بعد از چندین ساعت بازی کردن، بالاخره تونستم از بازی بیام بیرون (!) واقعا عالی بود، فقط یه سری چیزا خیلی تو ذق میزد!!
اول کاری خیلی خوشحال و شاداب وارد بازی شدم به امید اینکه مشکلی از نظر لگ و این چیزا به وجود نمیاد! وقتی بازی استارت خورد دیدم نه از این خبرا نیست D: !! من با رزولوشن 1080p بازی کردم، و با کارت 460 لگ داشتم، در واقع فریم روی 20 30 تا 50 متغییر بود که برای یه بازی FPS اصلا مناسب نیست، مجبور شدم رزولوشن رو بیارم رو 1680 که خوشبختانه معقول تر شد و تونستم از بازی لذت ببرم، ولی کلا بازی از نظر گرافیکی اپتیمایز نیست، جوری که تو یه جا 50 فریم دارم ولی یهو فریم دراپ میشه در حد 5 یا 1 ...! یعنی در واقع بازی می ایسته! GPU Usage هم اصلا پایداری نداشت اون جوری که من تو MSI AB دیدم!
ولی واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده بود، یه سری جاها منو یاد کرایسیس مینداخت گرافیکش! از این لحاظ کم نظیره واقعا، اینو هم در نظر بگیرید که گفتن گرافیک نهایی باز هم از این بیشتر میشه! ( خدا به دادمون برسه ) : (
از این جور باگا بگذریم این کیل کم هم برای خودش داستانی بود، بعضی اوقات میرفت هوا، بعضی اوقات هم میرفت ته زمین D: !! یه جا هم یه باگ دیدم که براتون عکسشو میگیرم، خشاب طرف بالا سرش بود D: D: !!
از اینها گذشته بعضی وقت ها که میموردی و صفحه سیاه سفید میشد میخواستی دوباره زنده بشی باز هنوز صفحه سیاه سفید بود و رنگی نشون نمی داد!
در کل برای نسخه بتا چیز قابل قبولی بود، لذت بردیم، ولی بیش از اندازه باگ داشت! خوشبختانه حال و هوای نسخه ی قبلی رو هم داشت و از اون حالتش خارج نشده بود...
همون باگ سیاه سفید ( با یه Esc درست میشد البته )
خشاب D:
کیل کم زیر زمین D:
بازم کیل کم ایندفعه رو هوا
تو پست بعدی چندتا عکس هنری هم براتون میزارم !
فعلا...