نه ایشالا در اون حد هم نیس... ولی خب باید به این نکته هم توجه کنی که هنوز فروش عمده ی این گوشی شروع نشده... ولی خب دیگه من که صبر میکنم![]()
نه ایشالا در اون حد هم نیس... ولی خب باید به این نکته هم توجه کنی که هنوز فروش عمده ی این گوشی شروع نشده... ولی خب دیگه من که صبر میکنم![]()
ولی دو تا نکسوز قبلی نشون دادن که چقدر افت قیمتشون دیر انجام میگیره !
وقتی من گلکسی اس رو خریدم 520 تومن ، نکسوز اس 760 تومن بود !!!
پارسا تا بخوای بخریش از دور خارج شده رفته ! : دی
برو S II بگیر یا Note ...
حالا بین کی گفتم : دی
راستی چطوری تو ؟ خوبی ؟ چه خبر ؟![]()
این که میگن این گوشی یکی از راه های باز شدن قفلش اسکن از روی صورت صاحب گوشی هستش( تشخیص چهره)، چه جوریاست؟
واسه همینه تصمیم به خرید از خارج گرفتمیا یکی از رفیقا از اون ور واسم میاره ، یا عید یکی از فامیلا
اینجا که کلا ناامید کنندس اوضاع :-" :|
S II که خیلی پیر شد ، نوت هم گندس لامصب :|
قربونتتو چطوری؟؟؟ سلامتی
تو چه خبرا؟؟؟
![]()
نقل از نارنجی :
" قفل صورت این نسخه از اندروید بسیار جذاب و کارآمد است و در روشنایی معمول اتاق و فضای بیرون به خوبی کار می کند. حتی وقتی درون ماشین و در حال حرکت هم باشید کار با آن راحت است. با این قابلیت شما می توانید چهره خودتان را به عنوان قفل گوشی تعریف کنید و برای باز کردن گوشی هم تنها کافی است دکمه پاور را زده و دوربین جلوی را به سمت خودتان بگیرید تا تصویرتان درون صفحه نمایش بیافتد. به سرعت و بدون تاخیر گوشی از حالت لاک خارج شده و آماده فعالیت می شود. برای مواقعی هم که تصویر را به درستی تشخیص نمی دهد، می توانید از رمز عددی و یا الگوی حرکتی عادی اندروید استفاده کنید. نکته جالب، قابلیت تشخیص بالای این شیوه قفل حتی با عینک طبی و آفتابی است. به گونه ای که اگر چهره تان را بدون عینک آفتابی به آن داده باشید، چهره را با عینک آفتابی هم شناسایی می کند. "
بدیش اینه که با عکسم باز میشه...![]()
حالا چه گیریه به این! فقط یک قابلیت سرگرمیه
حالا کی میخواد از شما عکس بگیره بزنه که گوشی رو وا کنه
یک دونه پسورد بزارید : )) والا
این Face Unlock رو رو گوشی خودم تست کردم ... چیزه توپیه لامصب !
جالب اینجاست که خیلی سریع عمل میکنه ! فقط کافیه 1 ثانیه گوشی رو بگیری جلو صورتت !
وقتی میخوای قفل Face Unlock رو بذاری ، ازت میخواد یه قفل Pattern هم به گوشی بدی ... که اگه صورتت رو تشخیص نداد ، با قفل دوم گوشی رو باز کنی !
کلا چیزه خریه ! : دی
یه ویدیو تو آپارات دیدم یه عکس تو نوت داشت می گرفت جلو جی نکس آنلاک می شد
حالا ایشالله اسکن قرنیه بذارن رو گوشی با اسکن صدا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)