا صفحه کلید کار نمیکنه به همراه دکمه پخش موزیک و power4gear .
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دگمه های کنترل صدا صفحه کلید کار نمیکنه به همراه دکمه پخش موزیک و power4gear .
ممنون میشم راهنمایی کنید
این ویندوز چرا امتیاز منو اینقدر پایین داده؟ مشکلش چیه؟
گرافیکت یک گیگه یا 2 گیگ؟
2 گیگ ، فیفا رو نصب کردم باور نمیشد همچین گرافیکی داشته باشهراستی یه سوال دیگه
همه برنامه هایی که رو سی دی بود نصب کردم ولی ظاهرا برنامه وبکم نداره!(البته درایورش نصب میشه) داره یا من اشتباه میکنم؟
---------------------
این Sonic master چرا اصلا ازش صدا در نمیاد؟ خیلی صدای کمی داره ، تنظیمات خاصی میخواد؟
Last edited by EngineeR EhsaN; 18-05-2012 at 09:52.
این دگمه ها تا زمانی که درایور های مربوطه یا نرم افزارهاش نصب نشن کار نمی کنن تمام نرم افزارای مربوطه رو نصب کن.
فکر کنم به خاطر رم 4 باشه از من 8 گیگ مموری را 7.6 و performance desktop را 6.9 میزنه ولی بقیه موارد مثل شماست در کل امتیاز 5.9 میده
نه نداره برنامه خاصی برای وبکم از برنامه magic camera استفاده کن
sonic master بیشتر برای وضوح صدا هست تا قدرت از این جثه کوچولو انتظار ساب نداشته باش
این امتیاز مربوط به کارایی گرافیک در محیط ویندوز میشه.همون محیط Aero ویندوز سون.
حالا خودمم نمی دونم چرا این امتیاز پایین تر از امتیاز گیمینگ هستش!
برای منم همینه.زیاد مهم نیست وسواس به خرج نده![]()
سلام از سایت kingsdownload.com درایور جدید گرافیک را نصب کن تا امتیازت بره بالا.من همین کار را کردم.4.8 شد5.9 برای aero
سلام من با ساب ووفرم مشکل دارم هرچی فیشش رو دستکاری میکنم که حداقل ویندوز شناساییش کنه خبری نیست که نیست. میخواستم ببینم که کسی تا حالا این مشکلو داشته یا نه اگر داشته فهمیده که مشکل ازکجاست یا نه؟ در ضمن من فعلا به شرکت گارانتی کننده هم دسترسی ندارم.
برای منم این مشکل پیدا کرد,البته سیمش کشیده شد که با یه مقدار بازی کردن درست میشه ,باید ببری نمایندگی.از جای فیش خود لپتاپ معمولا.
Last edited by miladlp560; 26-05-2012 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)