تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 35 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 343

نام تاپيک: شاهکار !!!Age of Wulin

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

شما مگه مسافرت نبودی ؟

من خودم devil may cry بازی نکردم اما قاعدتا باید مثل بقیه ی بازی های هم سبکش باشه دیگه.مثلا چپ کلیک می زنی شمشیر می زنه
    جواب سوال اول : گوشی رو که از آدم نگرفتن ، با گوشی میتونم بیام اخبار چک کنم

این همه سوال که میکنم آخه به خاطر یکی از ویدیو هاست که یارو داشت اسکیل میزد ، نشونه گر مویس رو نشون میداد که داره دایره اسکیل رو اینور و اونور میبره .... یا مثلا داشتن با شائولین جنگ میکردن دو نفر توی هم بودن و به صورت مداوم Combo میزدن ، خیلی شبیه به WoW هستش ... خداکنه اینطوری نباشه ... به هر صورت اگر کسی اطلاعات تکمیلی بده بد نیست ...

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اگر C9 رو بازی کرده باشید، تقریبا مثل همونه ولی پیشرفته تر.
    یعنی سوم شخصه و تاکتیک ها و کمبو و قابلیت های مختف داره که با ترکیب موس و کیبرد درست میشه.

3. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره با هر بد بختی بود یک کاراکتر لول 10 کردم
    الان منتظرم بتا کی ها بیاد به ایمیلم . ولی پدرم در اومد اساسی . واقعا این allods online یک چیزی فراتر از فاجعه ست .انقدر مزخرف بود که تا وقتی لول 10 شدم به در و دیوار و ... فحش دادم
    هر کی می خواد با این بازی بتا کی بگیره اکیدا توصیه می کنم به هیچ وجه طرف لول 10 کردن کاراکتر نرین که سلامت عقلیتون به خطر میوفته

5. این کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

بالاخره با هر بد بختی بود یک کاراکتر لول 10 کردم الان منتظرم بتا کی ها بیاد به ایمیلم . ولی پدرم در اومد اساسی . واقعا این allods online یک چیزی فراتر از فاجعه ست .انقدر مزخرف بود که تا وقتی لول 10 شدم به در و دیوار و ... فحش دادمهر کی می خواد با این بازی بتا کی بگیره اکیدا توصیه می کنم به هیچ وجه طرف لول 10 کردن کاراکتر نرین که سلامت عقلیتون به خطر میوفته
    چی؟ مگه بازی ران شده؟چرا منو خبر نکردین...!از قافله جا موندم من که کنکوری شدم ! PC هم کاملا جمع کردم که هوس نکنم! ولی شما به جای من بازی کنید... جای من خالی باشه هاا!!!به هر حال یه پرانتز جلو اسمم بزارید بنویسید کنکوری بدبخت! رنگشم زرد باشه خوبه...چون مثلا انقدر درس خوندم رنگم زرد شده این چرت و پرت هایی که الان هم می نویسم از بازی نکردنه! (به معتاد مواد نرسه همینه!)
    Last edited by Witcher6610; 11-09-2012 at 10:00.

7. این کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رفتم تو فروم بازی در مورد این کی ها خوندم نوشته بود یا موقعی که CBT بیاد کی ها رو می فرستن یا 1 اکتبر حالا هر کدوم که زود تر بود. بعد همونجا دیدم چند نفر نوشتن سرور آمریکا برای بازی کی نمی خواد . کسی آدرس سایتشو داره؟
    آخه تو نت هم هر چی گشتم همه جا آدرس سرور EU بود.

ویرایش : تو پست دوم بود
    Last edited by Alex merccer; 11-09-2012 at 15:13.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چی؟ مگه بازی ران شده؟چرا منو خبر نکردین...!از قافله جا موندم من که کنکوری شدم ! PC هم کاملا جمع کردم که هوس نکنم! ولی شما به جای من بازی کنید... جای من خالی باشه هاا!!!به هر حال یه پرانتز جلو اسمم بزارید بنویسید کنکوری بدبخت! رنگشم زرد باشه خوبه...چون مثلا انقدر درس خوندم رنگم زرد شده این چرت و پرت هایی که الان هم می نویسم از بازی نکردنه! (به معتاد مواد نرسه همینه!)
    چرت و پرت چیه داداش هنوز بازی ریلز نشده و نخسه اش بتا هست!!نگران نباش برا شما هم جا هست ... البته امیدوارم تو کنکور موفق بشوید و بازی رو کنار بگذارید بچسبید به درس!

10. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرت و پرت چیه داداش هنوز بازی ریلز نشده و نخسه اش بتا هست!!نگران نباش برا شما هم جا هست ... البته امیدوارم تو کنکور موفق بشوید و بازی رو کنار بگذارید بچسبید به درس!
    همین بتایی هم که ریلیز شده چینیه و حدود یک ماه تا بتای انگلیسی مونده

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

مگه بتا هم چینی اش در اومده؟ عجب!ولی یکی گفت تا وقتی بتا کی نگرفتین فکر آپ کردن هیروتون تا لول 10 نرین! اما این یک تناقض است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه بتا هم چینی اش در اومده؟ عجب!ولی یکی گفت تا وقتی بتا کی نگرفتین فکر آپ کردن هیروتون تا لول 10 نرین! اما این یک تناقض است
    شما نگرفتی پس منظور منو. اون لول 10 مال بازی allods online بود . چون بتا ی انگلیسیه بازی که منتشر بشه اگه بخوای بازی کنی باید بتا کی داشته باشی برای اینکه بتا کی هم بگیری باید این بازیه allods online رو چند روز پشت سر هم آنلاین بشی یا یک کاراکتر لول 10 کنی. منم این بازیو می گفتم فاجعه ست.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

نزدیکه یه ساله که منتظر این بازی ام ! حتی اگه پولی هم می شد واسش پول می دادم !
    ولی بهتره فعلا یه کاره دیگه انجام بدم ...
    امسال کنکوری ام و یه زندگی خاص دیگه ای دارم !
    نمی دونید چه فکر هایی واسه بازی کرده بودم ...
    .
    .
    .
    یه سرور تیم اسپیک بسازم و بچه های جیگر رو بفرستیم توی یه Guild و بازی واقعی رو به این چینی ها نشون بدیم !
    چه کارهایی می تونیم تو این بازی بکنیم ! ! ! ...
    ممنون از Dante که این بازی رو بهمون نشون داد...
    یادش بخیر می خواستم Unique باشم ! مثال : گروه ها رو نگاه کنید ... من بر اساس قدرت انتخاب نکردم ! چیزی انتخاب کردم که تنها باشم ! (سجاد توی یه جای دیگه هم هست!)
    جای منو خالی کنید که وقتی اومدم ناراحت نباشم !
    دفعه بعدی از دانشگاه شریف لاگین می کنم و با سرور تیم اسپیک میام
    خیلی جیگرید !

15. 2 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •